Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı
Lakerda yazdı:Valla bu havada bravo..Alkis
Resimlerinize bakarken ben bile üşüdüm..[Resim: icon7.gif]

Gulumse evet MEHMET Abi bizde çok üşüdük ama umut işte adamı sabaha kadar ayakta dikiyor işte Wink

manisa ekibi için adı üzerinde manisalıyız birazda delilik var tabi. bir hafta boyunca balık hayali ile yaşayınca insan bir gece sabahlamış az geliyor. sabah 8 sularında ismail abiye dönüpte " abi acaba aliağaya gerimi dönsek belki orda vurur balık" dediğimi hatırlıyorumda sabah bile şevkim kırılmadı ki halen kırılmış değil. Allah büyük...
En taze balık tuttuğun balıktır...Seerf
Bul
manisalı dostlar güzel bir ekip kurmuş balık avı dedin mi ben de kurtlanır soğuk falan dinlemem umarım ben de ileride böyle bir ekibe rastlarımAlkisAlkisSeerf
Bul
ismail bidahaki sefer acısını çıkarsınız Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Gönüller bir olsun ismail abi... Benim memleketim de bensiz balık mı olur... Gözümüz yok allah bidaha ki sefere diyelim inşallah. ama güzel bir gün olmuş.. Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
hepinize güzel yorumlarınız için teşekkürler sağolun.
soğuk ve rüzgar gerçekten biraz zorlasada umutla gelecek balıkların hayaliyle sabahı yaptık gözüm ve kulağım hep oltalardaydı olmadı gönül isterdiki avımızı güzel balıklarla süsleyelim ama kısmet başka ava kaldı ekipteki kardeşlerime çok teşekkür ediyorum hepsi benden daha deli çıktı soğuk bir günde çok sıcak sohbet eşliğinde tatlı bir gün yaşadık.özayın balık tutma isteği bu günden sonra dahada artı yeni bir av gününü sabırsızla bekliyor eminim.oda yakında olacak inşallah hepinize tekrar teşekkürler selamlar.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
İsmail balıkta olmuş en güzeli dostlukta böyle ortam her zaman bulunmaz tebrikler.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bahriyeli yazdı:hepinize güzel yorumlarınız için teşekkürler sağolun.
soğuk ve rüzgar gerçekten biraz zorlasada umutla gelecek balıkların hayaliyle sabahı yaptık gözüm ve kulağım hep oltalardaydı olmadı gönül isterdiki avımızı güzel balıklarla süsleyelim ama kısmet başka ava kaldı ekipteki kardeşlerime çok teşekkür ediyorum hepsi benden daha deli çıktı soğuk bir günde çok sıcak sohbet eşliğinde tatlı bir gün yaşadık.özayın balık tutma isteği bu günden sonra dahada artı yeni bir av gününü sabırsızla bekliyor eminim.oda yakında olacak inşallah hepinize tekrar teşekkürler selamlar.Gulumse

evet hemde çok arttı Gulumse inşallah ileride tuttuğum boy boy çipuraların resimlerini burada paylaşırım Affet
En taze balık tuttuğun balıktır...Seerf
Bul
İsmail arkadaş hepinize tebrikler AlkisAlkisAlkis bravo cok güzel bir balıkcılık macerası ve bol muhabbet yapmışsınız ,bravo size Alkis
Birdahaki sefere bol balıkta inşallah olur Affet
Bul
valla helal olsun ismailcim
bu soğukta sabahlamak her babayiğidin harcı değil
tebrikler muhabbet balığı süslemiş
manisalı hemşehrinize tebrikler hiç olmazsa balık tattırmış size
bir sonraki av bol balıklı olsun
fotolar harikaydı teşekkürler
Bul
İsmail inadına balık demişsiniz
zaten balıkcı dediğin böyle olur inatcı ve beklentili av kamp zor şartlar herşey var bravo bravo Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık yok keyif süperdi mordoğan'da bucalıfikret 37 13,245 17-03-2013, 11:58
Son Yorum: alicengizarda
  Balik az,ama olsun... Albatros-gr 40 4,645 25-03-2012, 20:54
Son Yorum: YaKaMoZ
  Aliağa,çakmaklı Cihan Deniz 44 6,397 14-01-2012, 23:04
Son Yorum: Cihan Deniz
  Balık yok, KUŞ VAR ! maxtar 42 7,943 23-12-2011, 17:18
Son Yorum: esipahi76
  ufuktan&araphüso Sakar balık avı ufuktan26 42 6,734 01-12-2011, 22:48
Son Yorum: Dr.Güner
  Yine Aliağa Yine hüsran Cihan Deniz 28 5,053 01-10-2011, 01:02
Son Yorum: Cihan Deniz
  Izmir aliaga göleti uzun murat 18 4,647 27-04-2011, 19:23
Son Yorum: uzun murat
  6 Mart 2011 Sakarya balık avı Uzun_ahmet 48 9,615 09-03-2011, 12:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balik bahane,muhabbet sahane Albatros-gr 31 5,127 16-08-2010, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 7,276 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi