Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HARUN--LEVREKCİ--BALIK AND OZAN--DARK DREAM BALIK AVCILIGI--18/10/2007
arkadaşlar çok güzel zaman gecirmişsiniz iyi macera olmuş keşke bende olsaydım kısmet değilmiş burhan ilk defa tekne ile çıktığını söylüyorsun alışık olmadığın için biraz zor tabi öğrenmiş oldun ama tekne ile balık tutmanın zevki başkadır alışmanı dilerim rastgele
Bul
meteor yazdı:burhan hazır siftah yapmışken yarın bana  misafir ol biraz daha titrensen tam alışırsın, hele gece ve birazda dalga olursa off. belgeyi hemen alırsın.

abi almiyim be valla diyorum bak 20 yaşındayım 20 yılda ilk kez gözlerimin altı torba torba oldu stresten valla bi daha binmeyi düşünmüyorum. Smile
Bul
yaa burhan teknedede koptuk zaten burhan telefon açıyor abi çok korkuyorum diyor neden dedim yunuslar geçiyor abi çok kıyıya geldiler diyor eee dedim çok korkuyorum yaaaaaa diyor gel de gülme bu bahsetigim adamın resimleri ozan ve harun gönderecek 2 metre 140 kg çok samimiyim ve bunlar yaşanmıştır kesinlikle espri şaka falan degildir Smile))
bide yolda durup durup hadi mırmır tutalım demezmi Smile)
Bul
eşref sürek yazdı:arkadaşlar çok güzel zaman gecirmişsiniz iyi macera olmuş keşke bende olsaydım kısmet değilmiş burhan ilk defa tekne ile çıktığını söylüyorsun alışık olmadığın için biraz zor tabi öğrenmiş oldun ama tekne ile balık tutmanın zevki başkadır alışmanı dilerim rastgele

eşref abi seni fenerdeyken aradım hepimiz buradayız ya tekneyle ya karadan gel diyecektim telefonun kapalıydı mesaj bırakın diyordu mesaj bırakmak istemedim kim aramıştan numarayı görürsen ararsın diye düşündüm.
kısmetse bidahakine önceden haberleşiriz.
Bul
abi ben niye ayakkaplarla girdim söyliyim ben de deniz kültürü yok öyle rast gele girdim. Kürekle kurt ararken ilerde iri balıklar gördüm önce orkinos sandım ciddiyim ! baktım ki kalçama kadar sudayım ve sudan kabarcıklar çıkıyor    ..        Smile))) geriye doğru bir topuklarsın nasıl korktum var ya.. yunuslar geldi ortalığın ırzı ile temasa geçip gittiler..  ayakkaplar o yüzden çıkarmadım rahat koşarım diye Big Grin
[/quote]

burhan biraz açıkta olursan çıkarmanı tavsiye ederim daha rahat topuklarsın, o kabarcıkların etkisi ortalama 9,9 motora eşit olabilirdi.
Bul
LeVReKCi yazdı:yaa burhan teknedede koptuk zaten burhan telefon açıyor abi çok korkuyorum diyor neden dedim yunuslar geçiyor abi çok kıyıya geldiler diyor eee dedim çok korkuyorum yaaaaaa diyor gel de gülme bu bahsetigim adamın resimleri ozan ve harun gönderecek 2 metre 140 kg çok samimiyim ve bunlar yaşanmıştır kesinlikle espri şaka falan degildir Smile))
bide yolda durup durup hadi mırmır tutalım demezmi Smile)

hadi mırmıra Big Grin hahaha Smile)))))))))))))) koptum burda var ya koptum!! hahaha başka türlü kıyıya çıkma imkanım yok napayım Big Grin
Bul
meteor yazdı:abi ben niye ayakkaplarla girdim söyliyim ben de deniz kültürü yok öyle rast gele girdim. Kürekle kurt ararken ilerde iri balıklar gördüm önce orkinos sandım ciddiyim ! baktım ki kalçama kadar sudayım ve sudan kabarcıklar çıkıyor    ..        Smile))) geriye doğru bir topuklarsın nasıl korktum var ya.. yunuslar geldi ortalığın ırzı ile temasa geçip gittiler..  ayakkaplar o yüzden çıkarmadım rahat koşarım diye Big Grin

burhan biraz açıkta olursan çıkarmanı tavsiye ederim daha rahat topuklarsın, o kabarcıkların etkisi ortalama 9,9 motora eşit olabilirdi.
[/quote]

abi öyle oldu galiba su da en hızlı hareket eden canlı türü olarak kayıtlara geçicem Smile)
Bul
burhan sen çok yaşa 2 gündür çok gülüyorum sayende ama ciddi oldugunu geçde olsa anladım ona daha çok gülüyorum zaten ciddi oldugunu bilsem orada gülmezdim.
çok karışık oldu bunada gülüyorum galiba çok yorulmuşuz ben anca gider yatarım zaten dünden uykusuzum.
bence sende yat. dün gece hamakta yat dedim sana ondanda korktun boşuna eziyet çektin Smile)
hadi iyi geceler
Bul
Senin için güzel macera olmuş.

DarkDream yazdı:abi almiyim be valla diyorum bak 20 yaşındayım 20 yılda ilk kez gözlerimin altı torba torba oldu stresten valla bi daha binmeyi düşünmüyorum.  Smile  

Yalnız şişme botla gitmediniz değil mi Smile Niye bu kadar stres oldu.
Zamanla alışırsın...
Bul
Abi bizim bahçedeki hamağa bi yatayım dedim 140 kilo olduğumu unutmuşum. Hamağa attım kendimi üst çıta kırıldı yere bir yuvarlandım yer yerinden oynadı. İyiki yatmamışım senin hamağa onuda kırsaydım utancımdan atlardım üst kattan valla Smile) Hadi iyi uykular abi ben buradayım biraz daha Big Grin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,912 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 3,207 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,734 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,615 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 46,699 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,563 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,834 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,222 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,275 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,701 09-10-2015, 22:40

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi