21-07-2007, 03:24
mustafa bey hoş geldiniz, hemen size bir kıssadan hisse anlatmak geldi içimden, nedense:
kadın kızını evlendirmiş,
bir süre sonra kızı annesine dert yanıyor;
anne bizim herif içkiye başladı her gece eve sarhoş geliyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda çok içerdi, sonra aradığını şişelerde bulamadı vazgeçti.
bir süre sonra kız yine;
anne bizim herif kumara başladı varını yoğunu kumara yatırıyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda kumar oynardı cebinde parası kalmayınca bıraktı.
bir süre daha sonra kız yine;
anne bizim herif dediğin gibi içkiyi kumarı bıraktı ama şimdide gözünü dışarı dikti, benim yüzüme bile bakmıyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda dışarıya gözünü dikmişti ama aradığını bulamadı, kürkçü dükkanına döndü.
aradan biraz daha geçince kız;
anne dediğin gibi adam eve döndü ama şimdi de bir balık hastalığı çıktı, artık oda daha öncekiler gibi geçer diye endişelenmiyorum diyince, annesi;
"KIZIM İŞTE ŞİMDİ HAPI YUTTUN, BU ÖYLE BİR HASTALIK Kİ ÖLSE BİLE GEÇMEZ" demiş.
bilmem size bir şeyler anlatabildim mi mustafa bey
))
ve felaket bulaşıcıdır bu hastalık, haberiniz olsun. hele birde balığı oltada hissederseniz, işte o zaman hiç bir çaresi kalmaz
))
kadın kızını evlendirmiş,
bir süre sonra kızı annesine dert yanıyor;
anne bizim herif içkiye başladı her gece eve sarhoş geliyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda çok içerdi, sonra aradığını şişelerde bulamadı vazgeçti.
bir süre sonra kız yine;
anne bizim herif kumara başladı varını yoğunu kumara yatırıyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda kumar oynardı cebinde parası kalmayınca bıraktı.
bir süre daha sonra kız yine;
anne bizim herif dediğin gibi içkiyi kumarı bıraktı ama şimdide gözünü dışarı dikti, benim yüzüme bile bakmıyor, annesi;
kızım üzülme, zamanında babanda dışarıya gözünü dikmişti ama aradığını bulamadı, kürkçü dükkanına döndü.
aradan biraz daha geçince kız;
anne dediğin gibi adam eve döndü ama şimdi de bir balık hastalığı çıktı, artık oda daha öncekiler gibi geçer diye endişelenmiyorum diyince, annesi;
"KIZIM İŞTE ŞİMDİ HAPI YUTTUN, BU ÖYLE BİR HASTALIK Kİ ÖLSE BİLE GEÇMEZ" demiş.

bilmem size bir şeyler anlatabildim mi mustafa bey

ve felaket bulaşıcıdır bu hastalık, haberiniz olsun. hele birde balığı oltada hissederseniz, işte o zaman hiç bir çaresi kalmaz