Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
boranmursel yazdı:gelecek raporlar inşallah nihat abi bugün Gürhan abi Doktor ve oğuz arkadaşım narlıda lüfer ve karagöz peşindeler inşallah akşama güzel haberler alacağız
haberim var mürsel 2 gün evvel gürhanla telefonla konuşurken dert yanıyorum balıga çıkamıyorum diye çarşamba günü çıkıcaz gel dedi bir an hopsss dedim sonra imkansız dedim ama bi kurtluk düşünüyorum geçen ay gelecektim olmamıştı bi hafta sonu kaçmaya çalışıyorum bakalım heran bi sürpriz yapabilirim orhangaziye dolayısıylada oraya
Yorumları: 899
Konuları: 26
her zaman bekleriz abi yeterki hafta sonu olsun hemen paçana yapışır allah bir dert keder vermesse havalar böyle iyi giderken fırsatları değerlendirmek gerekir bence şubat ayında yazdan kalam günler bence sen bir ereğliyi yoklamaya başla abi kesin bişeyler indirirsin livara hem kurtlarıda atmış olursun

kesmesse narlıda herzaman yerin hazır orada dökeriz hep birlikte kurtları
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
gündemde kalsın da eklemeler olsun
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
yalnız resimler süper gözüküyor. tebrik ediyorum herkesi.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
bilgisayarla aram pek olmadığı için ricalarla rapor yollamakta biraz uygun olmuyor...(en azından ben öyle düşünüyorum) çünkü geçen sefer çok uğraştım raporları buraya gönderemedim ben bu kadar bilgisayar bilseydim prafösör olurdum zaten ha ha ha ha .... göndericek arkadaşlara başarılar dilerim....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....