Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıklı mı balıksız mı?
Yalçın abi soğukta o iskorpit için mi okadar üşüttün kendini.HappyHappyŞaka şaka kıskanmadım desem yalan olurSeerf
Bul
dostlerla birlikte olta atmışsın abim balık olmasada keyif yinede olmuştur. balık çıkmadıysa başka av programı yapılır yine gidilir bir sonraki av için şimdiden rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
tahsin sen keyif almışsın fakat yanındaki arkadaş iç keyif almışa benziyor.SiyirdimHeheSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:tahsin sen keyif almışsın fakat yanındaki arkadaş iç keyif almışa benziyor.SiyirdimHeheSeerf
valla bende daha yeni bu gün girdim siteye .
görüntülerden belki belli olmuyor ama gece çok soğuktu.sabah araba 11 derece diyordu.ikimizin altında pijamada var.Siyirdim.bir ara şekerim üşüdüğünü itiraf etti.
üşüdüğünden keyif almışa benzemiyor.
bense farklı biriyim.balığa gitmeyip aklım kalacağına, tutmasamda orda olmayı tercih ederim.işte bu yüzden hep zevk alırım.yeterki sağanak yağmur veya kuvvetli rüzgar olmasın.
TOFİTAm bu güzel gecede bana arkadaşlık ettiğin için teşekkür ederim.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ANTALYALI07 yazdı:doğru söylüyorsun yalçın abi,mühim olan balığa çıkıp,o denizin tadını almak bencede.yanında balıkta olursa tadından yenmez.paylaşım için teşekkürler.
Balık yoktu ama keyif gerçekti Aytekincim teşekkürler.
LeVrEkCi yazdı:yalçın abi sevdik dostlarla olta elde olsun olmasın hele açık havada muhabbet edip zaman geçirmek herşeye bedel,harikasınız.
tahsin abiye takıl balık garanti zatenGulumsefikret abiden sana hayır yok anlaşılanGulumse
Tahsin kardeşimle sohpet harikaydı doğru,muhabbet süperdi doğru,Fi,kodan bana değil kimseye hayır yok.O da doğrum.Süpersin Nihatcım.Tüm atışlar 12...
rusan yazdı:Balık olmasa da o güzel havayı solumak da güzel Yalçın abi. Gulumse
O bile yetti Ruşancım teşekkürler.
YaKaMoZ 54 yazdı:abi havası yeter denizin ,ortamın muhabbetin,Alkisyanlız hava bayağı soğukmuydu sizmi fazla açıldınız kıyıdan kutuplara doğruSiyirdimhürmetler Yalçın abi ,saygılar Tahsin abi
Hava hakkaten soğuktu Ömercim.Hürmet ve saygı bizden...
cranium yazdı:Siz keyif aldıysanız bizim laf söylememiz ne haddimize Yalçın Abi...
O ortamda bulunmak bile yeter insana.
Estağfurullah Hakancım.Birde balık olsaydı daha güzel olacaktı sanki.
Uzun_ahmet yazdı:Yalçın abi ekibimi değiştirdin Hehe
Sadece kanal değiştirdim Ahmetcim.Fiko hep meşgul bu aralar.
thunderbolt yazdı:Abi siz yine az balıkla zevk almışsınız Alkis Bugün çocukları okulun pikniğine bırakıp ben de deniz kenarında takımları denize atmaktan ve hiç balık tutamamaktan bile zevk aldım Happy İşin garibi vuruş bile hissetmedim Siyirdim Doğrusu bu balık avı çok güzel bir rehabilitasyon tekniği bence 76 Gelecek avlarınızda isteğiniz balıklara rasgele ...
Teşekkürler Nedimcim.Bir gün bizde buşlacağız balığı...
Bul
drasty41 yazdı:devrem hayırlısı olsun bi dahaki sefere inşallah ..Seerf
Hep aynı hayalle gidiyoruz zaten kardeş.
orhanekmekci yazdı:Balığa çıkmanın keyfi başka oluyor tamamda balıkta oldumu keyif tamamlanıyor.Bidaki avında sana keyfini tamamlaman dileğimle,rastgeleSeerf
Seni seviyorun Abim doğru demişsin.
Bahadır Sarıca yazdı:Bu aralar hiçkimseden bir şey çıkmadı Yalçın abimSnifsinf
Cuma gecesi Çeşmede iki avlak denemesi yaptık=0
Mordoğan raporu geldi=0
Sizde de çıkmamış maalesef.
İnşallah bir dahaki sefere...Rastgelsin...Alkis
Sağol kardeşim.İnşallah hepimize aynı şeyler olsun.Bulalım koca koca trofeleri...
cilingoz yazdı:keyif aldı iseniz mesele yok yalçınım memnuniyet te bizden kalın sağlıçakla
Teşekkür ederim Selim Abicim.Balıklı raporlarımızda olacak İnşallah.
Albatros-gr yazdı:Yalcin ,keyif aldiktan sonra ,dedigin gibi olay tamam..
gectigimiz pazar 3 balik icin 4 saat dolastik..fakat keyiflimiydi...keyifliydi..
bu gun ,az once Dr.Guner ile sirtiden geldik,zor 5 balik tuttuk..ama gun guzeldi....
bir dahakine cipurali keyif olur insallah..
rastgele
Yine çipuramı dedin.Hehehe bu seneki tek hedefim o .Mutlaka bulacağım...
Teşekkürler Farukcum...
Bul
levend yazdı:Yalçın abi soğukta o iskorpit için mi okadar üşüttün kendini.HappyHappyŞaka şaka kıskanmadım desem yalan olurSeerf
İskorpit gecenin bonusuydu.Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş Şekerim.Bende seni seviyorum....
bahriyeli yazdı:dostlerla birlikte olta atmışsın abim balık olmasada keyif yinede olmuştur. balık çıkmadıysa başka av programı yapılır yine gidilir bir sonraki av için şimdiden rastgeleAlkisAlkisAlkis
Bizim de derdimiz oydu Bahriyelim.Balık bir soraki sefere....Sağol canım benim.
bucalıfikret yazdı:tahsin sen keyif almışsın fakat yanındaki arkadaş iç keyif almışa benziyor.SiyirdimHeheSeerf
Sana öyle gelmiş şekerim.Birde İsmaile sor bakalım nasıl keyifliymişiz...
tahsinmersin yazdı:valla bende daha yeni bu gün girdim siteye .
görüntülerden belki belli olmuyor ama gece çok soğuktu.sabah araba 11 derece diyordu.ikimizin altında pijamada var.Siyirdim.bir ara şekerim üşüdüğünü itiraf etti.
üşüdüğünden keyif almışa benzemiyor.
bense farklı biriyim.balığa gitmeyip aklım kalacağına, tutmasamda orda olmayı tercih ederim.işte bu yüzden hep zevk alırım.yeterki sağanak yağmur veya kuvvetli rüzgar olmasın.
TOFİTAm bu güzel gecede bana arkadaşlık ettiğin için teşekkür ederim.

Asıl beni bavul gibi taşıdığın için benden sana sonsuz teşekkürler.Yine bekleriz şekerim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  31/10/2012 ilk balıklı rapor selchuk 13 2,345 05-11-2012, 13:38
Son Yorum: Cihan Deniz
  Balıksız rapor Mufi 22 3,073 29-03-2012, 23:14
Son Yorum: araphüso26
  Tatil Balıksız sayılır. SerenaY66 23 3,533 31-07-2011, 22:03
Son Yorum: ALTAYLI
  2 Ocak Kanlıca Balıksız Raporu Boğaziçi 15 3,616 02-01-2008, 23:51
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü: