Yorumları: 3,009
Konuları: 29
arkadaşlar çok güzel zaman gecirmişsiniz iyi macera olmuş keşke bende olsaydım kısmet değilmiş burhan ilk defa tekne ile çıktığını söylüyorsun alışık olmadığın için biraz zor tabi öğrenmiş oldun ama tekne ile balık tutmanın zevki başkadır alışmanı dilerim rastgele
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
meteor yazdı:burhan hazır siftah yapmışken yarın bana misafir ol biraz daha titrensen tam alışırsın, hele gece ve birazda dalga olursa off. belgeyi hemen alırsın.
abi almiyim be valla diyorum bak 20 yaşındayım 20 yılda ilk kez gözlerimin altı torba torba oldu stresten valla bi daha binmeyi düşünmüyorum.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yaa burhan teknedede koptuk zaten burhan telefon açıyor abi çok korkuyorum diyor neden dedim yunuslar geçiyor abi çok kıyıya geldiler diyor eee dedim çok korkuyorum yaaaaaa diyor gel de gülme bu bahsetigim adamın resimleri ozan ve harun gönderecek 2 metre 140 kg çok samimiyim ve bunlar yaşanmıştır kesinlikle espri şaka falan degildir

))
bide yolda durup durup hadi mırmır tutalım demezmi

)
eşref sürek yazdı:arkadaşlar çok güzel zaman gecirmişsiniz iyi macera olmuş keşke bende olsaydım kısmet değilmiş burhan ilk defa tekne ile çıktığını söylüyorsun alışık olmadığın için biraz zor tabi öğrenmiş oldun ama tekne ile balık tutmanın zevki başkadır alışmanı dilerim rastgele
eşref abi seni fenerdeyken aradım hepimiz buradayız ya tekneyle ya karadan gel diyecektim telefonun kapalıydı mesaj bırakın diyordu mesaj bırakmak istemedim kim aramıştan numarayı görürsen ararsın diye düşündüm.
kısmetse bidahakine önceden haberleşiriz.
Yorumları: 913
Konuları: 30
abi ben niye ayakkaplarla girdim söyliyim ben de deniz kültürü yok öyle rast gele girdim. Kürekle kurt ararken ilerde iri balıklar gördüm önce orkinos sandım ciddiyim ! baktım ki kalçama kadar sudayım ve sudan kabarcıklar çıkıyor ..

))) geriye doğru bir topuklarsın nasıl korktum var ya.. yunuslar geldi ortalığın ırzı ile temasa geçip gittiler.. ayakkaplar o yüzden çıkarmadım rahat koşarım diye

[/quote]
burhan biraz açıkta olursan çıkarmanı tavsiye ederim daha rahat topuklarsın, o kabarcıkların etkisi ortalama 9,9 motora eşit olabilirdi.
meteor yazdı:abi ben niye ayakkaplarla girdim söyliyim ben de deniz kültürü yok öyle rast gele girdim. Kürekle kurt ararken ilerde iri balıklar gördüm önce orkinos sandım ciddiyim ! baktım ki kalçama kadar sudayım ve sudan kabarcıklar çıkıyor ..
))) geriye doğru bir topuklarsın nasıl korktum var ya.. yunuslar geldi ortalığın ırzı ile temasa geçip gittiler.. ayakkaplar o yüzden çıkarmadım rahat koşarım diye 
burhan biraz açıkta olursan çıkarmanı tavsiye ederim daha rahat topuklarsın, o kabarcıkların etkisi ortalama 9,9 motora eşit olabilirdi.
[/quote]
abi öyle oldu galiba su da en hızlı hareket eden canlı türü olarak kayıtlara geçicem

)
burhan sen çok yaşa 2 gündür çok gülüyorum sayende ama ciddi oldugunu geçde olsa anladım ona daha çok gülüyorum zaten ciddi oldugunu bilsem orada gülmezdim.
çok karışık oldu bunada gülüyorum galiba çok yorulmuşuz ben anca gider yatarım zaten dünden uykusuzum.
bence sende yat. dün gece hamakta yat dedim sana ondanda korktun boşuna eziyet çektin

)
hadi iyi geceler
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Senin için güzel macera olmuş.
DarkDream yazdı:abi almiyim be valla diyorum bak 20 yaşındayım 20 yılda ilk kez gözlerimin altı torba torba oldu stresten valla bi daha binmeyi düşünmüyorum.
Yalnız şişme botla gitmediniz değil mi

Niye bu kadar stres oldu.
Zamanla alışırsın...
Abi bizim bahçedeki hamağa bi yatayım dedim 140 kilo olduğumu unutmuşum. Hamağa attım kendimi üst çıta kırıldı yere bir yuvarlandım yer yerinden oynadı. İyiki yatmamışım senin hamağa onuda kırsaydım utancımdan atlardım üst kattan valla

) Hadi iyi uykular abi ben buradayım biraz daha