Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Orhan bereket versin bu gün balığa gideceğinizi okumuştum bir sürpriz yapayım diye düşündüm sabahtan ama sonra durumlar farklı gelişti
dikkatli olun havalara ben şu anda ayakta atlatmaya çalışıyorum gribi
Yorumları: 913
Konuları: 30
H.A.R.U.N yazdı:Orhan bereket versin bu gün balığa gideceğinizi okumuştum bir sürpriz yapayım diye düşündüm sabahtan ama sonra durumlar farklı gelişti
dikkatli olun havalara ben şu anda ayakta atlatmaya çalışıyorum gribi
geçmiş olsun Harun keşke o sürprizi yapsaydın valla çok memnun olurdum.
o zaman org. sonra bekliyorum. gelince konuşuruz.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
orhan paylaşım için teşekkürler rast gele.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Orhan abi kısa zamanda fena balık almadık, çok teşekkür ederim herşey için

kurtlarımızı döktük en azından. Afiyet olsun
Sazanları özledim...
Yorumları: 657
Konuları: 11
meteor yazdı:meteoroloji nin rüzgar tahminleri şaşırıyor biraz resimdeki gibi olursa iyi
orhan kardes bu hava sicakligini burda yazin bile bulamiyoz.
burdada havalar bozuldu cumartesiye kadar yagmurlu insallah bir an once duzelirde baliga cikarim.
bide birsey sorcam bu zargananin eti lezzetimi herkez zargana diyo biz burda yakaladikmi geri saliyoz acikcasi gunahim kadar sevmem bu baligi
1980 Sirinyer Izmir
Yorumları: 913
Konuları: 30
phnx yazdı:orhan kardes bu hava sicakligini burda yazin bile bulamiyoz.
burdada havalar bozuldu cumartesiye kadar yagmurlu insallah bir an once duzelirde baliga cikarim.
bide birsey sorcam bu zargananin eti lezzetimi herkez zargana diyo biz burda yakaladikmi geri saliyoz acikcasi gunahim kadar sevmem bu baligi
zaraganayı yemek için yakalayan azdır, biz lüfere canlı yem yapmak için yakalıyoruz, eti çok leziz olmamakla birlikte çok besleyici bir balıktır fosfor deposudur.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492

orhan bereketli olsun tavalık olmuş yeter,havalara dikkat etmek lazım
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
meteor yazdı:Eşref abi, aytepe limanın oralarda lüfer yapmıyormu ? ayrıca oradan güzel mırmır ve isparide çıkıyordu. gerçi 1 senedir gidemedim ama 
Orhan geçen sene güzel lüfer alınıyordu ama bu sene orada pek yok uzun olta gezen var ama keyifli değil biz tekne ile limanın ordaki dubalara bağlanıp dediğin gibi güzel ispari izmarit mırmır yakalanıyor o bakımdan bereketli rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bereketli olsun ratgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Ruşan için değişiklik olmuşdur dersden işden balığa zaman ayırması zor oluyordur.Bereketli afiyet olsun.Rasgele.
Bornova - izmir