Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşkina taşı
mehmet kardeşim konuyu açan erene (doktor) özel mesaj atıver onda olabilir geçmiş olsun Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tamam hüseyin abi doktora özel mesaj yolluyorum.
teşekkürler
Bul
rica ederim selamımıda yazmayı unutmaWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Arkadaşım taşlar tamam hangi kargoya yakınsın yada postahaneden göndereyim .
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
bu taşlar sadece eşkinada deyil menakop ve granyozdada oluyor ve çok işe yarıyor annemde kullandı iyi geldi
Bul
evet gerçekten çok işe yarıyor taşlar. Denenmiş bir alternatif tıp ürünüdür bu.
Bu sitede eşkina taşı ve eşkina balık taşı hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
mehmetmf09 yazdı:köşeleri alması benim işime gelir. sağı solu çizmeden iç kanama yapmadan direk çıkar taş Smile elinde taş olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum

Kardeş hiç bulamazssan,bir balık hali yok mudur sizin oralarda.Orada mutlaka vardır.Balığın kafasının arkasından çıkıyor unutma.Geçmiş olsun.
Bul
şerif abinin dedigi gibi eşkina taşları birebir taş düşürenlerin kötü gün dostudur bizat ılaç kullanmadan iyi bir tedavi yöntemidir temin etmesi zor degildir sadece 3yada 4 parça eşkina yakalamak çok ihtiyacı olan abiler yada dostlar varsa ara sıra eşkinaya da gittigimiz oluyo temin edebilirım taşı olana allah bol şifalar versin zor bi şey agrısı ve sancısı olan bılır
Bul
sayın arkadaşlarım şerif eren ve mehmet tanrıkulu internette araştırırken rastladım eşkina taşının gerçeğini balıkçı dostlarımdan temin edebileceğimi düşündüm ve bu sayfada sizin yardımcı olduğunuzu gördüm. 1 haftadır müthiş acılar içindeyim eşkina taşını araştırdığımda ticaretini yapanlarada rastladım lakin güvenemedim. Bir çaredir diye düşünerek size yazdım eşkina taşı temin edebilirmiyiz ücretini vermek isterim saygılarımla.
Bul
Aramıza hoş geldiniz Cemil Bey, akşama size haber veririm. Sanırım elimde olması lazım.
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşkina (Sciana Umbra) rusan 61 15,734 09-10-2016, 13:50
Son Yorum: haseremarket
  Eşkina balığının faydası ksedes 19 13,352 05-02-2009, 23:26
Son Yorum: Lakerda
  Eşkina (Kaya Levreği) Lapsetur 0 11,792 20-12-2005, 17:29
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi