Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatil ve iş bitti
fikret abi hoşgeldin.dediğin gibi teknesiz bu işin zevki zor oluyor.kıyıda da balık tutuluyor ama akşama kadar bekleyecende 1-2 tık olacak ve bunada şükür diyeceksin.
resimleri bekleyelim.Neler var bakalım.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ilker fiko hele bi gelsin benim sandalıda bi halledelim ben ona burda ne balıklar tuttururum var ya
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
fikret abi hoşgeldin ben resimlere baktım bile levreğe takıldım kaldım ama haberin olsun Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:fikret abi hoşgeldin ben resimlere baktım bile levreğe takıldım kaldım ama haberin olsun Siyirdim

nihat teşekkürler dediğim gibi sen olsaydın kesin tekneye alırdın nasip değilmiş acemileğimize ver rast gele...
Bul
yalova tatar yazdı:ilker fiko hele bi gelsin benim sandalıda bi halledelim ben ona burda ne balıklar tuttururum var ya

erden göstermiş olduğun yakınlığa teşekkürler nasipse birgün olur bende isterim sizin gibi değerli arkadaşlarla balığa çıkmayı hen azından tecrübe sağibi oluruz sağ olasın görüşmek üzere hoşca kal rast gele...
Bul
SerenaY66 yazdı:fikret abi hoşgeldin.dediğin gibi teknesiz bu işin zevki zor oluyor.kıyıda da balık tutuluyor ama akşama kadar bekleyecende 1-2 tık olacak ve bunada şükür diyeceksin.
resimleri bekleyelim.Neler var bakalım.

doğru söylüyorsun ilker arkadaşım teknesiz olmuyor kıyıdan at bekle tekne oldumu bambaşka oluyor allah erkese nasip etsin saygılar rast gele...
Bul
yalova tatar yazdı:oooo fiko bayağı hamaratsın yani bayağı işler becermişsin ,benimde sandalın fiber boya ileri var nasılsa iznede çıkıyom gel beraber yapalım.yemen içmen benden ha ha ha .resimleri merakla bekliyorum .org görüşmek üzere.sağlıcakla kal

erden lafıbile olmaz nezaman istersen gelirim sen yeterki iste zehirli boyada atarız gerçi sen varken bizlere iş düşmez görüşmek üzere rast gele...
Bul
fikret usta ellerin dert görmesin..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:fikret abi hoşgeldin ben resimlere baktım bile levreğe takıldım kaldım ama haberin olsun Siyirdim

Nihat hani nerde resimler ben göremedim, meşhur levrekcimize ne oldu takılıp kalmayamı basladı...SiyirdimHehe
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Nihat hani nerde resimler ben göremedim, meşhur levrekcimize ne oldu takılıp kalmayamı basladı...SiyirdimHehe

ahmet arkadaşım haftaiçi av raporları turna ve mercan avı resimleri görürsün rast gele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yaz bitti........ yycolak 15 2,404 02-09-2009, 00:52
Son Yorum: araphüso26
  nihayet askerlik bitti yeniden aranızdayım boranmursel 30 4,561 03-06-2009, 19:14
Son Yorum: Ege
  Bahar bitti. yycolak 12 2,390 02-06-2009, 08:42
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi