16-04-2009, 20:22
Hiç belli olmaz Nihat.Çağırabilirler de.
Uçuk kaçık şeyler ,ya da dramatik hikayeler anlatsaydın kesin oradaydın
Uçuk kaçık şeyler ,ya da dramatik hikayeler anlatsaydın kesin oradaydın

levrekci varmısın?yokmusun?
|
16-04-2009, 20:22
Hiç belli olmaz Nihat.Çağırabilirler de.
Uçuk kaçık şeyler ,ya da dramatik hikayeler anlatsaydın kesin oradaydın ![]()
16-04-2009, 20:37
nihat abicim cok güzel cevap vermişsin o kanalın reklam alma müdürü bana anlattıgı şey nerde komik ilginç bi konusu olan varsa onları çagırıyolar demişti bence gayet güzel cevap olmuş inşallah katılırsın bizde sen yarışırken orda oluruz umarım.
16-04-2009, 20:50
Nihat şu güzel cevaba seni çağırmıyacaklarsa zaten çağırmasınlar.Onlar kaybederler bence.
![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
16-04-2009, 21:02
Hayırlısı olsun Nihat
![]() ![]()
Bornova - izmir
16-04-2009, 21:08
aygroup yazdı:Sevgili Nihat...ahmet abi bu çok dogru çünkü benimle mulakata giren birisi eşim hasta 25 yıldır ona bakıyorum para yetmiyor dedi ve siz istanbuldan ayrılmayın bence cevabını aldı. neyse kısmet çağırırlar çağırırlar çağırmazlar canları saolsun.
16-04-2009, 21:15
Nihat biraz evvel bir kanalda acun canlı yayında yarışmanın elemelerini anlattı 4 ayrı elemeden sonra iki ayrı eleme daha varmış yani oldukça zor allah kolaylık versin düşünsene yarışmaya katıldığını organizasyonu orada yaparız stüdyoda elimizle oltalar balıkçı kıyafetriyle oturan bizler ne şamata yapardık kısmet diyelim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
16-04-2009, 21:18
eşref sürek yazdı:Nihat biraz evvel bir kanalda acun canlı yayında yarışmanın elemelerini anlattı 4 ayrı elemeden sonra iki ayrı eleme daha varmış yani oldukça zor allah kolaylık versin düşünsene yarışmaya katıldığını organizasyonu orada yaparız stüdyoda elimizle oltalar balıkçı kıyafetriyle oturan bizler ne şamata yapardık kısmet diyelim rastgeleeşref abi allahtan benim eve yakın 1 km uzaklıkta mulakat yeri o nedenle extra vakit harcamama gerek kalmıyor,çagırırlarsa giderim ![]()
16-04-2009, 21:22
ufuktan26 yazdı:Hiç belli olmaz Nihat.Çağırabilirler de.uçuk kaçık tamamda dramatik şeyler anlatmak tarzım değil hocam,zaten dramatik bir olayım olsa ne işim var tvlerde aman allah korusun. Tropheus yazdı:nihat abicim cok güzel cevap vermişsin o kanalın reklam alma müdürü bana anlattıgı şey nerde komik ilginç bi konusu olan varsa onları çagırıyolar demişti bence gayet güzel cevap olmuş inşallah katılırsın bizde sen yarışırken orda oluruz umarım.inşallah sedat.teşekkürler. kasap100 yazdı:Nihat şu güzel cevaba seni çağırmıyacaklarsa zaten çağırmasınlar.Onlar kaybederler bence.eyvallah bahadır bende öyle düşünüyorum alırlarda para kazanırsam o teknede acun ve ekibide bizlerle balık tutar,eger acun mulakatta olsa kesin girerdim de 18 yaşında genç birine vermiş işi şansıma benimde,diger odada çok esprili bir bayan mulakat yapıyordu sanırım orada daha şanslı olabilirdim.kısmet. orhanekmekci yazdı:Hayırlısı olsun Nihathaklısın orhan abi o kriterlere ayak uydurmak istemedim kendi bildigim dogru ile gittim.teşekkürler. ![]()
16-04-2009, 21:24
Nihat orada her hangi bir miktar parayi kazandiktan sonra o para senin degil mi ya...ne istersen alirsin..2.ye neden cagirmiyacaklar analayamadim
![]()
16-04-2009, 21:27
Albatros-gr yazdı:Nihat orada her hangi bir miktar parayi kazandiktan sonra o para senin degil mi ya...ne istersen alirsin..2.ye neden cagirmiyacaklar analayamadimfaruk abi tekne almayı düşünen adamdan fazla malzeme çıkmayabilir. gerçi alsalar güzel malzeme çıkartırımda bakalım artık ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Araphüso-Levrekci dalaşması | araphüso26 | 156 | 14,886 |
23-03-2010, 00:56 Son Yorum: araphüso26 |
|
levrekçi yardım | ahmet_beşiktepe | 19 | 2,725 |
02-03-2007, 17:30 Son Yorum: kılçık |