Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paşayla buluşma 24-03-2010
AlkisTebrıkler Bahadır abı
En sonunda hedef balıgı paşayı bulmuşsun
Gercı cok da ıyı hazırlanmıssın pasayı almak ıcın
ders nıtelıgındekı anlatım ıcın tesekkurler
Bır sonrakı avında paşaların paşasını almanı dılerım

Saygılarımla,
Bul
Güzel bir anlatım ve örnek bir raporla avı bize de yaşattığınız için teşekkürler ve tebrikler Bahadır bey..Güzel bir levrek gerçekten.Şeytan oltası ile alınması da ayrıca bir maharet..Alkis
Bul
Gözün aydın Bahadır Abim AlkisAlkisAlkis. Bunca uğraştan sonra muradına ermişsin ya bravo sana. O Adrenalin patlamasını bende yaşamıştım, seninkindan birazcık küçüktü, inan ellerim titriyordu ve iğneyi balığın ağzından çıkaramamıştım. Daha sonra çıkardım iğneyi. Seni anlayabiliyorum. Müthiş bir duygu. Tebrikler tekrar.
Allah daha büyüklerini de nasip etsin AlkisAlkisAlkis...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
harika bir balık allah daha büyük ve bollarını nasip etsin.....AlkisAlkisAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
bahadır abi seni tebrik ediyorum bır yıldır peşındeyim bende bunların ama hala nafile umarım senın şu balıkla yaptıgın zevki bende yaşarım eee en kotu bu sene gumuldure gelecem artık benıde goturursun bu guzel merana .
saygılar abicim.AlkisAlkisAlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
bahadır abi tebrikler darısı başımıza
76
Bul
kendimi kaptırmışım roman gibi okudum bütün konuyu sonunda muhteşem bir paşa çıktı buraya yazmadan telefonda yaptım ilk kutlamasını bahadır abinin Seerf Laf aramızda cumartesi akşamı süsleyecekmiş kendilerini Happy bereketli ve afiyet olsun bahadır abi o kadar heyecanın adrenalinin üzerine paşayla keyif çatmak harika olacaktır AlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bahadır konuyu okurken resimleri herzaman altta bırakırım (doya doya bakmak için)
resimlere geldiğimde hayal kırıklıgına ugradım,en az 15 resim bekliyordum açıkçası göremeyince keyfim kaçtı biraz Gulumse
paşayla buluşman harika olmuş anlatımın heyecan verici olmuş daha bolları bundan sonra gelecektir bundan eminim,merakla bir sonraki avını bekliyoruz AlkisSeerf
Bul
aynen Nihat abi resim çok olunca insan keyifleniyor... balık içinde tebrikler bahadır abi.
Bul
ooo harika iş çıkarmışsın abicim süper balık..zıpkınla vurdukta oltayla alamadık.inşallah bende tadarım bu zevki..helall olsun be abicim ne diyim..harikasın ..nice paşalar alman dileğiyle..saygılar..rastgele.Alkis
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yarım Ayda Pazartesi İspendekleri 06-07-2010 Bahadır Sarıca 39 8,184 13-07-2010, 12:22
Son Yorum: istavritci
  Çeşme-Germiyan 17-04-2010 Bahadır Sarıca 54 8,638 22-04-2010, 15:03
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Cumartesi ispendekleri 03-04-2010 Bahadır Sarıca 69 8,701 10-04-2010, 11:02
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Çeşme-Germiyan 14-02-2010 Bahadır Sarıca 54 7,514 19-02-2010, 12:09
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi