Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazlıbosna Yayın ve Sazan
Uzun_ahmet yazdı:Ruşan ne sosu allahını seversen sade yap balığın tadını al..

Şişe kuşbaşı biçiminde diz başla kızrtmaya kes yarım ekmeği böl ikiye şişi sok arasına sıyıttırıver birde kuru soğan uffffHi
Ya şimdi nihat görmesin bunları..Yandık sonra Siyirdim

Dediğin gibi yapıcam Ahmet abi resimlerini koyarım siteye , yolun buraya düşerse buyur hep beraber yiyelim abi Gulumse Nihat abi görsun de tatlı suda organızasyon yapalım artık Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Sevgili Ruşan..

Yaptığın başarılı av için seni tebrik ederim..Sen zaten çok istekli biri olduğun için sonunda hep başarılı olacağını tahmin ediyorum..

İzninle küçük bir hatırlatma yapayım..Bizler hayatımız boyunca bu söylediklerinizi çok duyduk..Mantıklı bulmadığımız için de daha detaylı bir araştırma yaptık..Yayının küspeye ve mısır gibi tercih etmediği yemlere gelmesi anlamsızdı..Oltaya yakalanan her yayını iyice inceledik..Midesinden çıkanlara baktık..

Sonuç enteresandı..Atılan tüm bitkisel yemlere sazan,kızılkanat vb. gibi küçük balıklar yakalanıyordu.Bunlar çok küçük olduğu için balıkçı farkına varamıyordu..Tabii rutin dışı bir titreşim oluşturduğu için de yayının ilgisini çekerek oltaya yakalanmasına neden oluyordu..

İstersen sen de dene..Bu yemler ile yakalanan yayınların midesine bak.Mutlaka bir küçük balık olacaktır..

Tabii bu bilgiyi ip ucu olarak kullanabilirsin..O bölgede olan küçük balıklardan yakala ve ağzından oltaya tak...

Sonuç aynı olacaktır..Alkis

Tebrikler..Rastgelsin..
Bul
maşallah kardeşim.. mısırla uzun ahmette yayın yakalamıştı hemen hemen buna yakındı.tam yenecek boyda.tavası bile çok güzel olur.. şişle uğraşma fileto yap ızgaradaBobohelal olsun sizlereAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Ruşan..

Yaptığın başarılı av için seni tebrik ederim..Sen zaten çok istekli biri olduğun için sonunda hep başarılı olacağını tahmin ediyorum..

İzninle küçük bir hatırlatma yapayım..Bizler hayatımız boyunca bu söylediklerinizi çok duyduk..Mantıklı bulmadığımız için de daha detaylı bir araştırma yaptık..Yayının küspeye ve mısır gibi tercih etmediği yemlere gelmesi anlamsızdı..Oltaya yakalanan her yayını iyice inceledik..Midesinden çıkanlara baktık..

Sonuç enteresandı..Atılan tüm bitkisel yemlere sazan,kızılkanat vb. gibi küçük balıklar yakalanıyordu.Bunlar çok küçük olduğu için balıkçı farkına varamıyordu..Tabii rutin dışı bir titreşim oluşturduğu için de yayının ilgisini çekerek oltaya yakalanmasına neden oluyordu..

İstersen sen de dene..Bu yemler ile yakalanan yayınların midesine bak.Mutlaka bir küçük balık olacaktır..

Tabii bu bilgiyi ip ucu olarak kullanabilirsin..O bölgede olan küçük balıklardan yakala ve ağzından oltaya tak...

Sonuç aynı olacaktır..Alkis

Tebrikler..Rastgelsin..

Bilgiler için teşekkürler Ahmet abi , aslında akla en yakın olan senin dediğin gibi olması belki de öyle olmuştur ancak aklıma takılan tek nokta 3 senedır orada avlanıyorum açıkta bugune kadar ufak balık oltama hıc gelmedi. Keşke midesini iyice inceleseydim. Dün gece de ordaydık bu sefer 3 oltayı yayına denedik. Yem olarak dalak kullandık fakat bir sonuç alamadık. Diğer oltalara bir tane israil sazanından başka balık bile gelmedi. Saygılar
Sazanları özledim...
Bul
Maşallah güzel av olmuş en az avınız böyle olsun.
Bul
maşallahınız var ruşan Alkis ekip her zamanki gibi harika Alkis balıklarda şahane daha irileri denk gelir işallah .Wink

aslında doğru bide tatlısu org yapalım .Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
rusan yazdı:Dün gece kuzen , erdem ve ben yine her zaman ki yerimize gittik. Gece balık keyifsizdi. İstediğimiz vuruşları alamadık. Bir oltaya sabun ve kurbağa taktık fakat hiç vuruş olmadı. saat 10 gıbı sazan oltasıyla yayın balığı yakalamayı basardık Gulumse yayın balıgı mısıra geldı. gunu 5 sazan 1 yayınla kapadık.
ruşençim bereketli olmuş çoktan beri aranızdayotum Mahcupözür dilerim
Bul
yusufburdur yazdı:ruşençim bereketli olmuş çoktan beri aranızdayotum Mahcupözür dilerim
Sende Alper'de uzun süredir yoksunuz Yusuf,sıhhatler keyifler yerindedir inşallah..
Bul
yusufburdur yazdı:ruşençim bereketli olmuş çoktan beri aranızdayotum Mahcupözür dilerim

Aramıza tekrar hos geldın yusuf abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
bereketli olsun ruşanım güzel av olmuş tebrikler paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08-09/10/014 Yayin avi aliekinci 12 1,937 10-10-2014, 12:58
Son Yorum: aliekinci
  30-09/ 01-10 yayin avi !! aliekinci aliekinci 17 2,115 03-10-2014, 15:44
Son Yorum: yycolak
  biga sazan avı. bahriyeli 15 3,551 10-09-2013, 09:31
Son Yorum: ANTALYALI07
  18-8-2012 yayın çılgınbalıkçı 41 5,088 13-09-2012, 00:26
Son Yorum: mariner8