birol bazen düşünüyorum heralde birol ne zaman deniz kenerına gitse balık tutar diyorum kendi kendime maşallah allah nazardan korusun bu işi gerçekten en iyi bilen ve değerlendirenlerdensin.eline koluna saglık o sogukta o yagmurda gerçekten denilecek fazla söz kalmadı artık.bereketli olsun afiyet olsun rastgele
Bu alkışlarım av için değil,bende artık yazacak tebrik edecek değişik cümleleri kuramıyorum,zaten 17 raporda aşağı yukarı hep aynı tebriklerimi ilettim.
Biz bu soğuk ve yağmurlu havalarda burnumuzu evden dışarı çıkaramazken sen 14 ten 22:30'a kadar balığı kovalamışsın;bu alkışlar sendeki bu sevda için..
(Bu da nazar değmemesi için ) :
eşref sürek yazdı:Birol güzel bir gün olmuş kısmetinde bunlar varmış bereketli avlarının devamını dilerim rastgele
Teşekkürler Eşref Bey.
Rastgele.
ANTALYALI07 yazdı:birol maşallah bereketli olsun,senden haberler geldikçe kendim tutmuş gibi oluyorum.balıksız günlerimizi senin resimler ve raporlarınla geçiriyoruz,ellerine sağlık,şansın bol olsun rastgele.
Teşekkürler Aytekin. Bende şu günleri değerlendirmeye çalışıyorum.
Rastgele.
kaya yazdı:bravo arkadaşım çok güzel av yapmışsın bu soğuk havada sabrına hayranım...ne demişler sabreden derviş muradına ermiş...afiyet bal şeker olsun...
Sağolun Kaya Bey. Rastgele.
Tropheus yazdı:guzel av elıne saglık bırol.
Sağol Sedat.
Uzun_ahmet yazdı:Birol maşallahın var, siteyi raporsuz bırakmıyorsun..
Eh elimden geldiği kadar avlarımın raporlarını yazıyorum Ahmet Bey.
LeVrEkCi yazdı:birol bazen düşünüyorum heralde birol ne zaman deniz kenerına gitse balık tutar diyorum kendi kendime maşallah allah nazardan korusun bu işi gerçekten en iyi bilen ve değerlendirenlerdensin.eline koluna saglık o sogukta o yagmurda gerçekten denilecek fazla söz kalmadı artık.bereketli olsun afiyet olsun rastgele
Sağol Nihat. Suda olan balığı tutuyorum sadece. Balık olmadığı zaman busene 4-5 kere boş döndüğümde oldu. Ama tabiki balık seyrekken takımların da rolü büyük. Seyrek balığı köstekleri birbirine karışmayan, sağlam iri hamsiyle yemlenmiş takımlar alabiliyor. Özellikle suda istavritin bol olduğu şu günlerde balık yem seçiyor. 2 gün önce yemek için aldığım iri taş gibi hamsilerin dondurmuştum 5 tanesini. Dün at-çek balık aldılar. öyle hamsiyide her balığa gittiğimde bulamıyorum.
mariner8 yazdı:Bravo Birol yine güzel av yapmışsın
Teşekkürler Ahmet Bey.
fotokopici yazdı:birol güzel valla şu galata köprüsünde yer problem yoksa güzel balık çıkıyor. haliç azı olduğu için herhalde.
Yer problemi çok var bu günlerde. Nedeni ise istavritin bol olması. gündüz tüm balıkçıları topluyor köprüye.
Lakerda yazdı:
Bu alkışlarım av için değil,bende artık yazacak tebrik edecek değişik cümleleri kuramıyorum,zaten 17 raporda aşağı yukarı hep aynı tebriklerimi ilettim.
Biz bu soğuk ve yağmurlu havalarda burnumuzu evden dışarı çıkaramazken sen 14 ten 22:30'a kadar balığı kovalamışsın;bu alkışlar sendeki bu sevda için..
(Bu da nazar değmemesi için ) :