Yorumları: 57
Konuları: 1
En taze balık tuttuğun balıktır...
Yorumları: 1,297
Konuları: 18
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
ismail bidahaki sefer acısını çıkarsınız
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 795
Konuları: 8
Gönüller bir olsun ismail abi... Benim memleketim de bensiz balık mı olur... Gözümüz yok allah bidaha ki sefere diyelim inşallah. ama güzel bir gün olmuş..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
hepinize güzel yorumlarınız için teşekkürler sağolun.
soğuk ve rüzgar gerçekten biraz zorlasada umutla gelecek balıkların hayaliyle sabahı yaptık gözüm ve kulağım hep oltalardaydı olmadı gönül isterdiki avımızı güzel balıklarla süsleyelim ama kısmet başka ava kaldı ekipteki kardeşlerime çok teşekkür ediyorum hepsi benden daha deli çıktı soğuk bir günde çok sıcak sohbet eşliğinde tatlı bir gün yaşadık.özayın balık tutma isteği bu günden sonra dahada artı yeni bir av gününü sabırsızla bekliyor eminim.oda yakında olacak inşallah hepinize tekrar teşekkürler selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
İsmail balıkta olmuş en güzeli dostlukta böyle ortam her zaman bulunmaz tebrikler.
Yorumları: 57
Konuları: 1
bahriyeli yazdı:hepinize güzel yorumlarınız için teşekkürler sağolun.
soğuk ve rüzgar gerçekten biraz zorlasada umutla gelecek balıkların hayaliyle sabahı yaptık gözüm ve kulağım hep oltalardaydı olmadı gönül isterdiki avımızı güzel balıklarla süsleyelim ama kısmet başka ava kaldı ekipteki kardeşlerime çok teşekkür ediyorum hepsi benden daha deli çıktı soğuk bir günde çok sıcak sohbet eşliğinde tatlı bir gün yaşadık.özayın balık tutma isteği bu günden sonra dahada artı yeni bir av gününü sabırsızla bekliyor eminim.oda yakında olacak inşallah hepinize tekrar teşekkürler selamlar.
evet hemde çok arttı

inşallah ileride tuttuğum boy boy çipuraların resimlerini burada paylaşırım
En taze balık tuttuğun balıktır...
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
valla helal olsun ismailcim
bu soğukta sabahlamak her babayiğidin harcı değil
tebrikler muhabbet balığı süslemiş
manisalı hemşehrinize tebrikler hiç olmazsa balık tattırmış size
bir sonraki av bol balıklı olsun
fotolar harikaydı teşekkürler
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
İsmail inadına balık demişsiniz
zaten balıkcı dediğin böyle olur inatcı ve beklentili av kamp zor şartlar herşey var bravo bravo