Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çorum iskilip ambarcı köyünde kızılırmakta balık avı
s.a abilerim malum ben biraz yayın hastasıyım hastalığım ilacınıda perşembe günü büyükbir zevk ve zorlukla tutum bu sıra fazla rapor yollamıyom aslında balık tutuyorum bizim barajda ama şöyle 1 kg lık levrek gelmeyince siteye koymuyorum levreklerin babasını eylül ekim gibi koyacağım
neyse biz yayına dönelim yayını yakalamak için ilk önce saat 12 de babmla sülük ve solucan toplamaya gittik 21 tane sülük bulduk epeycede solucan saat 14:30 gibi tüm hazırlıkları yaptık yola çıktık oltalarımı attım bekleme başladık bu sırada semaveri yakıyorum çay için sazan değdi hep yayın bir süre vurmadı tam hava kararmaya yüz tutmuşken olta ya bir baktım yerinden sökülecek neyse kamışı bıraktım balığı el ilşe çekiyom kıyıya kadar geldi balık bir döndü babamla ben bir atladık üstüne babam kucakladı attı dışarı tmm dedik günü kurtardık ondan sonra art arta 2 tane daha geldi bir buçuk iki kiloluk onların resimlerini koymadım
tüm tatlı su avcılarına nasib olur inşallahSeerf
he bu arada yayın derisini tuzladım kurutacam bakiyim ne olacakSiyirdimSiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Aferin Evlat...

Senden de bu beklenirdi zaten....Ben de diyordum nerelerde kimbilir Uğur diye...
Deriyi muntazam yüzerek kurutmaya çalışman ise çok harika...Sen bu işi tam olarak yapıyorsun...Tebrikler...
Deriyi bir tahta üstüne raptiye ile ger...Tuzlu tarafını üste getir...Güneşsiz rüzgarlı bir yere koy...Üstüne imkan varsa elek gibi birşey koy da sinekleri uzak tutsun kuruyana kadar...
Daha da olmazsa bana haber ver sana ilacını göndereyim...

Sevgiler...
Bul
Tebrikler emeğinize sağlık , güzel bir yayın almışınız, AlkisAlkis
deri tuzlama işinde gerçekten bakalım sonuç nasıl olacak ??
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
helal olsun kardeşime babanla beraber destan yazıyosun tebrik ederim.. afiyet olsun deriyi kurutunca ne yapacaksınAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aygroup yazdı:Aferin Evlat...

Senden de bu beklenirdi zaten....Ben de diyordum nerelerde kimbilir Uğur diye...
Deriyi muntazam yüzerek kurutmaya çalışman ise çok harika...Sen bu işi tam olarak yapıyorsun...Tebrikler...
Deriyi bir tahta üstüne raptiye ile ger...Tuzlu tarafını üste getir...Güneşsiz rüzgarlı bir yere koy...Üstüne imkan varsa elek gibi birşey koy da sinekleri uzak tutsun kuruyana kadar...
Daha da olmazsa bana haber ver sana ilacını göndereyim...

Sevgiler...
saolasın ahmet abim Alkisderiyi tam senindediğin gibi yaptım kurumaya başladı
inşallah güzel olurBobo
Bul
uzman42 yazdı:Tebrikler emeğinize sağlık , güzel bir yayın almışınız, AlkisAlkis
deri tuzlama işinde gerçekten bakalım sonuç nasıl olacak ??
teşekürler ismail abi deriyi tuzladım bekliyorum ne olacakBobo
Bul
araphüso26 yazdı:helal olsun kardeşime babanla beraber destan yazıyosun tebrik ederim.. afiyet olsun deriyi kurutunca ne yapacaksınAlkisAlkis
saol hüseyin abim deri kurutmakta tek amacım anısı benim için çok önemli çünki balık oltaya sert vurdu ve kamışı yerinden sökecekti elimle kenara kadar getirdim ve kepçeyede sığmadı hayvan bizde mecbur ırmmağa atladıkSiyirdimbalığı çkardığım kancayı çok az bir et tutuyordu yani üstüne atlamasak kacacak o yüzden derisini saklayacamWink
Bul
kuzu dedikleri bu olsa gerekSiyirdim
Bul
Uğur kardeşim kim tutar be seni. İzmirdeyim. ağustosta gidelim.
Bul
belliydi zaten ortalarda yoktun.Siyirdim
yakışır uğur.Seerf
eline koluna sağlık.afiyet olsun.tebriklerAlkis
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,879 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,701 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 46,547 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  iftarda balık yalova tatar 13 2,443 07-08-2015, 13:01
Son Yorum: bucalıfikret
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,914 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,871 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  Buyuk tekne ile buyuk balik mi tutulur? Albatros-gr 19 3,692 29-08-2014, 17:23
Son Yorum: tahsinmersin
  13/01/2014 balık avı BALIK and OZAN 20 2,976 20-01-2014, 19:49
Son Yorum: doktor
  Galata köprüsü balik avi 12/12/2013 BALIK and OZAN 19 4,352 31-12-2013, 00:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  maydanozun kıyısındada balık varmış. yycolak 70 7,409 29-04-2013, 08:09
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi