Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayatınızın en büyük balık avına ne dersiniz
Bobo Dur Hasan acele etme daha diğer arkadaşların beyanlarını fikirlerini görelim ama sen birikime başla istersen fazla para göz çıkarmaz hehe
Bul
Kulağa hoş geliyor. ama yasağın kalktığı zaman yaz sonlarında daha iyi olur gibi geliyor bana. ama yinede her zaman bir kılıç balığı yakalamak hayallerim içimde yanıp tutuşuyor açıkçası.
Bul
harun kardeşim bu yola baş koyan herkesin ömrü boyunca hayatında bir kere olsada yapmak istediği bir olay ama maddi imkansızlıklar her şeyi engelliyor benimde en büyük hayallerimden birisidir ama nasıl olacak nasıl yaparım diye hep düşünürüm inşallah birgün bizede nasip olur
Dalış Eğitmeni
Bul
Harun abi, benim en büyük hayallerimden birisi; Bütün malzemeleri (bir çoğu mevcut) tamamlayıp, dağın bir ucundan girip başka bir ucundan çıkmak. Bu işi en az 15 gün süreli ve insansız telefonsuz habersiz ucarsız yapmak.

Abi senin söylediğin bu organizasyonu eğerki Türkiye karasularında yapacaksak emin olki muhteşem yerler bulabiliriz. Deniz için bişey diyemem ama tatlı su işine girersek o 10-20 kiloluk balıkları bulmamız çok kolay olacaktır.

Sonuç olarak ben bu organzasyona varım. Yeterki hangi ayda olacaksa o ayın 20 sinden sonra olsun Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
HIDIR yazdı:harun kardeşim bu yola baş koyan herkesin ömrü boyunca hayatında bir kere olsada yapmak istediği bir olay ama maddi imkansızlıklar her şeyi engelliyor benimde en büyük hayallerimden birisidir ama nasıl olacak nasıl yaparım diye hep düşünürüm inşallah birgün bizede nasip olur
Aynı maddi sorunlar hepimizde mevcut kredi almış olsak mecburen ödüyoruz bizde kredi almadan mecburen ayırsak bir kenara sorunu hallederiz aksihalde banada uzak bir rüya
Bul
balık benim rüyam olmuş arkadaş heryere herşeye varım ama yurt içi ama yurt dışı zaman mekan imkan uydugu uyduruldugu sürece ben herşeye varım.
fikrime gelince bende türkiye içinde 10 günlük bir kampa sıcak bakarım yurt dışı her türlü sıkıntı olur türkiyede ardasada büyük balık avı yapılabiliniyor sarozda bildigim kadarıyla egeye 3 gün açılıp kılıç tutanlar var benim öncelikli tercihim herkese daha uygun olacak yurt içi hemde yurt içinin olabilirligi daha fazla ve daha çebuk gerçekleşebilir.
yurt dışı olacaksada tabiiki çok isterim.
Bul
Yurt içi zaten yapacağız değilmi Nihat hani baharda çadırlı falan
Ben şu linkdeki gibi balıklardan bahsediyorum

http://www.rapala.com/how2tv/

Bunada acelemiz yok 1 yıl gerekirse 2 yıl bekleyelim ama ömrümüzün avı olur
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Arkadaşlar çeşitli yabancı sitelerde görmüşünüzdür 20 kiloluk 10 kiloluk dev balıklar öyle bir organizasyon yapalımki bir balık safarisi gibi olsun yurtdışında bir ülkede dünya klasmanında ses getiren cinsten balık avına ne dersiniz Bir sene parasını biriktirelim nasılsa seneler tıkır tıkır geçip gidiyor Hayatımız boyunca unutamayacağımız en büyük balık avı için ne dersiniz
harun iyi olur aslında böyle büyük balığı türkiye sularındada bulabiliriz yayın avını deneyebiliriz.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
abi güzel ama maliyetli org. olur hadi herkes biriktirir 1 senede emekli ve kendi işi olanlar için iyi,,denk gelebilirsem katılmak isterim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
muratçaka yazdı:abi güzel ama maliyetli org. olur hadi herkes biriktirir 1 senede emekli ve kendi işi olanlar için iyi,,denk gelebilirsem katılmak isterim
Murat biraz masraflı olacak tabii ama afrikadaki fil kaplan avı kadar masraflı olmazBig GrinBig GrinBig Grin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Küçük balık yoksa,büyük balık ta yoktur... ishak BALLICA 4 1,820 12-10-2013, 11:59
Son Yorum: muratkahraman
  Edremit Körfezi civarında balık avı ziyamutlu 8 6,715 17-06-2010, 20:51
Son Yorum: ziyamutlu
  Balik haberİ duymak İstİyorum robinson987 6 2,175 17-09-2009, 00:53
Son Yorum: bucalıfikret
  balık yasagı atilla206 17 2,867 17-06-2009, 10:43
Son Yorum: atilla206
  Çeşme' de balık avı şaraptaki balık 12 4,503 21-07-2008, 23:49
Son Yorum: Ege
  Gece Balik Avi poseydon 3 2,666 25-04-2008, 12:48
Son Yorum: ALTAYLI
  Sazan avına davet balıkcızakir1 24 4,317 31-03-2008, 19:34
Son Yorum: araphüso26
  dikkat balık iyice azaldı Koray1110 10 2,472 27-03-2008, 03:09
Son Yorum: yalova tatar
  16/02/2008 cumartesi kim nerde balık avlayacak. istavritci 26 4,498 16-02-2008, 23:57
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Fikrime ne dersiniz balıkcızakir1 23 4,201 15-01-2008, 17:28
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi