Yorumları: 678
Konuları: 38
arkadaşlar şöylebir araştırma yaptım bu konuyla ilgili muhattabımız tarım ve köy işleri bakanlığı çünki balıkçılıkla ilgili silküleri bu bakanlık yayınlıyor bence burdan başlamakta fayda var ortak bir metin yapıp yollayabiliriz nedersiniz?
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
bakalarus19 yazdı:arkadaşlar şöylebir araştırma yaptım bu konuyla ilgili muhattabımız tarım ve köy işleri bakanlığı çünki balıkçılıkla ilgili silküleri bu bakanlık yayınlıyor bence burdan başlamakta fayda var ortak bir metin yapıp yollayabiliriz nedersiniz?
Olabilir hergün birimiz postalarız
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Arkadaşlar buna benzer üçüncü konu açıldı ve en etkili çözüm yolunun ne olduğunu yazdım. Görüle bilmesi için konu olarak açmam gerekecek galiba.
YAŞ İMZALI DİLEKÇE İLE BAŞVURU EN KESİN ÇÖZÜMDÜR. HER TÜRLÜ ŞİKAYETDE YAZILACAK DİLEKÇE İKİ NÜSA OLARAK HAZIRLANIR VE KURUMA GÖTÜRÜLEREK EVRAK KAYIT DAN GEÇİRİLEREK GEREKLİ BİRİME BİR NÜSASI BIRAKILIR. DİĞER NÜSA İSE SİZDE KALIR. ŞİKAYETİN SONUCU HAKKINDA BİLGİ VE HAK ARAMA İMKANI BU ŞEKİLDE GERÇEKLEŞİR. bilgilerinize.
Şu aşamada yapılması gereken ortak bir metin oluşturabilmektir. Bununla ilgili konuyu site yöneticileri açar ve oraya gelecek ortak fikirler ile metin oluşturulursa daha başarılı oluruz düşüncesindeyim.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
serkan yazdıklarını okuyoruz bizde cevap yazıyoruz bende farkındayım aynı konu dolaşıyor 2-3 konuda birden.
cevap olarakda hep aynı şey diyoruz imza toplasak ilgili birime versekte o kagıt kaybolup gidiyor bu memlekette ne yazık böyle
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
LeVrEkCi yazdı:serkan yazdıklarını okuyoruz bizde cevap yazıyoruz bende farkındayım aynı konu dolaşıyor 2-3 konuda birden.
cevap olarakda hep aynı şey diyoruz imza toplasak ilgili birime versekte o kagıt kaybolup gidiyor bu memlekette ne yazık böyle
Abi imza toplayıp vermiyeceğiz. Türkiyenin farklı noktalarında aynı metine sahip şikayet dilekçelerini tarım ve köy işleri müdürlüklerine bireysel olarak vereceğiz.
Avukat arkadaşlarımla irtibata geçeceğim ve kanuni yönden bir yolu varmı onu soracağım. Eğerki varsa savcılık kanalı ile suç duyurusunda bulunacağım. Yücel arkadaşımızın gönderdiği çekimler aslında delil sayılır.
Toplu imza konusundada haklısınız pek ses getirmiyor, eğerki meclis içerisinde 5-10 vekilden destek alabilirsek o başka.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
H.A.R.U.N yazdı:Bir filimde görmüştüm adam hapisaneden meclise hergün mektup gönderiyordu hapisaneye kütüphane yapılması içinuzunca bir zaman sonra bıktırdı meclisiki artık okuma ihtiyacı hissettiler ve hapisaneye kütüphane yapmışlardı adamıda başına geçirmişlerdi ve adam bundan faydalanıp kaçmıştı
2 sene yasak gelse gerçekte acaba bizim millet bundanda bir hinlik çıkarırmı yoksa amacı yerine gelsin diye dürüstçe dururmu bence hayır
Özgürlüğe kaçış'mıydı neydi ne filmdi yaw. Dur şunu bu akşam bir daha seyredeyim.
2 değil 3 sene bile yasak gelse 4. sene ava çıkacak adamlar aynı kafada olduktan sonra, şartlar aynı olduktan sonra hiç bir şey değişmez bence. İşin karada bittiği düşüncesine ben de katılıyorum. Konuyla ilgili yetkili makamlar bilncli denetim yapsalar, hallerde, tezgahlarda satılan balıklarla ilgili bu iş çözülür. Tabi caydırıcı cezalar olmassa olmaz.
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
evet arkadaşlar dünkü gazeteleri umarım herkes okumuştur balıkla ilgili