Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Albatros-gr yazdı:Hayirli olsun Ahmet..Allah zihin acikligi verin...
mezuniyetini de buradan paylasiriz insallah
Teşekkür ederim abi inşallah paylaşırız..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:İzmirimize hoş geldiniz
sizi karşılayan İzmirli olduğuna göre yabancılık cekmemişsinizdir
inşallah oğlumuz kararının en hayırlısını vermişdir
bol şanslar.
Yok baba yabancılık çekmedim tabiiki, ama ben bir 15 yıldır görmemiştim izmiri herne kadar fazla gezemesemde değişiklik pek fazla görmedim..
İnşallah en hayırlısı olur diyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Ahmet oğlan da maşallah pehlivan gibi ve de yakışıklıymış . İnşallah verdiği karar ve okul hayatı hedeflerine ulaştırır
İzmir'de Ege Üniversitesine ben de babamla kayda gitmiştim.Mediko-sosyal'de kayılar sırasında röntgen çektirirken kızların röntgen çektirdiği odanın kapısı birden açılmıştı.Şans bu ya kapının önünden geçerken babamla refleks olarak açılan kapıya bakıverdik.Ben de " baba cennete düştük galiba " deyince , o da Çanakkale'ye döndüğünde anneme " bu oğlan okumaz" demiş

Ama ben babamı ters köşe yaptım ve hem öğrenciyken evlendim , hem de okudum

Ama sıcaklardan çok çekmiştim

Asfaltın neredeyse kaynamaya döndüğünü gördüm Osman Kibar Meydanı'nda
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
hayırlı olur inşallah çok sevindim ahmetim..helalo lsun yakışır tolga kardeşime
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Allah yardımcısı olsun Adaşım...
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
hayırlı olsun ahmetim allah ziğin açıklığı versin kardeşimize başarılar dilerim hayırlı olsun.
artık bir ayağında izmirde olur ahmet inşallah görüşmek nasip olur selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Hayırlısı olsun adaş , oğlun Tolgaya başarılar ve en yakın zamanda diplomasına kavuşsun
araphüso26 yazdı:hayırlı olur inşallah çok sevindim ahmetim..helalo lsun yakışır tolga kardeşime
Teşekkür ederim arabım, gerçi sen benden heyecanlıydın telefon hiç boş durmadı..

inşallah hayırlısı olur..
aygroup yazdı:Allah yardımcısı olsun Adaşım...
Amin ahmet abi teşekkürler..