Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dün İzmir'de idim
Albatros-gr yazdı:Hayirli olsun Ahmet..Allah zihin acikligi verin...
mezuniyetini de buradan paylasiriz insallahAffet

Teşekkür ederim abi inşallah paylaşırız..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:İzmirimize hoş geldinizSeerfsizi karşılayan İzmirli olduğuna göre yabancılık cekmemişsinizdirGulumseinşallah oğlumuz kararının en hayırlısını vermişdirGulumsebol şanslar.

Yok baba yabancılık çekmedim tabiiki, ama ben bir 15 yıldır görmemiştim izmiri herne kadar fazla gezemesemde değişiklik pek fazla görmedim..
İnşallah en hayırlısı olur diyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Ahmet oğlan da maşallah pehlivan gibi ve de yakışıklıymış . İnşallah verdiği karar ve okul hayatı hedeflerine ulaştırır Affet

İzmir'de Ege Üniversitesine ben de babamla kayda gitmiştim.Mediko-sosyal'de kayılar sırasında röntgen çektirirken kızların röntgen çektirdiği odanın kapısı birden açılmıştı.Şans bu ya kapının önünden geçerken babamla refleks olarak açılan kapıya bakıverdik.Ben de " baba cennete düştük galiba " deyince , o da Çanakkale'ye döndüğünde anneme " bu oğlan okumaz" demiş Siyirdim Ama ben babamı ters köşe yaptım ve hem öğrenciyken evlendim , hem de okudum Hi Ama sıcaklardan çok çekmiştim Hehe Asfaltın neredeyse kaynamaya döndüğünü gördüm Osman Kibar Meydanı'nda Hi
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
hayırlı olur inşallah çok sevindim ahmetim..helalo lsun yakışır tolga kardeşimeAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Allah yardımcısı olsun Adaşım...
Bul
hayırlı olsun ahmetim allah ziğin açıklığı versin kardeşimize başarılar dilerim hayırlı olsun.
artık bir ayağında izmirde olur ahmet inşallah görüşmek nasip olur selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Hayırlısı olsun adaş , oğlun Tolgaya başarılar ve en yakın zamanda diplomasına kavuşsun Seerf
Bul
thunderbolt yazdı:Ahmet oğlan da maşallah pehlivan gibi ve de yakışıklıymış . İnşallah verdiği karar ve okul hayatı hedeflerine ulaştırır Affet

İzmir'de Ege Üniversitesine ben de babamla kayda gitmiştim.Mediko-sosyal'de kayılar sırasında röntgen çektirirken kızların röntgen çektirdiği odanın kapısı birden açılmıştı.Şans bu ya kapının önünden geçerken babamla refleks olarak açılan kapıya bakıverdik.Ben de " baba cennete düştük galiba " deyince , o da Çanakkale'ye döndüğünde anneme " bu oğlan okumaz" demiş Siyirdim Ama ben babamı ters köşe yaptım ve hem öğrenciyken evlendim , hem de okudum Hi Ama sıcaklardan çok çekmiştim Hehe Asfaltın neredeyse kaynamaya döndüğünü gördüm Osman Kibar Meydanı'nda Hi

Nedimim armut dibine düşer Siyirdiminşallah iyi karar olurda zamanında bitirir ve iş hayatına atılır..

İzmirin sıcağını az çok bilirim, bakalım bizim oğlanda senin yolumu seçecek yoksa bildiği başka bişeymi var..Happy
araphüso26 yazdı:hayırlı olur inşallah çok sevindim ahmetim..helalo lsun yakışır tolga kardeşimeAlkis

Teşekkür ederim arabım, gerçi sen benden heyecanlıydın telefon hiç boş durmadı..Happy inşallah hayırlısı olur..
aygroup yazdı:Allah yardımcısı olsun Adaşım...

Amin ahmet abi teşekkürler..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmir körfezi b.kral 57 11,940 15-02-2014, 16:49
Son Yorum: b.kral
  9 Eylül İZMİR 90ncı yıl ALTAYLI 22 3,308 11-09-2012, 08:13
Son Yorum: Salih Reis
  Izmir'de kar ALTAYLI 48 4,229 06-02-2012, 12:02
Son Yorum: yycolak
  9 eylül izmir-türkiye ALTAYLI 21 4,039 13-09-2011, 22:31
Son Yorum: cilingoz
  İzmir balık hali.. blue_zaire 22 7,348 29-12-2009, 21:42
Son Yorum: ufuktan26