Yorumları: 16,711
Konuları: 238
orhanekmekci yazdı:Tebrikler,Fikret,Barış kardeşlerim. Gece supye,kalamar iyi av veriyor inşallah bu akşam kaçırdığınızıda yakalarsınız rasgele,balıklar içinde afiyet olsun.
orhan abi dediğingibi geçe avında yanında mutlaka supye ve kalamar bulunburman lazım rastgele..
ottoman fishing team yazdı:elinize emeyinize saglık,,,,,,
fikret abi bidahakine rast gelir işallah,,,,,
barış bey tebrikler,,,,,
umarım gıranyoz ların daha irileri deng gelir ,,,,,,,,,,,,rast gelsin
paylaşım icin teşekkürler,,,,,,,,,,
fikret abi o balık kaç kilo,,,,,,,,,,,,
arkadaşım benim tahminim yaklaşık 3.5 yada 4 kilo civarı barış kilosunu bildireçek rast gele..
araphüso26 yazdı:fikret abi emeklilik yaradı sana raporlar jet hızıyla gelecek bundan sonrakopan misina kaçlıktı üzüldüm makinanın debriyajına dikkat tebrik ederim güzel av
araphüso kamış kullanmadık 4 tene el oltası attım 3 tanesi 050 idi tesadüf elime assonun 035 lik takımı geldi atmış bulundum tesadüfya akadar oltanın içinden sen kalk 035 e takıl nasip rast gele..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
bucalıfikret yazdı:araphüso kamış kullanmadık 4 tene el oltası attım 3 tanesi 050 idi tesadüf elime assonun 035 lik takımı geldi atmış bulundum tesadüfya akadar oltanın içinden sen kalk 035 e takıl nasip rast gele..
canın saolsun abi kamışla dene bence zaten nerde olmayacak olta var ona gelir keratalar heheheheheheh
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
ANTALYALI07 yazdı:fikret abi barış beyle beraber süper bir av yapmışsınız,balık bol maşallah,kaçan balıklar tam trofeymiş sanırım,kaçamayan buysa kaçan kimbilir nasıl bir balıktı...bu granyoz,sübyeyemi,yoksa canlı balığa mı vurdu abi,birde av yaptığınız yer kumluk ve kayalık karışık bir meramı acaba..birde canlı bırakma takımınız hakkında bilgi verebilirmisin,gezer kurşunlu,tek köstekli mi kullanıyorsunuz..inşallah kaçan balık olmasın abi,bol şanslar..
arkadaşım kusura bakma atladım hemen yazıyorum granyoz sübyele yakalandı kayalık yer otluk yok takım bırakma tek iğne beden 060 iğne3.0 burons çelik kurşun zeytin çekideği gibi gezer kurşun derinlik 13 14 metre takımda fırdöndü yok bedene gezer kurşunu takıyoruz misinanın ucunada iğneyi takıp atıyoruz dibe ingiğinde ise tatlı boş alıp düdük takıyoruz kasnaktaki bedeni 2 metre kadar boşluk veriyoruz ki balık vurduğu an takımı alıp götürmesin diye sizede bolşanslar rast gele..
LeVrEkCi yazdı:yaa barış bu levreğin tıpa tıp aynısı ben levrek diye öyle yazdım balık dişliyse tabii iş değişir.kusura bakma.
ama ilk resimdeki balık aynen levrek.
nihat aslında iş şansa bırakmamak lazım iğne artı çelik tel 25.30 cm kullansak nasıl olur dediğin gibi ilk bakışta levreği andırıyor aklısın . rast gale..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bucalıfikret yazdı:nihat aslında iş şansa bırakmamak lazım iğne artı çelik tel 25.30 cm kullansak nasıl olur dediğin gibi ilk bakışta levreği andırıyor aklısın . rast gale.. abi o balığı hiç tanımıyorum ki dişliyse olabilir çelik uzun tutulsa faydası olur ama 20 kgluk bir hayvan 0.35 lerle zor gibi yani 0.27 ylede çekersinde levrek olsa çekersin dişli oldumu çok riskli olur ama asıla asılada 20 kgluk hayvanı dışarı çıkartmak çok zor yaww.bencede çelik boyunu uzatmakta fayda var büyük balık için.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
fiko tebrikler sana ve barışa.bereketli olsun,kaçırdıklarınızı.işallah bu akşam alırsınız.
* Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
fikret abi bilgiler için teşekürler,burdada granyoza çok benzer,belki aynı familyadan olan,minekop var,aynı takım burdada iş yapar diye düşünüyorum,fırdöndü takmadan gezer kurşun ,taktik güzel abi bende deneyeceğim bu taktiği,gece iyi verir,
bir şey daha sorsam? kalamarı fleto şeklindemi yoksa bütün mü taktın abi,paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun levrek güzelmiş de benim anlamadığım balığa neden asıldınız misina kopsun diyemi fikret abi.
levrek kalama vermeden çekilmez kalama vere vere balığı yormak lazım.
bereketli olsun rastgele.
haklısın valla abi ilk resim bende şimdi dikkatli baktım tıpkı levrek pozu vermiş kerata
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|