Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Evlat...
Hoş geldin..Yayının derisini yüzdün.Bekliyorum dedin...Bir daha haber alamadık senden..Deriyi ne yaptın..
Sen yokken ben yayının derisini yüzüp işledim ve duvara asacak hale getirdim bile..
Balıklar çok güzel..Senden zaten ümitliydik..Yüzümüzü kara çıkarmadın.. Tebrikler...
Babana selamlarımızı ilet lütfen..Rastgele...
Yorumları: 935
Konuları: 55
güzel av, tebrikler...
tulum çıkardıktan sonraki halleri dahada güzel

iştah açıcı.
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
Albatros-gr yazdı:Ugur ozlettin kendini ve avlarini..
bereketli ve afiyet olsun..bir dahakine yayin da olur insallah
rastgele
teşekkür ederim faruk abim bende sizi özledim
Tropheus yazdı:ugurcum aramıza tekrardan hoş geldin canım benim cok guzel avlar yaptıgına emınım kardesim sazanda super elıne saglık tebrikler. ugur senden bi ricam var çorum merkeze inince biraz resim çekip buraya yuklermisin.cok özledim corumu cok topçu taburunuda.
saolsaın sedat abim yarın çarşıya inersem foto makinesine unutmazsam söz sana bir sürü fotoraf çekecem
aygroup yazdı:Evlat...
Hoş geldin..Yayının derisini yüzdün.Bekliyorum dedin...Bir daha haber alamadık senden..Deriyi ne yaptın..
Sen yokken ben yayının derisini yüzüp işledim ve duvara asacak hale getirdim bile..
Balıklar çok güzel..Senden zaten ümitliydik..Yüzümüzü kara çıkarmadın.. Tebrikler...
Babana selamlarımızı ilet lütfen..Rastgele...
ahmet abim hoş bulduk abim yayın derisini sorarsan senin dediğin gibi yaptım ama beceremedik koku yaptı inşallah daha büyük yayınları yapacam en kısa zamanda
Can ARSLAN yazdı:güzel av, tebrikler...
tulum çıkardıktan sonraki halleri dahada güzel
iştah açıcı.
teşekkürler can abim
ustam61 yazdı:Aramıza hoş geldin uğur uzun bir aradan sonra.merak etmeye başlamıştık seni.Bayram sonu büyük bir ihtimal Obruktayım.solucan ve sülükten başka ekmek ve mısır yemiyomu sazanlar? hiç suyun yüzüne bayat ekmek atıp denedinmi?dipte durum nasıl ?arazi taşlıkmı(kurşun dipte takıyormu?) vereceğin cevaplara şimdiden teşekkürler.
hayrettin abim o ekmek atmayı falan hepsini denedim abim balık daha baraja adapte olamamış onun için solucana geliyo abicim zemi sorarsan abi çok taş var irili ufaklı barajda dip oltası kullandığımız için ağılık dipteki taşlara değip ipi yıpratıyo ve kopuyo o yüzden sana tavsiyem clipli fır döndüler varya kilit tarı ile ağılığı kilitla öbür tarafı nı ise ipe bağla abim
birde abim oltaları sereken bir uzak(60-70 metre gibi) birde yakın at abi(40metre gibi) bazı yerlerde yakından geliyo balık bazı yerlerde ise uzaktan

daha sormak istediğin her şeyi sorabiirsin abicim
bu arad ala balıkta çıkıyo söleyim ben bitane yakaladım kıyamadım saldım

abi birde yanızda şemsiye götürün baraşın kenarları hep taşlık ve hiç ağaç yok yanmayın
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
tebrikler uğur

sazan iyiymiş
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 267
Konuları: 14