Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Araphüsonun şansına
Alkis Bravo kaptanım Alkis güzel mercanlar avlamışsın izmarit ve kupeslere de birşey diyecek yok , hepsi harika Alkis ama bütün keramet arabın misina ve iğnelerinde galiba Wink bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
Tebrıkler Orhan abi çok guzel av olmus afıyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
yusufburdur yazdı:orhan abi ben yusuf çotan beri aranızda yoktum iki ameliyat giçirdim avada çıkamadım yeni yeni ava çıkıyorum allalar beni bekliyor bu arada balıklar mükemmel performansın hiç düşmemiş devam babaAlkis
Geçmiş olsun Yusuf,inşallah rahatsızlığını atlatmışsındır.Alperde siteye girmeyince Burdurla kopukluk oldu.Hadi bakalım alalarını bekliyoruzAlkisbol şanslar dilerim.Allah sıhhat verdiği süre balıkcılığa devam Yusuf.
Teşekkür ederim,yeniden gecmiş olsun.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun orhan abi maşllah arabın kısmeti iyiymiş afiyet olsun.Gulumse
Bu avımda arabında katkısı varAlkisteşekkür ederim HaşimSeerf

aygroup yazdı:Ellerine sağlık Sevgili Dostum..Çok güzel av olmuş..Bereketli olsun..Alkis
Bu Hüso'da bir iş var ama daha çözemedim..Araştırıyorum..SiyirdimElbet bulacağım bu balın kaynağını..Happy

Rastgelsin..Selamlar..
Teşekkür ederim sevgili AhmetSeerfbance arabın en büyük özelliği araştırmacı yönü ve el becerisiAlkis
Bornova - izmir
Bul
ustam61 yazdı:AlkisTebrikler orhanbaba.egede balık bırakmayacaksınız.Ah şu tatlısucular yokmu?Siyirdimkimisi ekmekle çipura yakalar,Siyirdimkimisi yaptığı takımı denize bırakır bıraktığı takım kendi kendine bir torba balık yakalar.Hehe
Afiyet olsun Orhanbaba.AlkisSeerf
Daha sırada bir kaç değişik takım daha varHappyonlarda iş yaparsa tutmayın Orhan babayıSiyirdim
Teşekkür ederim HayrettinSeerfsanada bol şanslar dilerim.
Bornova - izmir
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Bravo kaptanım Alkis güzel mercanlar avlamışsın izmarit ve kupeslere de birşey diyecek yok , hepsi harika Alkis ama bütün keramet arabın misina ve iğnelerinde galiba Wink bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bugün oldukca bereketliydi Ahmet,tabiki arabın yaptığı takımında bunda katkısı var.
Teşekkür ederimSeerf

rusan yazdı:Tebrıkler Orhan abi çok guzel av olmus afıyet olsun
Teşekkür ederim RuşanSeerf
Bornova - izmir
Bul
oh maşallah abicim takımı yapan usta balığı tutan usta olunca resim harika oluyor tepsiye sığmamış balıklar afiyet şeker olsun yeni takımların performansını merakla bekliyorum abim selamlar saygılar rastgeleAlkisSeerfSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
maşallah güzel av olmuş orhanabi,
valla hep diyorum bu tatlı su avı yapan arkadaşların disiplini mükemmel hepsi denizde iyi işler çıkartıyorlar..bereketli olsun rastgele Alkis
Bul
bahriyeli yazdı:oh maşallah abicim takımı yapan usta balığı tutan usta olunca resim harika oluyor tepsiye sığmamış balıklar afiyet şeker olsun yeni takımların performansını merakla bekliyorum abim selamlar saygılar rastgeleAlkisSeerfSeerfAlkis
Teşekkür ederim İsmailSeerfbalıkta bu günlerde keyif veriyor yeterki hava müsaade etsin.Yine uygun havada diğerlerinide denemek için bende sabırsızlanıyorumGulumse
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:maşallah güzel av olmuş orhanabi,
valla hep diyorum bu tatlı su avı yapan arkadaşların disiplini mükemmel hepsi denizde iyi işler çıkartıyorlar..bereketli olsun rastgele Alkis
Gercekten güzel av oldu,dediğin gibi tatlı sucu arkadaşlar deniz avınada iyi kafa yorduklarını anladımAlkis
Teşekkür ederim NihatSeerfsanada bol şanslar.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr Salih Reis`in sansina Albatros-gr 33 5,003 30-12-2012, 23:17
Son Yorum: Albatros-gr
  Bahadır Sarıcanın Şansına orhanekmekci 49 7,383 13-02-2011, 01:30
Son Yorum: orhanekmekci
  Albatrosun(Faruk)şansına orhanekmekci 33 5,707 12-01-2011, 23:43
Son Yorum: orhanekmekci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi