Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yengeç ile sohbet
Karadeniz in bu hali çok güzel Nihat.Bu mevsimde her zaman denk gelmez.
Durgun mavi deniz ve nefis bir manzara.Çok güzel olmuş kimbilir nasıl keyifliydi tebrik ederim.Alkis
İyi de şu yaş maş mevzusunu da nerden çıkardınız şimdi yawHadiordan
Bul
Görüntüler harikaymış Nihat.Alkis
Yengeçle dans da çok hoşSmile
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
cranium yazdı:Allah muhabbetinizi bozmasin Siyirdim.
Şaka bir yana dalış yaptığın yer güzelmiş Nihat. Balık olması lazım oralarda.
Giydiğin dalış elbisesi kaç mm kalınlığında? Su biraz soğuk olmalı...
elbise 5 mm serkan ama deniz baya soğudu artık..
Bul
ustam61 yazdı:Nihat yabancı bir tv kanalında seyretmiştim.adamlar buzların altına dalıyorlardı.elbiseyi giymeden önce de vucutlarına viks gibi bir jel sürüyorlardı.oradaki konuşmalarından azbuçuk anladığım kadarı ile"vucut ısısını dış ısıdan etkilenmemesi için sürdükleri" gibi birşeyler söylüyorlardı. Bizde yokmu öyle birşeyler.Hehebiz depoyu kanyak ile doldurur öyle girerdik soğuk suya. Hehe
ustam sen bildiğinden şaşma.Siyirdim
Bul
Happy nihat yengeç seninle tizini geçmiş bu beni nasılsa öldüremez diye 76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ustam61 yazdı:Nihat yabancı bir tv kanalında seyretmiştim.adamlar buzların altına dalıyorlardı.elbiseyi giymeden önce de vucutlarına viks gibi bir jel sürüyorlardı.oradaki konuşmalarından azbuçuk anladığım kadarı ile"vucut ısısını dış ısıdan etkilenmemesi için sürdükleri" gibi birşeyler söylüyorlardı. Bizde yokmu öyle birşeyler.Hehebiz depoyu kanyak ile doldurur öyle girerdik soğuk suya. Hehe
usta bizimkisi zevk işi,illada girmek istersem gider 7 mm elbise yada 5 mm elbisemin içine iç alırım da yeter bu kadar zevk işi oldumu tadında bırakmak lazım Gulumse
Bul
ustam61 yazdı:Hadiordanbundan sonra sen aman üşütürüm diye suyu bile ısıtıp içersin HeheHehe
soüuk su içmem zaten o nedenle ısıtmaya gerek yok be ustam Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben bu kış son dalışımı dün yaptım bahara kadar suya girmeyi düşünmüyorum elbise biraz üşüttü gerçi çok kaldık üşümemiz normaldi ama göğsümde sabahtan beri ağrı var bakalım ne iş açacak bu soguk dalış başıma.

Aman deyim göğüs ağrısı kötü.Ama kalple ilişki kuramayız.Büyük ihtimal soğuktandır Nihatcım.Benim elbise 8mm buza bile girilir.Tek kusuru yüksek ağırlık takmak gerekiyor.İyi havalarda da ya altını ya üstünü giyiyordum.Sen bir içlik al.Kışın deniz daha zevkli.Hele kar yağarken alllah allah.Bak yine doldurdum kendimi.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:Aman deyim göğüs ağrısı kötü.Ama kalple ilişki kuramayız.Büyük ihtimal soğuktandır Nihatcım.Benim elbise 8mm buza bile girilir.Tek kusuru yüksek ağırlık takmak gerekiyor.İyi havalarda da ya altını ya üstünü giyiyordum.Sen bir içlik al.Kışın deniz daha zevkli.Hele kar yağarken alllah allah.Bak yine doldurdum kendimi.Siyirdim
benimkisi mide ile alakalı yalçın abi bu çok belli ama baya sıkıntı var 2-3 gün daha devam ederse bi dösterecem doktora..elbise olarakta bi içlik almam şart.teşekkürler.
Bul
çok güzel mekan bayıldım bende oraya dalmak istiyorum.neresi burası eşşşek adasının karşısına benziyor.
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  her yengeç yenirmi yalova tatar 1 1,052 20-07-2016, 15:43
Son Yorum: nurideniz34
  Nasihat ve Sohbet Uzun_ahmet 21 2,656 20-02-2012, 23:47
Son Yorum: acemi dalgıç
  hadi biraz sohbet edelim nedersiniz b.kral 48 6,179 28-05-2009, 13:56
Son Yorum: b.kral
  Amatör Balıkçı Sohbet Odası Fangri-avcısı 11 2,902 28-01-2009, 12:49
Son Yorum: b.kral