Yorumları: 25
Konuları: 3
İbrahim kardeş sazanların resimleri çok güzel ama şu ateşin başında Soğan,patlıcan közleyişiniz ve semaveriniz insanı gerçekten özendiriyor. Benim tatlısu balıkçılığında en çok sevdiğim olay bu. Oltalar suda ziller takılı. Oltanın başında durmana gerek yok. Çan sesi gelince depara kalk. Sazanları tutarken ne yem kullandınız?Yemleme yaptınızmı? Paylaşırsanız sevinirim.
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
arşivden de olsa sağolasın balık gördük yahu..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
ibrahim hemşerim ne ettiniz.onları ben biraz daha büyüsün diye 2005 yılında bırakmıştım.demekki size kımetmiş.bizede elbet bir gün gelir.bende çok tuttum oralarda .
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yeni avların daha bereketli olur inşallah.
Yorumları: 765
Konuları: 45
sazan tutmak başka keyifli be abi valla eski günleri yat ettik güzel resimler ellerine saglık
bende bir kac defa iznik gölünde tuttum cok keyifli
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Yorumları: 112
Konuları: 16
Eczacı yazdı:İbrahim kardeş sazanların resimleri çok güzel ama şu ateşin başında Soğan,patlıcan közleyişiniz ve semaveriniz insanı gerçekten özendiriyor. Benim tatlısu balıkçılığında en çok sevdiğim olay bu. Oltalar suda ziller takılı. Oltanın başında durmana gerek yok. Çan sesi gelince depara kalk. Sazanları tutarken ne yem kullandınız?Yemleme yaptınızmı? Paylaşırsanız sevinirim.
Valla doğru söze ne denir. Balık tutmak ayrı bir zevk, mangalda soğan patlıcan v.s közlemek ayrı bir zevk. KIsaca zevk deryası. Bu arada sazan avında ben genellikle mısır kullanırım. Konserve mısır. Yemleme yapmıyorum. Yapsam av daha bereketli geçecek ama malum göl biraz uzak mesafede
Şahbaz 1970-Yozgat
Şansın bol, oltan keskin olsun
Rastgele
Yorumları: 649
Konuları: 57
ibrahim bey maşallah iyi ve zevkli bir av olmuşa benziyor.
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya
Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
Yorumları: 25
Konuları: 3
zabhas yazdı:Valla doğru söze ne denir. Balık tutmak ayrı bir zevk, mangalda soğan patlıcan v.s közlemek ayrı bir zevk. KIsaca zevk deryası. Bu arada sazan avında ben genellikle mısır kullanırım. Konserve mısır. Yemleme yapmıyorum. Yapsam av daha bereketli geçecek ama malum göl biraz uzak mesafede
İbrahim sana bir tiyo vereyim. Oltaya bu konserve mısırları takmak çok zor. Atarken yumuşak olduğu için havada kopabiliyor.Bu yerli mısır dedikleri iri taneli mısırları koçanında alıyorsun .Güneşte enfazla 1 saat tuttuktan sonra taneleri tektek koçanından ayıklıyorsun. Taneleri ise kapağı sağlam bir kavanoza koyup kavanozun geri kalan kısmınıda tanelerin 2 cm üzerine gelecek şekilde rakı ile dolduruyorsun. Bu şekilde mısır taneleri yumuşamaz ,ilk tazeliğinde kalır,anason kokusu balığın ilgisini çeker ve mısırlar 3-5 sene tazeliğini korur. Daha müsait bir zamanda sana yemleme ile ilgilide birkaç tiyo vereceğim. Selamlar...
Yorumları: 112
Konuları: 16
Eczacı yazdı:İbrahim sana bir tiyo vereyim. Oltaya bu konserve mısırları takmak çok zor. Atarken yumuşak olduğu için havada kopabiliyor.Bu yerli mısır dedikleri iri taneli mısırları koçanında alıyorsun .Güneşte enfazla 1 saat tuttuktan sonra taneleri tektek koçanından ayıklıyorsun. Taneleri ise kapağı sağlam bir kavanoza koyup kavanozun geri kalan kısmınıda tanelerin 2 cm üzerine gelecek şekilde rakı ile dolduruyorsun. Bu şekilde mısır taneleri yumuşamaz ,ilk tazeliğinde kalır,anason kokusu balığın ilgisini çeker ve mısırlar 3-5 sene tazeliğini korur. Daha müsait bir zamanda sana yemleme ile ilgilide birkaç tiyo vereceğim. Selamlar...
Teşekkür ederim. Yeni tiyolarını bekliyorum
Şahbaz 1970-Yozgat
Şansın bol, oltan keskin olsun
Rastgele
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ibrahim paylaşım için teşekkürler güzel av olmuş eline sağlık yazgibisi varmı...