Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
selimiye'den sargozlar
fikret abi tebrik ederim harika balıklar..balıkları hakkıyla tüketmişsin..ne kadar lezzetidir o balıklar tahmin edbiliyorum.ellerine sağlık..saygılar.rastgele..
Seerf
Bul
Fikret abi avın güzel olmuş afiyet olsun rastgele...
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
abi hayırlısı olsun motorun nice güzel avlara rastgelsin, en son masa keyfi işte budur afiyet olsun
Ulaş SAYGI
1976 İZMİR
Bul
İlk önce yeni teknen hayırlı olsun Fikret abi. Kazasız belasız bol balıklı avlar dilerim.
Balıklara ise söylenecek söz yok, tebrikler.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Hamido yazdı:Alkis Ne kadar güzel sandal olmuş prıl pırıl.
Motorunu kazasız belasız güle güle kullan.Affet Deniz Rakı Balık keyfin daim olsun.Seerf
hamido sandalın biraz eksikleri var gidince onları yaparım keyfe keder teşekkürler.

tedirgin SaZaN yazdı:Fikret abi ellerine sağlık,bir dahaki İzmir seferimde yancın olabilirim ,sonuçta işi bilmeyen biri olarak ,bir bilene yanaşmak lazım,afiyetle sayın abimAlkisSeerf
eyvallah ömerim buyur gel.
BALIK and OZAN yazdı:fikret abi tebrik ederim harika balıklar..balıkları hakkıyla tüketmişsin..ne kadar lezzetidir o balıklar tahmin edbiliyorum.ellerine sağlık..saygılar.rastgele..
ozan gerçekten lezzetli balık hakkınıda verdim balıkların.

Köksal yazdı:Fikret abi avın güzel olmuş afiyet olsun rastgele...
teşekkürler köksal.

Ulaş SAYGI yazdı:abi hayırlısı olsun motorun nice güzel avlara rastgelsin, en son masa keyfi işte budur afiyet olsun
sağol ulaş teşekkür ederim.
cranium yazdı:İlk önce yeni teknen hayırlı olsun Fikret abi. Kazasız belasız bol balıklı avlar dilerim.
Balıklara ise söylenecek söz yok, tebrikler.

allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim.
Bul
Selah.

İnsanın kendi tuttuğu balığı pişirip sofrayı donatım. Yiyip içmesi de bir başka keyif.

Fikret bey, sargozların maşallahı var. Daha nice bol balıklı günlere.

Seerf
Bul
Reisim cigoyu sezona hazırlamışsın üstüne bir de av yapmışsın ellerine sağlık bir güzelde götürmüşsün daha ne olsun, afiyetler olsun..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Maşalahhhhhhhhhhhhhhhh yarasın abime süper olmuş ellerine sağlı bize ne zaman vuracak şanssssss Alkis 76 Nayirolamaz
Bul
fikret abi cigo kaç metrelik tekne?ben onu ufak bişey sanıyordum sanırım en az 3,5 metre var o tekne.yazıyı okurken 15 hp çok büyük değilmi o tekneye diye düşünürken resimlere bakınca şaşırdım,tekne sanırım büyük Gulumsebalıklara bayıldım abi tam anlamıyla zevk yapmışsın maşallahın var.afiyet olsun Seerf
Bul
Vay ihtiyar balıklarına ve motoruna kavuşmuşsun güzel avlarda kullanmak nasip olur inşallah.. sargozlarda çok güzel tebrikler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19 Şubat 2014 '' Sargozlar Erişte Tarlasına Geri Gelmiş... '' Sargoz35 19 3,320 26-02-2014, 10:56
Son Yorum: bucalı
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,997 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye karagöz. bucalıfikret 14 2,894 12-09-2013, 13:01
Son Yorum: Cahit Acun
  marmaris selimiye'den lambuka avı bucalıfikret 33 4,644 21-09-2012, 14:01
Son Yorum: orhanekmekci
  selimiye köyü mercan va lambuka avım. bucalıfikret 9 2,168 21-09-2012, 09:36
Son Yorum: yycolak
  selimiye'den mercan avım. bucalıfikret 21 3,406 17-09-2012, 23:39
Son Yorum: bahriyeli
  marmaris selimiye tatil bitti bucalıfikret 85 11,872 29-01-2012, 19:52
Son Yorum: yycolak
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 5,192 27-08-2011, 11:47