Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
At-çek Levrek avcılığında dikkat edilmesi gereken hususlarSevgili arkadaşlarım,, Lev
thunderbolt yazdı:Değerli bilgiler için teşekkürler Alkis 76

Teşekkürler ediyorum.Sağol..Yeni avlarını heyecanla bekliyorum.
Bul
yycolak yazdı:Eline emeğine sağlık Cahit Abicim.Teşekkürler.76

Teşekkürler sevgili Yalçın.Avların ve şansın bol olsun.
Bul
LeVrEkCi yazdı:değerli bilgiler için teşekkürler cahit abi Alkis

Teşekkürler ediyorum.Sağol sevgili Nihat..
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bilgiler muhteşem Alkis teşekkür ederim.

Teşekkürler ediyorum.Sağol..Esen kalın..
Bul
orhanekmekci yazdı:Bilgiler için teşekkürler Cahit beyAlkis

Teşekkürler ediyorum Orhan Bey.Kendinize iyi bakın.Sevgiyle kalın.
Bul
Sayın Cahit bey..

Verdiğiniz bilgiler şüphesiz ki çok önemli..Lakin size layık görülen ustalık sıfatını marka tercihinde kullandığınız takdirde uygun olmayacağı kannatindeyim..

4.Makina seçiminde devir hızı yüksek(1:6) makinaları tercih ediniz.Devir hızı aksiyonların verilmesinde çok önemli bir rol oynar.
Spin makinalar için tercihlerim;
Shimano Exage 3000 MRB,Shimano stradıc 3000,Shimano twin power, Shimano Symetre 2500 FI..

Tavsiyeniz oldukça dikkat çekicidir....

Bence ustalar sadece yol gösterici olmalıdır..

"
Makina seçiminde devir hızı yüksek(1:6) makinaları tercih ediniz."

Sözü tam olarak bir ustaya yakışır sözdür..Bunun ötesinde kişi denge ,fiyat vs. unsurları gözönünde tutarak uygun markayı kendisi seçmelidir.

Bildiğiniz gibi aynı özelliklerde bir çok marka vardır..Sizin sadece bir markayı Bilhassa en pahalı olanların içinde bulunan markayı tek başına sanki başka alternatif yokmuş gibi tavsiye etmenizi doğru bulmadığımı ve tek kişiye veya kendine menfaat sağlayacakmış görüntüsü verdiğinizi belirtmek isterim.

Bir acemi balıkçı olarak eğer dürüstçe öneride bulunmak istediğinizi düşünürsek ,aynı özellikleri taşıyan bir kaç tane markadan önermenizi tercih ederim.Aksi halde tek firmanın reklamcısı konumunda olursunuz.Bu da şahsınızın sıfatını zedeleyecek bir unsur olacaktır.Tavsiyelerinize olan itimat azalacaktır.

Saygılarımla...

Bul
aygroup yazdı:Sayın Cahit bey..

Verdiğiniz bilgiler şüphesiz ki çok önemli..Lakin size layık görülen ustalık sıfatını marka tercihinde kullandığınız takdirde uygun olmayacağı kannatindeyim..

4.Makina seçiminde devir hızı yüksek(1:6) makinaları tercih ediniz.Devir hızı aksiyonların verilmesinde çok önemli bir rol oynar.
Spin makinalar için tercihlerim;
Shimano Exage 3000 MRB,Shimano stradıc 3000,Shimano twin power, Shimano Symetre 2500 FI..

Tavsiyeniz oldukça dikkat çekicidir....

Bence ustalar sadece yol gösterici olmalıdır..

"
Makina seçiminde devir hızı yüksek(1:6) makinaları tercih ediniz."

Sözü tam olarak bir ustaya yakışır sözdür..Bunun ötesinde kişi denge ,fiyat vs. unsurları gözönünde tutarak uygun markayı kendisi seçmelidir.

Bildiğiniz gibi aynı özelliklerde bir çok marka vardır..Sizin sadece bir markayı Bilhassa en pahalı olanların içinde bulunan markayı tek başına sanki başka alternatif yokmuş gibi tavsiye etmenizi doğru bulmadığımı ve tek kişiye veya kendine menfaat sağlayacakmış görüntüsü verdiğinizi belirtmek isterim.

Bir acemi balıkçı olarak eğer dürüstçe öneride bulunmak istediğinizi düşünürsek ,aynı özellikleri taşıyan bir kaç tane markadan önermenizi tercih ederim.Aksi halde tek firmanın reklamcısı konumunda olursunuz.Bu da şahsınızın sıfatını zedeleyecek bir unsur olacaktır.Tavsiyelerinize olan itimat azalacaktır.

Saygılarımla...

"Shimano Exage 3000 MRB,Shimano stradıc 3000,Shimano twin power, Shimano Symetre 2500 FI"..

