Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzun Olta İle Lüfer Avı
HAŞİM77 yazdı:Bu güzel paylaşımlara teşekkürler burak abi bu takımlar canlı yemde bizim merada çok güzel iş yapar.Gulumse

Sevgili Haşim teşekkür ederim.İnşallah güzel lüferler yakalarsın.Selam ve sevgiler.
Bul
orhanekmekci yazdı:Herşeyiyle harika anlatım olmuş,yem takılışını görsel olarakta anlatmışsınız,ellerinize emeğinize sağlık Burak bey.Rastgele.

Orhan Bey değerlendirmeniz ve yorumunuz için teşekkür ederim.Selam,sevgi ve saygılar.
Bul
nihatkr yazdı:Elinize emeğinize sağlık. Süper bir derleme olmuş. Çok faydalı bilgiler içeriyor.

Saygılar.

Sevgili Nihat teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
Albatros-gr yazdı:Burak abi..
degerli bilgiler ve paylasim icin tesekkurlerAlkisSeerf

Faruk'cum teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:burak abi bu yazını okuyan direk tecrübeye ilk elden sahip olmuş oluyor o kadar kıymetli bilgiler bunlar,herkesin bilmediği bilsede uygulayamadıgı yada uygulayamayacagı zor bilgiler,eline emeğine sağlıkAlkis
benim bu anlattığın tarzda bir avımın videosu mevcut sitede müsadenle onuda eklemek istiyorum,saygılar.
[gvideo]-342690169649006720[/gvideo]

Sevgili Nihat değerlendirmen ve yorumun için teşekkür ederim.Ayrıca bu güzel video kaydı ile konuya yaptığın katkı için de sağ olasın.Selam ve sevgiler.
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Emeğine sağlık sevgili Burak abi.Alkis

Bahadır'cım teşekkür ederim.Sevgilerimle.
Bul
efese yazdı:çok güzel anlatmışsınız , elinize sağlık

Sevgili Nadir teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul
super bilgiler burak abicim eline saglık .AlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Anlatim, cizim ve resimlere on üzerinden on puan Alkis. Gercekten de bir hayli caba harcamissin, bize böyle nefis bilgileri ulastirabilmek icin. Sana candan tessekürler buradan gönderiyorum.

Rastgele Smile
Bul
yalova tatar yazdı:Alkisüstadım burak abi anlatımın ve semaların resimlerin birer hazine değerinde eline emeğine sağlık Alkis

Sevgili Erden teşekkür ederim.Selam ve sevgiler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mavrukalı Lüfer, Sarıkanat, Çinekop Takımı Burak Karadeniz 36 8,432 16-03-2012, 00:23
Son Yorum: araphüso26
  Bırakma Olta Takımları Burak Karadeniz 37 13,103 22-09-2011, 00:54
Son Yorum: xlcod3r
  Zokalı Lüfer Takımı Burak Karadeniz 30 9,173 16-12-2010, 17:21
Son Yorum: Burak Karadeniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi