Yorumları: 6,533
Konuları: 144
avciali yazdı:Arkadaşlar beraber gideceğim iş arkadaşım karhan şimdi galata ya kuruldu ve ilk çinekopunu aldı. Ben halen işteyim ve sabırsızlanmaya başladım. yerime bakacak birini bulursam hemen uçacağım. Köprü balık yapıyor bu günlerde

çok zor bir durumdur tahmin edebiliyorum
Yorumları: 32
Konuları: 3
LeVrEkCi yazdı:ali bey bogazda bugün heryerde balık alındıgını gördüm gün boyu birkaç kere sahilden geçtim yemlide herkes balık tutuyor ama galatadaki durumu bilemiyorum.
özellikle emirgan ve kalenderde yemli güzel balık tutuluyor.tutulan balıklar büyük boy çinekop sarıkanat hatta ara ara lüfer karışık.size rastgele
...Sayın LEVREKÇİ cumartesi yi pazar bağlayan akşam..ordu evi kalenderin az ilerisinde
hacıosman bayırımı sanırım yanlış söylemediysem ordaydık..sahil güvenlik çilerin olduğu
yerde..canlı yem atmamıza rağmen TIK demedi balık..ve kimseciklerde balık yoktu
ama bir gün öncesinde adeta ŞOV yapmış oradaki balıkçı dostlar..Bizde KISMET mi yok
nedir..anlamadımki..???
Ne oldum değil ne olacağum diyeceksun
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
hasan o senin kısmetsizliğin
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Espiyeli yazdı:...Sayın LEVREKÇİ cumartesi yi pazar bağlayan akşam..ordu evi kalenderin az ilerisinde
hacıosman bayırımı sanırım yanlış söylemediysem ordaydık..sahil güvenlik çilerin olduğu
yerde..canlı yem atmamıza rağmen TIK demedi balık..ve kimseciklerde balık yoktu
ama bir gün öncesinde adeta ŞOV yapmış oradaki balıkçı dostlar..Bizde KISMET mi yok
nedir..anlamadımki..???
nasipten ötesi olmaz hasanım aramıza hoş geldin
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 32
Konuları: 3
...Çok teşekkür ederim arkadaşlar...İnşallah başka sefer kısmetimiz değilmiş
napalım nasipten ötesi yalan...bakalım bu cumartesi tekrar denemeyi düşünüyorum
Ne oldum değil ne olacağum diyeceksun
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
ali abi şimdiden başarılı bir avcılık yapmanı temenni ediyorum (bizimle paylaşmayıda unutma

)
Yorumları: 38
Konuları: 2
Evet galata daki son durum:
Tek kelime ile berbat bir gece idi. bütün köprü gece uyudu. Balık falan yoktu. Akşam saat 22:00 a kadar ne yaptıysa o işte. Ben gece yarısı gittim ama nafile sabaha kadar sinek avladım sadece. Birde 03:00 de köprüyü açtılar zaten tadı tuzu kalmadı tası tarağı toplayıp tuttuğumuz 8-10 parça balığıda bir başka arkadaşa ek yaparak döndük.
Evlat, Babaya Saygı Borcu Olduğunu, Anne Ve Baba Olunca Anlar
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
avciali yazdı:Evet galata daki son durum:
Tek kelime ile berbat bir gece idi. bütün köprü gece uyudu. Balık falan yoktu. Akşam saat 22:00 a kadar ne yaptıysa o işte. Ben gece yarısı gittim ama nafile sabaha kadar sinek avladım sadece. Birde 03:00 de köprüyü açtılar zaten tadı tuzu kalmadı tası tarağı toplayıp tuttuğumuz 8-10 parça balığıda bir başka arkadaşa ek yaparak döndük.
canın sağolsun be alim inşallah bidahakine

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Balıkda uyandı işi galiba bize oyun oynuyor Bu ayda balık olmazmı yaw
Ama asıl 29 ekimden önce zor
29 ekim= balık fırtınası
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
enginbulut yazdı:pazartesi (öglen) İzmarit kıyamet gibi tek tük kovalarda yumruk kadar karagöz gördüm. Kefal tutamayan neredeyse yok ama çok güzel iri istavrit tutuluyor. Çinekopa atan lar vardı ama nadir tutuluyordu bilginize 
Çok ilginç bir durum sözkonusu. sargoz sardı etrafı. eskiden yoktu. küresel ısınmadan dolayı marmarada ege balıkları çoğalmaya başladı.