Yorumları: 2,370
Konuları: 59
ALTAYLI yazdı:Gürhan o kasadakiler ne öyle kardeşim. Adamı resmen tahrik ediyor. Çıtırlıklar için ise afiyet olsun anlaşılan baya oyalamış sizi
Abi sorma biz de eridik resmen. Şunları çekmeye başlayacağımız günleri iple çekiyorum.

)
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
balikoltasi yazdı:AFALA yazdı:gemlik körfezınde bu kadar lüfermi var balıkhanede vah vah kasalar 15 tane balık .
bereketli olsun afiyette gürhan...
Lüferleri dizmeye başladıklarına göre seyrek galiba.
Afala normalde bir sandıkta kaç lüfer olur?300-400 gr.lıklardan.
Birol sandıklar 40lı olur cok ırı balıklar 25 lı olur .
Yorumları: 899
Konuları: 26
abi ellerine sağlık gerçekten güzel av olmuş gelemediğime pişman oldum remen inşallah hafta sonu hava güzel olurda şöyle toplarız gene balıkları eee nede olsa sezonu iyi açtık bir kere hadi hayırlısı nice bol balık avlarına birlikte
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
GURHAN yazdı:Teşekkürler arkadaşlar. Cengiz kaptan lüfer çoktu aslında ben sadece bir esnafın balıklarını resimleyebildim. Bazıları yere bile koyulmadı direk kamyondan kamyona aktarıldı. Havalar biraz soğusa daha güzel olacak balık bollaşacak gibi görünüyor.
Gürhan ekim ayı bittimi lüferde azalacak cınekop varsa yükarda onlar gelecek hayırlısı artık...
AFALA yazdı:GURHAN yazdı:Teşekkürler arkadaşlar. Cengiz kaptan lüfer çoktu aslında ben sadece bir esnafın balıklarını resimleyebildim. Bazıları yere bile koyulmadı direk kamyondan kamyona aktarıldı. Havalar biraz soğusa daha güzel olacak balık bollaşacak gibi görünüyor.
Gürhan ekim ayı bittimi lüferde azalacak cınekop varsa yükarda onlar gelecek hayırlısı artık...
İnşallah beklentim bu yıl da palamutun ve lüferin bol olacağı yönünde. Dediğin gibi hayırlısı artık.
boranmursel yazdı:abi ellerine sağlık gerçekten güzel av olmuş gelemediğime pişman oldum remen inşallah hafta sonu hava güzel olurda şöyle toplarız gene balıkları eee nede olsa sezonu iyi açtık bir kere hadi hayırlısı nice bol balık avlarına birlikte
Dert etme Mürsel bu hafta sonu çıkarırsın acısını. Ama ben bu Ramazan da av işini sevemedim. Zaten bizim ufaklıktan uykusuzum bir de balık avı yapınca uykuya hasret kalıyorum yaw.

Gerçekten aslında daha fazla yakalardım ama aralarda uyuyup yemleri kaptırıyorum resmen. Hehehehe...
Yorumları: 899
Konuları: 26
ben seni uyandırım abi sen merak etme yeterki balıkları çeklim üçer beşer bak sen uyku kalıyormu sen de

) sen yarın güzel bir uyku çek akşama pazara bak sen nasıl geliyor ayık kafayla balık

))
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Gürhan bereket versin yine ara bulup kaçmışsın ya balığa önemli olan o palamutu duyduğunda anında bitecen orada yoksa ertesigün falan zor gibi zate kıt balık inş dediğin gibi palamut bol olur ama benim pek umudum yok bizim kıyılar 1 aya yakındır kıtlaştı
Yaw olacak inşallah. Yeter ki havalar biraz soğusun. Ne demişler iyilik um iyilik bul.

))) Aslında böyle dememişler ama deseler iyi olurmuş. Hehehehe...
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
way be biz havalar soğusun diye bekliyoruz balık için fakir fukara böyle sıcak gitsin diye bakıyor masraf için