Farukcum,
Çok şükür Şeytanın bacağını kırmışsın.
Olan yine bize oldu hani tavuk çiftliğinin iyi müşterisi ben olacaktım.
Gitti bizim güzelim tavuklar.
İnşallah sıra banada gelecek.
Bereketli ve afiyet olsun Faruk kaptan.Aşağıda senin için güzel bir önerim var.Madem tavuktan bıktım diyorsun, avın kısır geçtiği günler için yanında bulundur..Geçmişte bazı arkadaşlarımız tarafından denenmiştir..
LeVrEkCi yazdı:tavuğu heryerde buluyoruz olmadı komşuya başvuruyoruz faruk abi,sen mamunları gönder ben onları balığa çeviririm en özelinden
bereketli olsun neyseki mezelik balık çıkmış yoksa balıksız av raporları vip i seni yapacaktık bu gidişle afiyet olsun rastgele./quote]
Haklisin Nihat,nasil oscar odullerindemi o,en kotu filmi seciyorlar ilk ,bizim iste ona benzeyecekti az kaldi... gol direkten dondu
siz mamun zor mu buluyorsunuz Nihat?
[quote=fish or die]Şeytanın bacağını kırdın sonunda faruk abi bereketli ve afiyet olsun çeşitte bol tavalık çıkmış
tsk Murat,senin taraftan da pek balik kokusu gelmiyor,tavugun yarisini alabilirsin
yycolak yazdı:Farukcum,
Çok şükür Şeytanın bacağını kırmışsın.
Olan yine bize oldu hani tavuk çiftliğinin iyi müşterisi ben olacaktım.
Gitti bizim güzelim tavuklar.
İnşallah sıra banada gelecek.
b.kral yazdı:bundan sonra balık yiyecez afiyet şeker olsun faruk usta
Insallah Erturk,hayirlisi ile hep beraber
u_boy yazdı:hadi gözün aydın faruk abi.eline koluna sağlık.güzel av yapmışsın.
tesekkurler Umit,sizlerede rastgele
Lakerda yazdı:Bereketli ve afiyet olsun Faruk kaptan.Aşağıda senin için güzel bir önerim var.Madem tavuktan bıktım diyorsun, avın kısır geçtiği günler için yanında bulundur..Geçmişte bazı arkadaşlarımız tarafından denenmiştir..
Mehmet abi,sen cozumlerin adamisin...vallahi yerinde oneri,bizim buradada var onlardan,tekneye bir kactane atmak lazim
bizim orada mamunla av hiç yapmadım faruk abi,boru kurdu denedim leş yemlerimin içinden 2-3 parça saglam çıkarttım 2 eşkina 1 sargoz tuttum çok merak ediyorum sağlam yemlerle mesela 10 paket boru kurdu 100 mamunla sabaha kadar neler gelebilir diye