Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fikrime ne dersiniz
cilingoz yazdı:nihat sen organize edersin bizlerde yardımcı oluruz degilmi harun
Nihata fazla yüklenmiyelim herkez şimdi buraya yer zaman saat gibi fikrini söylesin ona göre bir şey çıkaralım
Benim ilk önerim saatle ilgili olsun öğle saatleri gibi olsun akşam serin oluyor
Bul
Yalovada olursa belki bu taraftanda katılım olur Big Grin
Bul
alien13 yazdı:Yalovada olursa belki bu taraftanda katılım olur Big Grin
Tamam buda bir öneridi haydi başka fikirler öneriler istekler gün zaman olarakda bildirinki sonra benim işimvar misafirim var durumlarını mümkün olduğu kadar aza indirelim
Bul
size iyi eğlenceler demekten başka bir şey elimden gelmiyor.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Arkadaşlar fon veya para toplama işini unuttum sizleri cok ıyı anladım.Organizasyona gelınce mesela ben derimki ömerli barajına yer müsait çok uzak deyil paşaköy tarafından önümüzdeki haftalar cumartesi pazar veya hafta ortası bir gün tayin edelim buluşalım benim fikrim bu ben her yere gelebilirim çünkü ben çalışmıyorum
Bul
iki şubatta gebze taraflarına gelicem tarih uyarsa
yalova ist bursa farketmez bende katılırım.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
istanbullular, konuşun bakalım biz kaldık burlarda izmirliler bir organizasyonda biz yapalım..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
İzmir için s mod Ruhan bey,mod Ercan bey bu konuda bir nabız yoklaması yapabilirler.
Bornova - izmir
Bul
oyutunu çok büyük tutamıyoruz aslında 1 senedir yazıyoruz kuşuyoruz bir yalova organizasyonu yapalım diyoruz istanbul ankara izmit bursa izmir gelebilenler gelsin organizasyon 3 gün sürsün cuma sabah pazar akşamına kadar gelip 1 saat kalanda 3 gün kalanda dösün dursun herkes katılmış olur diyoruz bu konuyu mayıs ayında tekrar gündeme getirelim havalar sıcakken erden abi yer ayarlarım demişti çadırı olan çadır kursun isteyen arabada uyusun gündüz balık gece yeme içme eglence olsun hepimiz istiyoruz da kısmet ama istanbul organizasyonu 3-4 kez yapıldı hepsi güzel oldu yenisinide bu aralar planlıyoruz başka bir konuda konuşuluyor zaten.
Bul
nihat abi o organizasyonu iple çekiyoruz zaten, hepimiz için moral ve yorgunluk atma açısından harika olur...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hayatınızın en büyük balık avına ne dersiniz H.A.R.U.N 26 5,422 25-10-2012, 23:56
Son Yorum: ring

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi