Yorumları: 3,283
Konuları: 164
LeVReKCi yazdı:ozan bereketli olsun insan resimde görünce istavrit bile olsa canı çkyor sabah bende gidebilirim bi çapari atıyım bari ..afiyet olsun
git tabi abicim..oltanın hakkını ver..boğaz balıkçı görsün..bide sabah sporu olur..yemin ediyorum o tarabyada sabah süperdi..saat 6 gibi gidiceksin abi..ince takım 50 gr kurşun..balığı bak nasıl alıyosun..kimseciklerde yoktu..balık azdı ama takım uygun değildi..her sabah takılırdım yakın olsaydı 2 saat yeterli..orayıu çok beğendim..
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
LeVReKCi yazdı:ozan bereketli olsun insan resimde görünce istavrit bile olsa canı çkyor sabah bende gidebilirim bi çapari atıyım bari ..afiyet olsun
Mesela ben istavriti yemek için ,uzun zamandır tutmuyordum. Sadece yem yapmak için kullanıyordum. Ama site benide etkiledi. Bıkkınlığım geçti şimdi hoşumada gidiyor.
Şu an gerçekten lezzetli tam yağlı balık.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Ozan bereketli osun ne diyelim başka elden birşey gelmiyor hehe
Şu ışınlanma işinde bir makina icat ettim cuma günü deniyecem bakalım gürhana ışınlayacakmı hehehe
Yorumları: 879
Konuları: 28
yarasın ozan kardeş, bereketli ve afiyet olsun. darısı bizlere diyoruz ama bu sıra nereye gitsem kurutuyorum, nasip işte

) bu sene biraz da zıpkıncılığı denesem diyordum ama maalesef tatil yapamayacağım, o da kaldı seneye

))
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Harun yazdı:Ozan bereketli osun ne diyelim başka elden birşey gelmiyor hehe
Şu ışınlanma işinde bir makina icat ettim cuma günü deniyecem bakalım gürhana ışınlayacakmı hehehe
nasıl bir makina abi bu..benide makinaya koy..ilk defa denenecekse bende dene bana bişi olmaz..sadece biraz ağırım..şişkoları gönderebilen bişi yapsaydın barii..
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ozan tebrikler kardeşim ne güzel bir av olmuş ben bunları gördükçe kurtlarımın aslan boyutuna ulaştığını hissediyorum. Bu yıl maalesef çıkış yapamıyorum her hafta artık bu hafta diyerum ama ne çare. İnşallah bu hafta
Yorumları: 109
Konuları: 5
tebrikler ozan keyfili bi gün ve tatlı bi sonuç.balıklar güzelmiş afiyet olsun.
makinaya gelince keşfi konusunda bende kafa yordum ama harun abi denesin çalışırsa onun cihazını geliştirebilirim.
şişmanlarıda ışınlıya bilmesi için.hehehehe

))
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
ozan maşallah istavritleri götürmüşsün usta balıkcı dedinmi böyle olacak işte birdahiki sefere çagrı yap balıkları çapariden toplarım bari hiç degilse biraz çıraklık yapalım rastgele afiyet olsun.