Rapalalar konusunda CAM RAPALA,DAİWA ve DUO,Kaşıklar konusunda TOBBY ve REMİXON önermişsem,Makina konusunda da arkadaşlarım ister seçer,ister seçmez,SHİMANO MAKİNA'ları tek olarak önermemde hiçbir sakınca görmüyorum..At-çek avcılığında SHİMANO MAKİNALAR'ın kullanılmasında ısrarlıyım.Çünkü bu konuda rakibi yok.Daha iyisi yok.Fiyat olarak da çok çok uygun.Onu bu yüzden tek olarak verdim.Her zamanda arkadaşlarıma denenmiş,tecrübe edilmiş malzemeleri kullanmalarını önermişimdir,önermeye de devam edeceğim.Bu konuda bir firmanın reklamcısı konumuna düşeceksem de düşerim.Yiğidin hakkını vermek gerek....
Bul
Cahit abi öğretici bilgileriniz için çok teşekkürler. Ellerinize sağlık.

Bu makine konusu hakkında bir kaç soru sormak istiyorum,
Shimano makineler kaliteli makineler. Fakat tuzlu suya dayanıklıkları çok az. Makineleri alalı yaklaşık bir yıl olmadan üzerlerindeki kaplamalar (parlak metal kısımları hariç) tuzun etkisiyle yeşil bir materyal ile kaplandı, küf gibi. Bunun çözümünü her av sonrası makineleri tatlı su ile yıkamakta buldum. Kullandığım temizleyici spreyler iş yapmadı. Bazı bölümlerin kaplaması tuzun etkisiyle resmen kabardı. Bunun tatlı su ile yıkamaktan başka bir çaresi var mı?
Bunun tam tersi elimde bir tane de okuma makine var var. Tam bir buçuk yıl oldu alalı, hiç dikkat etmeme rağmen üzerinde tek bir paslanma belirtisi yok.
Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Not. Bu sorumun aygroup-Ahmet abi ve sizin son yazışmalarınız ile alakası yoktur. Sadece sizin mesajlarınızı okurken aklıma geldi. Yanlış anlaşılmaması için bu notu de eklemeyi uygun gördüm.
Saygılarımla...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
değerli bilgileriniz için teşekkürlerAlkis
Bul
cranium yazdı:Cahit abi öğretici bilgileriniz için çok teşekkürler. Ellerinize sağlık.

Bu makine konusu hakkında bir kaç soru sormak istiyorum,
Shimano makineler kaliteli makineler. Fakat tuzlu suya dayanıklıkları çok az. Makineleri alalı yaklaşık bir yıl olmadan üzerlerindeki kaplamalar (parlak metal kısımları hariç) tuzun etkisiyle yeşil bir materyal ile kaplandı, küf gibi. Bunun çözümünü her av sonrası makineleri tatlı su ile yıkamakta buldum. Kullandığım temizleyici spreyler iş yapmadı. Bazı bölümlerin kaplaması tuzun etkisiyle resmen kabardı. Bunun tatlı su ile yıkamaktan başka bir çaresi var mı?
Bunun tam tersi elimde bir tane de okuma makine var var. Tam bir buçuk yıl oldu alalı, hiç dikkat etmeme rağmen üzerinde tek bir paslanma belirtisi yok.
Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Not. Bu sorumun aygroup-Ahmet abi ve sizin son yazışmalarınız ile alakası yoktur. Sadece sizin mesajlarınızı okurken aklıma geldi. Yanlış anlaşılmaması için bu notu de eklemeyi uygun gördüm.
Saygılarımla...

Sevgili Serkan,

"Bunun tam tersi elimde bir tane de okuma makine var. Tam bir buçuk yıl oldu alalı, hiç dikkat etmeme rağmen üzerinde tek bir paslanma belirtisi yok."

Shimano makinana da hiç dikkat etmemiş olabilir misin?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikili levrek'leri Cahit Acun 26 5,707 04-02-2015, 11:32
Son Yorum: Cahit Acun
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,872 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Levrek'lerle güzel bir sabah... Cahit Acun 24 3,539 01-10-2014, 23:29
  Şafak Levrek'leri Cahit Acun 38 5,544 18-07-2013, 19:53
  Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler Cahit Acun 55 20,175 13-08-2012, 11:50
Son Yorum: sedat3s77
  Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı Cahit Acun 50 9,139 01-02-2012, 17:42
  Hayalimizdeki Levrek kamışları Cahit Acun 28 3,835 02-11-2011, 21:26
Son Yorum: yycolak
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,145 08-05-2011, 18:54
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,671 26-12-2010, 23:09
  Lüfer,Levrek ve Sinaritte kullanacağınız yeni rapalalar Cahit Acun 12 4,066 27-05-2010, 21:56

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi