08-06-2011, 17:19
Dr.Güner yazdı:güzel av olmuş tebrikler,bu arada bende Gümülcineliyim,diğer Greek team elemanları beni çok iyi tanırlar
Tesekkurler Guner abi tanistigimiza memnun oldum

Nihayet sirtide balik basladi
|
08-06-2011, 17:19
Dr.Güner yazdı:güzel av olmuş tebrikler,bu arada bende Gümülcineliyim,diğer Greek team elemanları beni çok iyi tanırlar Tesekkurler Guner abi tanistigimiza memnun oldum ![]()
08-06-2011, 17:34
orhanekmekci yazdı:Bereketli olsun Rıdvan balıkların hepsi paragatlamı alındı.Sırtıda gelen balıklarda harika tam lezzet bombaları afiyetle Sagol Orhan abi baliklarin bir kismini olta ile aldik ama cogunluk paragattaydi.Sirtide rapalanin onune silikon sahte bagliyoruz bazende cift rapala cekiyoruz Sinanin patentlerini deniyoruz ![]()
08-06-2011, 17:41
MaVrUşGiL yazdı:Rıdvan kardeş tebrik ederim Tesekkurler Serkan abi,rastgele.(Rıdvan kardeş)Bu guzeldi ![]() ![]()
08-06-2011, 17:41
maşallah devamı gelir inş.
![]()
08-06-2011, 17:43
Tesekkurler,rastgele
08-06-2011, 17:48
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun rıdvan,sizin orada su nasıl marmara gibi bulanıkmı yoksa temizmi? Sagol Nihat abi bizim burada sular marmara denizi kadar bulanik degil hatta gecen sene geldigimde marmarada bir hafta kalmistim ve sulanir cok bulanik olmasi dikkatimi cekmisti,sanada rastgele
08-06-2011, 17:49
hasansenturk72 yazdı:Maşallah maşallah bereketli olsun kardeşim afiyetle yiyiniz Sagol Hasan abi,rastgele
08-06-2011, 17:55
Uzun_ahmet yazdı:Güzel bir avcılık yapmışsınız bereketli olsun, Tesekkurler Ahmet abi sanada rastgele.
08-06-2011, 18:08
cranium yazdı:Tebrikler Rıdvan ve Sinan. Güzel balık almışsınız. İspariler çok bolmuş. Onlarda paraketede mi çıktı yoksa oltada mı oldular? Diğer balıklarda güzel. Tesekkurler Serkan abi ispariden bolu yok hem paraketede hemde oltada ciktilar ne yazikki.Cumartesi aksami baliga gidemedik iyiki yanlarina gitmemissiniz biz degildik.aciazmak onunde mirmir olmamasi hayret birsey cunku carsamba gunu oradaydik.bu gunlerde kesirde mirmir duyuluyor bilmem ne kadar gercektir,denemek lazim.mamunlami avlandiniz yoksa kurtlami?
08-06-2011, 18:11
Salih Reis yazdı:Rıdvancım tebrikler, daha niceleri rastgelsin Tesekkurler salih abi.kullandigimiz teknenin imalatci firmasi MAN tekne 4.30M bildigim kadariyla selanikte uretiliyor. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|