Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zıpkın çeşitleri.....
Ben hemen göğüs kafesinin hafifce alt tarafına yaslıyıp çekiyorum
Bul
benim zıpkında bu...elbise var ama şorti..bitane güzel bir elbise lazım şimdi..fiatlarda baya bir uçuk..uygun bir elbise söyleyebilirmisin oktay abi..bide paletler çok ağır...şu uzunlar var dalış için güzel olduğunu söylediler..
[attachment=6107]
[attachment=6108]
Bul
Bende elbise yok. Marka belirtemiyeceğim.
Bul
oktay abi apnea powerpoint in üstünde orjinal 18 lik lastik veriyorlar.onu 16 lıkla değiştir...daha rahat yetişir 2.çentiğe bende 16lık var rahat çekiyorum,geçen hafta bende daldım biraz dolaştım,sadece 1.5-2 kg arası bir ahtapot denk geldi,başka kayda değer balık yoktu,birde apneanın şişini kullanmadıysan suya hiç sokmadan demkanın şişleri var onunla değiştirmeni tavsiye ediyorum,taşa denk gelirse apnea kelebekten kırılıyor...
Bul
ozan ben sana bir elbise tavsiye edebilirim,durumu toparlarsam bende alacam.....
apnea legent kamuflaj ve siyah renkleri mevcut,çok prof olmasada bana yeterli gelir,tavsiye istersen ben apnea legent kamuflaj derim,birde çok derine dalmayacaksan mesela 8-15 metrelere uzun palalı palet tavsiye ederim,yanlız kıyı ve kayalıkta kullanımı çok zor,birde kayalarda çabuk yıpranıyor,
Bul
MABER yazdı:ozan ben sana bir elbise tavsiye edebilirim,durumu toparlarsam bende alacam.....
apnea legent kamuflaj ve siyah renkleri mevcut,çok prof olmasada bana yeterli gelir,tavsiye istersen ben apnea legent kamuflaj derim,birde çok derine dalmayacaksan mesela 8-15 metrelere uzun palalı palet tavsiye ederim,yanlız kıyı ve kayalıkta kullanımı çok zor,birde kayalarda çabuk yıpranıyor,
aytekin saolasın..eğer fiyatı uygunsa alırım..kafa açık olduğu için rahat dalamıyorum..kapalı olursa daha iyi olur gibime gelişyor...kafam donuyor suda yaw..
Bul
ozan baba iyileşsin sana 1 sene evvel ilk buluşmamızda verdigim sözü gerçekleştirecegiz inşallah yücelde gelecek o gün zıpkın takımlarını al kamışları alma kamışla teknede balık tutamassın elle levrek lüfer çektirecem size biyer var orayada dalarız akvaryum düşün içi balık dolu düşün biz akvaryum diyoruz oraya dogal akvaryum boş yok
Bul
haklısın yazın fazla soğuk olmuyor,ama kışın şart,ben artık elbiseyle dalmam kışa kadar heralde geçen hafta piştim elbisenin içinde Smile
Bul
levrekci yazdı:ozan baba iyileşsin sana 1 sene evvel ilk buluşmamızda verdigim sözü gerçekleştirecegiz inşallah yücelde gelecek o gün zıpkın takımlarını al kamışları alma kamışla teknede balık tutamassın elle levrek lüfer çektirecem size biyer var orayada dalarız akvaryum düşün içi balık dolu düşün biz akvaryum diyoruz oraya dogal akvaryum boş yok

tamam baba...zevkle..sadece zıpkın ok..ama bir el oltası getireyim be abi..Bobo
Bul
nihat abi benide heyecanlandırdın şimdi,akvaryum deyince,buralarda pek zıpkınlık balık kalmamış artık sabah 3 saat, akşam üstü 3 saat dolaştım sadece 1 ahtapot Sad
sizinle beraber dalmak vardı amaaaaa..iş güç malesef....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zıpkın için öneri. (yardım) SinekOltasi 26 19,847 24-01-2013, 15:13
Son Yorum: METİN16
  arkadaşlar artık kafam kariştı yardım zıpkın için toya53 12 5,282 09-08-2011, 16:06
Son Yorum: yycolak
  zıpkınla ava bu sene başlıcam. SHARK 4 zıpkın aldım iyimidir ? sinanyaran 14 7,030 23-05-2011, 15:05
Son Yorum: sinanyaran
  zıpkın alıcam lütfen yardım ediniz Ebamyuç 12 5,718 21-10-2010, 13:13
  yeni zıpkın yardım jovenman 29 7,819 19-10-2010, 07:29
  zıpkın alıcam yardım edin alihan agan 4 4,387 26-08-2010, 12:21
Son Yorum: calipsow
  Zıpkın Önerisi dogrusedat 27 10,660 20-07-2009, 13:11
Son Yorum: kepke35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi