Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amatör Balıkçılar Kimler! :)
balıkcılıgın amatörü ustası olmaz kısmetinde ne varsa denizden sana o cıkar.bana göre herkes kendini ustasıdır.
Bul
ben 5 yaşımdan beri balık tutuyorum yani 31 sene olmuş (yaşlanmışım baya)son 15 senedir beni istavrit tutarkende miço diyorlardı hala miço diyorlar miço olmak için bişey gerekiyormu bilmiyorum ama benim çok hoşuma gidiyor hele hele levregi getirdigimdee ooo miço yine almış 5 kgluk levregi dedilermi mest oluyorum .
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:ben 5 yaşımdan beri balık tutuyorum yani 31 sene olmuş (yaşlanmışım baya)son 15 senedir beni istavrit tutarkende miço diyorlardı hala miço diyorlar miço olmak için bişey gerekiyormu bilmiyorum ama benim çok hoşuma gidiyor hele hele levregi getirdigimdee ooo miço yine almış 5 kgluk levregi dedilermi mest oluyorum .

Nihat bir gemide iki tane reis olmaz. ondan miço diyorlardir. BoboBobo
Bul
ALİ yazdı:teknede miçoluk yapmak için bile MİÇO BELGESİ alman lazım.yok oyle

haha bende biri atlar dedim belge söyler dedim kim olacagınıda tahmin etmiştim aslında bekliyordum tasmayı takmayı ki salladım oltayı.
babamada reis der tüm sahil tahmini 200 kadar kişi küçügü büyügü yaşlısı genci kadını erkegi ama belgesi falan yok belgesi tuttugu balıkları benimde miçoluk belgem tuttugum balıklar belgeyi sevmem fazla nüfus cüzdanı bile taşımam BoboBobo
Bul
Oooohoooo her miço olan levrek tutacaksa bende olurum walla. Nerden çıkıyor şu belge hehehehe
Bul
bana levrek tutturacaksa ben de alayım şu miçoluk belgesini yav
Bul
bence herkez kendini bilir ne kadar amatör nekadar usta ama bunu hiç kimse dillendirmez zaten profesyonellik budur bence
amatör veya prof usta balıkçıların konumudur birde hiç birşey bilmeyen varki zaten ona acemi diyoruz
usta balikçılık yılların birikimi ve sürekli güncellik isteyen bir durumdur buda biraz balıkla yatıp balıkla kalkmak demektir bu zamanıda anca emekli olan veya bu işten ekmek yiyenler bu konuya ayırabilir
Bul
işin şakası bi yana tabiiki belgesiz bişey olunamaz ama insanların yakıştırdıkları vardır babama herkes reis der 63 yaşında hayatı balıklla denizle geçmiş yaptıgı oltadan balıgı çekişinden tutugu balıkların fazlalıgından bilgisinden herkes ona reis der bende eskiden 10 sene önceye kadar çok fazla balık tutmazdım tutardımda genelde babamla çıkar ona yardım ederdim ona yem tutardım karedes toplardım tekneyi siler süpürürdüm o zmaanlardan miço kaldı birde merada balık tutan yabancılar bizim komşu akraba olmayanlar var onlarda usta diye çagırmaya başladılar yani kim ne yakıştırırsa o oluyoruz işimize geldigi sürece tabii
Bul
ALİ yazdı:ben AMATÖR BALIKÇIYIM.........
Tescilli...... amatör aksini kimse iddia edemez o zaman bizler amatör statüsündeyiz. profesyonelliğin kriterleri boyutu farklı bence.  esasında bu konu çok önemli. herkes ne olduğunu kendısı bilir dediğimiz gibi harun sana katılıyorum. Amatör demek acemi demek değildir asla.

ali seni amator diye çagıracak degiliz heralde hepimiz amatoruz hepimiz amator diyemi çagıracaz birbirimizi yaww amator sen beni banla ben yinede miçoyum işte en azından kendi meramda miçoyun hehehe
Bul
Tabi asıl olan konuya bilimsel olarak yaklaşmak ise ali sana katılıyorum. bizlere verilen ve bizler tarafından kullanılan ünvanlar insanlar tarafından tarafımıza verilen yakıştırmalardır.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kimler burda yalova tatar 16 2,177 18-03-2016, 14:08
Son Yorum: yaser2sultan
  İki Amatör balıkçı Buluşursa ne yer :) MaVrUşGiL 20 3,251 09-02-2013, 20:57
Son Yorum: monawar
  Amatör Balıkçı Şarkısı yeniolta 10 2,186 14-10-2012, 11:00
Son Yorum: turna
  Amatör balıkçıların seveceği bir film(To The Sea 2009) ozoca51 17 3,673 23-05-2011, 01:49
Son Yorum: yycolak
  Japon balıkçılar ve felsefeleri MaVrUşGiL 9 1,997 14-04-2010, 19:24
Son Yorum: ALTAYLI
  AmatÖr balikÇi aİlesİ b.kral 21 3,622 09-07-2009, 06:27
Son Yorum: yycolak
  Amatör Balıkçı Sohbet Odası Fangri-avcısı 11 2,952 28-01-2009, 12:49
Son Yorum: b.kral
  Günaydın AMATÖR BALIKÇI NET b.kral 15 2,937 12-01-2009, 14:41
Son Yorum: fotokopici
  kimler geldi kimler geçtiiiii LeVrEkCi 20 3,254 05-04-2008, 17:42
Son Yorum: Uzun_ahmet
  nerde bu balıkçılar yalova tatar 20 3,478 09-03-2008, 18:41