Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uydu yayın frekansları değişiyor
araphüso26 yazdı:bi şey gerekmiyo yarın cihazı alıp kanalları otomatik pc den atan bi dükkana gidion 25 ytl bayılıon sonra ne olduğunu anlıyonHappy
Sağol doktor abi bu hapları alırsak iyi olurmuyuzSiyirdim
Bul
Anteni çevirmeye gerek yok zaten tüm uydularımız 42 derecede

Ayrıca bu işeme 02:00 den sonra olacak

Alıntı:
Not : 27 Ekim Pazartesi Günü Uydu Alıcınızın Sağlıklı Çalışması Adına Aşağıda Belirteceğim Uygulamaları Yapınız.

1) Cihazınızın Menüsünden Uydu bölüme Gelip Uydunun İsmini Türksat Olarak Değiştiriniz. ( Bazılarının cihazında Türksat 1C - Türksat 2A yazmaktadır. ve sıkça aynı soru sorulmaktadır. ben Türksat 3A uydusunu izleyebilecekmiyim diye Cevap : Türksatın bütün Uyduları Aynı Yörüngede olduğundan izleyebileceksiniz.bu nedenle Aklınızın Karışmaması Adına Cihazınızdan Uydunun İsmini. Sadece Türksat olarak değiştirmeniz Yeterli.

2) Cihazınızın Menüsünden Uydular( Cihaza Göre Farklılık Gösterip Farklı adlarla adlandırılabilir) Bölümünden Türksat uydusunu bulunuz ve Türksat uydusuna Ait Tüm TP (Frekansları) Siliniz bu neden yapıyoruz. Cevap : Bazı Cihazlarda TP sınırlaması vardır. ve belli bir sayının üstünde Tp kabul etmezler. hem bu nedenle hemde işe yaramayan fazla TP lerin yer kaplaması cihazınızın Performansına etki etmesi sebebi ile bu işlemi uyguluyoruz.

3) aynı şekilde menüden uydulara gelip Türksat uydusuna TP ekle Diyoruz.
12731 V 3333 3/4 [SIZE=2]Frekansını Girip Şebeke Açık Taratıyoruz. Bütün Kanallar Cihazınıza Yükleniyor. Bundan Sonra Kanalları Zevkinize göre sıralayabilirsiniz. İyi Seyirler. [/SIZE]
Bul
Bilgiler için çok teşekkürler Oktay abi
Sazanları özledim...
Bul
teşekkürler patron..
Oktay'cım benim Next-8000 XCam Plus gibi dandik bir cihazım var.Dediklerini yaptım.Kanalların Network on yaptım.Arada kilitlendi.Baştan başladım.Yine aynısı oldu.Sonra cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm.Ancak bazı kanalları bulamadı.İşin kötüsü Yumurcak Tv diye bir kanal var ve çıkmadı.Ufak kızım başımın etini yiyor.Ne tavsiye edersin ? ( Bu arada frekansını ve değerlerini yeni Tp olarak giriyorum ve tarama yaptırıyorum , yine olmuyor )
Bul
patron d samrtta bir işlem yapılmıyor heralde ? bize gelen mesajda 30. kanalda kapatın pazar günü yeterli gibisinden bişeyler yazıyodu nedir ne değildir ?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bilgi için teşekkürler
Bul
thunderbolt yazdı:Oktay'cım benim Next-8000 XCam Plus gibi dandik bir cihazım var.Dediklerini yaptım.Kanalların Network on yaptım.Arada kilitlendi.Baştan başladım.Yine aynısı oldu.Sonra cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm.Ancak bazı kanalları bulamadı.İşin kötüsü Yumurcak Tv diye bir kanal var ve çıkmadı.Ufak kızım başımın etini yiyor.Ne tavsiye edersin ? ( Bu arada frekansını ve değerlerini yeni Tp olarak giriyorum ve tarama yaptırıyorum , yine olmuyor )

BAzı kanalları manuel olarak gireceksiniz anten kurulum bölümünde TP eklemeniz gerekecek

fish or die yazdı:patron d samrtta bir işlem yapılmıyor heralde ? bize gelen mesajda 30. kanalda kapatın pazar günü yeterli gibisinden bişeyler yazıyodu nedir ne değildir ?

Dsmart'ta herşey otomatik
Bul
sağol patron ilgin için , kendisi yapmış herşeyi sağolsun d samart Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Oktay bey birde hotbirtde fransızların av kanalını nasıl seyredeceğiz?Seyredebilmemiz için ne yapmamız gerekiyor.Gerçi bende vestel 840 CI diye dandik bir uydu cihazı var ama bunun yazılımı varmı yoksa direkt key girsek açarmı?Bu konuda bizi aydınlatıverirsen sevinirim.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yayın avında nasibim... avcıhakan 3 1,254 26-09-2012, 12:19
Son Yorum: muratcoskun
  Haliç değişiyor! maxtar 9 1,483 11-03-2012, 00:34
Son Yorum: araphüso26
  yayın balığının beslenmesi fotoğraflı :) araphüso26 62 7,207 11-02-2012, 02:28
Son Yorum: araphüso26
  Dev yayın. Küçük_Balıkçı 13 3,283 23-03-2007, 00:57
Son Yorum: Boğaziçi
  2,5 metre yayın bekliyoruz :D GuRoL 6 2,550 19-04-2006, 17:07
Son Yorum: GuRoL

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: