Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale Balık Avı Buluşması
Reis belli olmaz,eceabat-kilitbahir e belki bende gelebilirim.
Bul
geliboluda ben ve arkadaş grubum dört gözle bizi bir organizasyonla balığa götürcek arıyoruz bilgilerinize...
NEVZAT TÜFEKÇİBAŞI
1970-GELİBOLU
Seerf
Bul
Çok güzel fikir Oktay Alkis Eceabat-Kilitbahir balık açısından da süper Smile Balığın da tam zamanı Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
nevzatuf yazdı:geliboluda ben ve arkadaş grubum dört gözle bizi bir organizasyonla balığa götürcek arıyoruz bilgilerinize...
nevzat bey bu konu çok eski açılmış ama çanakkalede bir organizasyon güzel olur fazla üyemiz olmasada organizasyonlara çoğalabilir.
ayrıca mayıs ayında erdekte büyük bir organizasyon olacak duyurusu yakında yapılacak orayada bekleriz.
Bul
LeVrEkCi yazdı:nevzat bey bu konu çok eski açılmış ama çanakkalede bir organizasyon güzel olur fazla üyemiz olmasada organizasyonlara çoğalabilir.
ayrıca mayıs ayında erdekte büyük bir organizasyon olacak duyurusu yakında yapılacak orayada bekleriz.

Vallaha tarihe hiç dikkat etmeden ben de konuya atlamışım Siyirdim Lüfer heyecanı diyelim Happy Ama olursa da hiç fena olmaz hani Alkis
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Vallaha tarihe hiç dikkat etmeden ben de konuya atlamışım Siyirdim Lüfer heyecanı diyelim Happy Ama olursa da hiç fena olmaz hani Alkis
HappyHappyHappySiyirdim
Bul
ha gayret kazaylada olsa
çanakkalede yeni bir organizasyon yeşeriyor galiba
tamda lüfer zamanı
hayırlısı
Bul
bucalıfikret yazdı:HappyHappyHappySiyirdim

Abi gülüyosun da bak lüfer zamanı , gelin de beraber boğalım Seerf Levrek çoğu zaman olur , bu lezzet sene de 1 defa oluyor , dönüş balıkları o kadar lezzetli olmaz Wink Dün yakaladıklarımı ancak bugün yiyebildik . Büyük kızım tek başına (her türlü övgü ile) lüferin birinin falına baktı , ufak kızım da " baba , hep bunlardan yakalamak lazım " dedi.Çünkü hepsi 2 tane idi Siyirdim
Bul
thunderbolt yazdı:Vallaha tarihe hiç dikkat etmeden ben de konuya atlamışım Siyirdim Lüfer heyecanı diyelim Happy Ama olursa da hiç fena olmaz hani Alkis
eskiyi yenilemek istemişsin nedim ne güzel işte valla ben gülmüyorum bak Gulumseneden olmasın hadi yapın bir güzellik rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
HappyHappyHappy
Nedim kusura bakma ,ilk gordugumde bende guldum..hemde yalnizlik hissetmedim..
neden diyeceksin..
cunku benimde boyle sazan gibi bakmadan atlamalarim varSiyirdimBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda balik gfbmet 2 2,190 08-01-2011, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balık Avlama Belgesi Alma Mücadelesi nihatkr 33 10,259 28-08-2010, 18:19
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  erdek yolcusunun balık avı gulunecek kazası aahmet 33 7,980 12-07-2008, 15:18
Son Yorum: lapsekilla
  Baryramda balık mudanya 7 2,501 13-10-2007, 21:36