27-05-2010, 01:10
Yalçın abi soğukta o iskorpit için mi okadar üşüttün kendini.
Şaka şaka kıskanmadım desem yalan olur

Balıklı mı balıksız mı?
|
27-05-2010, 01:10
Yalçın abi soğukta o iskorpit için mi okadar üşüttün kendini.
![]() ![]() ![]()
27-05-2010, 01:37
dostlerla birlikte olta atmışsın abim balık olmasada keyif yinede olmuştur. balık çıkmadıysa başka av programı yapılır yine gidilir bir sonraki av için şimdiden rastgele
![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
27-05-2010, 19:16
tahsin sen keyif almışsın fakat yanındaki arkadaş iç keyif almışa benziyor.
![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
27-05-2010, 21:04
bucalıfikret yazdı:tahsin sen keyif almışsın fakat yanındaki arkadaş iç keyif almışa benziyor.valla bende daha yeni bu gün girdim siteye . görüntülerden belki belli olmuyor ama gece çok soğuktu.sabah araba 11 derece diyordu.ikimizin altında pijamada var. ![]() üşüdüğünden keyif almışa benzemiyor. bense farklı biriyim.balığa gitmeyip aklım kalacağına, tutmasamda orda olmayı tercih ederim.işte bu yüzden hep zevk alırım.yeterki sağanak yağmur veya kuvvetli rüzgar olmasın. TOFİTAm bu güzel gecede bana arkadaşlık ettiğin için teşekkür ederim.
29-05-2010, 03:13
ANTALYALI07 yazdı:doğru söylüyorsun yalçın abi,mühim olan balığa çıkıp,o denizin tadını almak bencede.yanında balıkta olursa tadından yenmez.paylaşım için teşekkürler.Balık yoktu ama keyif gerçekti Aytekincim teşekkürler. LeVrEkCi yazdı:yalçın abi sevdik dostlarla olta elde olsun olmasın hele açık havada muhabbet edip zaman geçirmek herşeye bedel,harikasınız.Tahsin kardeşimle sohpet harikaydı doğru,muhabbet süperdi doğru,Fi,kodan bana değil kimseye hayır yok.O da doğrum.Süpersin Nihatcım.Tüm atışlar 12... rusan yazdı:Balık olmasa da o güzel havayı solumak da güzel Yalçın abi.O bile yetti Ruşancım teşekkürler. YaKaMoZ 54 yazdı:abi havası yeter denizin ,ortamın muhabbetin,Hava hakkaten soğuktu Ömercim.Hürmet ve saygı bizden... cranium yazdı:Siz keyif aldıysanız bizim laf söylememiz ne haddimize Yalçın Abi...Estağfurullah Hakancım.Birde balık olsaydı daha güzel olacaktı sanki. Uzun_ahmet yazdı:Yalçın abi ekibimi değiştirdinSadece kanal değiştirdim Ahmetcim.Fiko hep meşgul bu aralar. thunderbolt yazdı:Abi siz yine az balıkla zevk almışsınızTeşekkürler Nedimcim.Bir gün bizde buşlacağız balığı...
29-05-2010, 03:19
drasty41 yazdı:devrem hayırlısı olsun bi dahaki sefere inşallah ..Hep aynı hayalle gidiyoruz zaten kardeş. orhanekmekci yazdı:Balığa çıkmanın keyfi başka oluyor tamamda balıkta oldumu keyif tamamlanıyor.Bidaki avında sana keyfini tamamlaman dileğimle,rastgeleSeni seviyorun Abim doğru demişsin. Bahadır Sarıca yazdı:Bu aralar hiçkimseden bir şey çıkmadı Yalçın abimSağol kardeşim.İnşallah hepimize aynı şeyler olsun.Bulalım koca koca trofeleri... cilingoz yazdı:keyif aldı iseniz mesele yok yalçınım memnuniyet te bizden kalın sağlıçaklaTeşekkür ederim Selim Abicim.Balıklı raporlarımızda olacak İnşallah. Albatros-gr yazdı:Yalcin ,keyif aldiktan sonra ,dedigin gibi olay tamam..Yine çipuramı dedin.Hehehe bu seneki tek hedefim o .Mutlaka bulacağım... Teşekkürler Farukcum...
29-05-2010, 03:25
levend yazdı:Yalçın abi soğukta o iskorpit için mi okadar üşüttün kendini.İskorpit gecenin bonusuydu.Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş Şekerim.Bende seni seviyorum.... bahriyeli yazdı:dostlerla birlikte olta atmışsın abim balık olmasada keyif yinede olmuştur. balık çıkmadıysa başka av programı yapılır yine gidilir bir sonraki av için şimdiden rastgeleBizim de derdimiz oydu Bahriyelim.Balık bir soraki sefere....Sağol canım benim. bucalıfikret yazdı:tahsin sen keyif almışsın fakat yanındaki arkadaş iç keyif almışa benziyor.Sana öyle gelmiş şekerim.Birde İsmaile sor bakalım nasıl keyifliymişiz... tahsinmersin yazdı:valla bende daha yeni bu gün girdim siteye . Asıl beni bavul gibi taşıdığın için benden sana sonsuz teşekkürler.Yine bekleriz şekerim... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
31/10/2012 ilk balıklı rapor | selchuk | 13 | 2,345 |
05-11-2012, 13:38 Son Yorum: Cihan Deniz |
|
Balıksız rapor | Mufi | 22 | 3,073 |
29-03-2012, 23:14 Son Yorum: araphüso26 |
|
Tatil Balıksız sayılır. | SerenaY66 | 23 | 3,533 |
31-07-2011, 22:03 Son Yorum: ALTAYLI |