Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
imdat boğuluyorum,yardım edin
mustafa bey hoş geldiniz, hemen size bir kıssadan hisse anlatmak geldi içimden, nedense:

kadın kızını evlendirmiş,
bir süre sonra kızı annesine dert yanıyor;
anne bizim herif içkiye başladı her gece eve sarhoş geliyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda çok içerdi, sonra aradığını şişelerde bulamadı vazgeçti.

bir süre sonra kız yine;
anne bizim herif kumara başladı varını yoğunu kumara yatırıyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda kumar oynardı cebinde parası kalmayınca bıraktı.

bir süre daha sonra kız yine;
anne bizim herif dediğin gibi içkiyi kumarı bıraktı ama şimdide gözünü dışarı dikti, benim yüzüme bile bakmıyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda dışarıya gözünü dikmişti ama aradığını bulamadı, kürkçü dükkanına döndü.

aradan biraz daha geçince kız;
anne dediğin gibi adam eve döndü ama şimdi de bir balık hastalığı çıktı, artık oda daha öncekiler gibi geçer diye endişelenmiyorum diyince, annesi;
"KIZIM İŞTE ŞİMDİ HAPI YUTTUN, BU ÖYLE BİR HASTALIK Kİ ÖLSE BİLE GEÇMEZ" demiş.Nayirolamaz

bilmem size bir şeyler anlatabildim mi mustafa beySmile))

ve felaket bulaşıcıdır bu hastalık, haberiniz olsun. hele birde balığı oltada hissederseniz, işte o zaman hiç bir çaresi kalmazSmile))
Bul
aramıa hoşgeldiniz mustafa kardeş sende bu situnin bağımlısı olacaksın
Bul
balık vuran oltayı size çektirmek lazım gelir o halde..Smile. bakarsınız o balıklar ilhamen size yüzmeyi bile öğretir.. hoş geldiniz... katılımlarınızın devamını diliyorum...
Bul
aramıza hoşgeldiniz
Bul
aramıza hoşgeldiniz...inşallah forumumuz size faydalı olur..saygılar..
Bul
aramıza hoşgeldin balıktutmak tam bir tutkudur oltanın ucundakı balığın vuruşunu hissetmek kadar keyifli birşey olamaz .
Bul
ALTAYLI yazdı:Mustafa kemal aramıza hoşgeldiniz anlaşılan baya renklisiniz pamukkale ne iş denizlilimisiniz. Balığı sevmemk nasıl olur anlamam balık avlamak için yüzme bilme şartı aranmıyor
esas memleket denizli-çal.Bizim memleketten menderes geçer gider,ben de sadece bakarım.17 yıldır mersin-mut'tayım.Buradan da göksu geçer,ben yine bakarım.Balık tutmaya bir kaç defa dahi olsa gitmişimdir...
Bul
balık balık Sad of of
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:mustafa bey hoş geldiniz, hemen size bir kıssadan hisse anlatmak geldi içimden, nedense:

kadın kızını evlendirmiş,
bir süre sonra kızı annesine dert yanıyor;
anne bizim herif içkiye başladı her gece eve sarhoş geliyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda çok içerdi, sonra aradığını şişelerde bulamadı vazgeçti.

bir süre sonra kız yine;
anne bizim herif kumara başladı varını yoğunu kumara yatırıyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda kumar oynardı cebinde parası kalmayınca bıraktı.

bir süre daha sonra kız yine;
anne bizim herif dediğin gibi içkiyi kumarı bıraktı ama şimdide gözünü dışarı dikti, benim yüzüme bile bakmıyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda dışarıya gözünü dikmişti ama aradığını bulamadı, kürkçü dükkanına döndü.

aradan biraz daha geçince kız;
anne dediğin gibi adam eve döndü ama şimdi de bir balık hastalığı çıktı, artık oda daha öncekiler gibi geçer diye endişelenmiyorum diyince, annesi;
"KIZIM İŞTE ŞİMDİ HAPI YUTTUN, BU ÖYLE BİR HASTALIK Kİ ÖLSE BİLE GEÇMEZ" demiş.Nayirolamaz

bilmem size bir şeyler anlatabildim mi mustafa beySmile))

ve felaket bulaşıcıdır bu hastalık, haberiniz olsun. hele birde balığı oltada hissederseniz, işte o zaman hiç bir çaresi kalmazSmile))
serdar bey,inşallah dediğiniz gibi olur.Bilmeni isterimki sigara dışında diğerleri bana uymaz ama balık konusu da yok şimdilik.Hikayeniz güzeldi.teşekkürler klavyene sağlık,oltandan balık, dilinden hikayen eksik olmasın.
Bul
hoş geldin arkadaş
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selam ve yardım talebi... haseremarket 20 3,655 18-09-2015, 07:55
Son Yorum: maceratorr
  Arkadaşlar yardim gerekli!! Antepli 27 43 5,137 03-07-2012, 00:22
Son Yorum: Albatros-gr
  acemi ama idare edin maraton 27 4,103 05-12-2008, 23:06
Son Yorum: mudanya
  yardım robinson987 4 1,187 29-08-2007, 21:32
Son Yorum: robinson987
  Herkese selamlar, ve yardım lütfen meliksah 13 3,016 10-05-2007, 11:11
Son Yorum: redsniper
  yardım lütfen.. maceratorr 6 2,261 10-11-2006, 23:59
Son Yorum: GÖKSEN
  av malzeme dükkanı açmak için yardım ltf. maceratorr 13 7,249 01-11-2006, 17:53
Son Yorum: beyazzenci
  Biraz yardım çaylak 1 2,037 31-07-2006, 09:04
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi