Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Bereketli olsub. İnşallah 5 kg olanları da görürüz.
LeVrEkCi yazdı:birgün balıktayız bi arkadaş var teknede kepçe elinde, balığı çekiyorum yukarı gelince kafadan vur kepçeyi dedim balık geldi balıgın kafasına kazmayla vurur gibi vurmazmı ben bayılıyordum ...
Nihat Abi kepçe yerine kakıç kullanmak nasıl olur. Şöyle çok ince karbon kamışlardan yapılsa. Ucunada büyük bir kanca...
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
maşallah güzzel balık,, daha büyük balıklara inşallah
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh böyle bir levrek kaçırsamda ağlasam nerde o günler.ellerine sağlık güzel balık almışsın afiyet olsun rast gelsin.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
rastgele iyi balık daha irileri gelğir inşallah
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Kepçeyi kafasına iyi vursaymış belki balık ah anam ah derdi.
aslında çok pratik olmasına rağmen benim yanımda kepçe eksik olmaz .kullanmam.alışık değilim belki ondandır.her yiğidin bir balık tutuşu vardır değilmi.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
guzel av olmus yebrıkler
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Tebrikler,
yakalama yöntemini ve kullandığınız takımı da anlatır mısınız
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
gerek yokki hüseyin levrek için gerek yok yani levregi yorarak çekebildigin için zaten balık baygın gelir çok nadir olarak balık çok hareketli gelir en güzeli kepçe kakıçta var teknede neme lazım diye yedekte ama kepçe daha kolay geliyor.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
yeni yılda dahada büyüklerini yakalamanı dilerim her ne olursa olsun yanımızda kepçe şart rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
LeVrEkCi yazdı:gerek yokki hüseyin levrek için gerek yok yani levregi yorarak çekebildigin için zaten balık baygın gelir çok nadir olarak balık çok hareketli gelir en güzeli kepçe kakıçta var teknede neme lazım diye yedekte ama kepçe daha kolay geliyor.
Kepçeyi dik olarak indirmiyorsun balığın baş tarafından ve biraz altından doğru alıyorsun.
Şimdi sandaldayken suya yakın olduğun için kepçe ile rahat alıyorsun ama sudan 1.5 metre yukarıda bir iskeledeysen kakıç belki daha iyi olur. Ben katlanan bir kakıç yapmıştım mesela 3 metrelik bir kamış katlayınca çok az yer kaplıyor. Bunu yapmamın da bir anısı vardı.
Anılar bölümüne açmak lazım.
Amatör ruha rastgele... Katliamcılara zorgele...
HÜSEYİN KABAKCI
İSTANBUL 1981