Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yağmur ve balık durumu..
kale124 yazdı:av raporları güncel oldugu sürece burdayım abi Smile 1 senelik amatör balıkcı olarak amatörlüğün 1.kuralı olan doğayla dostlugumu elimden geldiğince temiz tutmaya calısıyorum . iğneden kurtulan ufaklarda suya Gulumse

Kutlarım evlat aynen devam.AlkisWink
Bul
Dursun kardeşim meslek kısmına "öğrenci" yazabilirsin.İyi bir amatör balıkçı olacağından şüphem yok.Rastgele AlkisAlkisAlkis
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
sitede sizin gibi abiler oldugu sürece ögrenceğim çok şeyle iyi bir amatör olucam abiler WinkAlkis
Bul
kale124 yazdı:sitede sizin gibi abiler oldugu sürece ögrenceğim çok şeyle iyi bir amatör olucam abiler WinkAlkis

Zaten iyi bir delikanlı olmuşsun Dursuncum.İyi bir amatör olmak daha kolay.Allah yolunu açık etsin.Her şey gönlünce olsun.Alkis
Bul
yycolak yazdı:Zaten iyi bir delikanlı olmuşsun Dursuncum.İyi bir amatör olmak daha kolay.Allah yolunu açık etsin.Her şey gönlünce olsun.Alkis

teşekkürler abi Alkis
Bul
Yakında raporlarını görürüz herhalde Dursuncum Smile
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Yakında raporlarını görürüz herhalde Dursuncum Smile

bu aralar balıklar çok nazlı abi gidipde boş dönmek istemiyorum bu sefer tam zamanında gidicem balıga o yüzden galata köprüsüyle ilgili tüm raporları takip ediyorum bilgi almaya çalışıyorum balık cogaldıgı zaman direk ordayım kısmetse ... Happy tüm hazırlıgımı geçen hafta bitirdim Big Grin övünmek gibi olmasın ama malzemeleri alıp kendim yaptım tüm takımlarımı özel el yapımı gelen çaparim hariç hepsini ben yaptım Big Grin mesela bir takımımı anlatayım kıbrıs takımı yaptım altınada 3 iğne bağladım onlara ekmek içi takıcam böylece hırsız iğne görevinde olcaklar bide o takıma kurşun bağlama yeride yaptım yeri geldiğinde dip yeri geldiğinde yüzey olcak şekilde Smile inş hedef balıklarıma ulaşıcam bu sefer Smile [kefal, istavrit, mezgit , izmarit bide eger varsa köprüde başka balıklar onlarada olta atarım zaten amatörün 4 olta kullanma hakkı varmıs bazı yerlerde 3 bazı yerlerde 4 diolar ben 4 kulanıcam 2el oltası 2tanede sopalı olta Big Grin 3 yemli 1 çapari olarak planladım raporumu yazarım beklediğim sonuc gelirse 76]
Bul
kale124 yazdı:bu aralar balıklar çok nazlı abi gidipde boş dönmek istemiyorum bu sefer tam zamanında gidicem balıga o yüzden galata köprüsüyle ilgili tüm raporları takip ediyorum bilgi almaya çalışıyorum balık cogaldıgı zaman direk ordayım kısmetse ... Happy tüm hazırlıgımı geçen hafta bitirdim Big Grin övünmek gibi olmasın ama malzemeleri alıp kendim yaptım tüm takımlarımı özel el yapımı gelen çaparim hariç hepsini ben yaptım Big Grin mesela bir takımımı anlatayım kıbrıs takımı yaptım altınada 3 iğne bağladım onlara ekmek içi takıcam böylece hırsız iğne görevinde olcaklar bide o takıma kurşun bağlama yeride yaptım yeri geldiğinde dip yeri geldiğinde yüzey olcak şekilde Smile inş hedef balıklarıma ulaşıcam bu sefer Smile [kefal, istavrit, mezgit , izmarit bide eger varsa köprüde başka balıklar onlarada olta atarım zaten amatörün 4 olta kullanma hakkı varmıs bazı yerlerde 3 bazı yerlerde 4 diolar ben 4 kulanıcam 2el oltası 2tanede sopalı olta Big Grin 3 yemli 1 çapari olarak planladım raporumu yazarım beklediğim sonuc gelirse 76]

Canım kardeşim, öncelikle takımları kendin yapmaya başladığın için seni kutlarım.Bu amatör balıkçılıkta önemli.Hem balıkçılık hem de harçlıklarını korumak bakımından.
Köprüden çok sık rapor gelmez.Ayrıca senin rapor yazman için çok balık tutmana gerek yok.Balıksız da raporlarımız var.Olta at veya atma.Balık tut veya tutma yeterki o niyetle oraya gitmiş ol.Oradaki izlenimlerin ve anlatacakların da rapor için yeterli. Ama balığa giderken yanında bir büyüğün yada bir arkadaşın olsun.Hadi rastgele..
Bul
ufuktan26 yazdı:Canım kardeşim, öncelikle takımları kendin yapmaya başladığın için seni kutlarım.Bu amatör balıkçılıkta önemli.Hem balıkçılık hem de harçlıklarını korumak bakımından.
Köprüden çok sık rapor gelmez.Ayrıca senin rapor yazman için çok balık tutmana gerek yok.Balıksız da raporlarımız var.Olta at veya atma.Balık tut veya tutma yeterki o niyetle oraya gitmiş ol.Oradaki izlenimlerin ve anlatacakların da rapor için yeterli. Ama balığa giderken yanında bir büyüğün yada bir arkadaşın olsun.Hadi rastgele..

76Budur hocam yüreğine sağlık.Alkis
Bul
ufuktan26 yazdı:Canım kardeşim, öncelikle takımları kendin yapmaya başladığın için seni kutlarım.Bu amatör balıkçılıkta önemli.Hem balıkçılık hem de harçlıklarını korumak bakımından.

abi ne zaman gitsem köprü tıklım tıklım oluyor genelde , belki giden olur diye soruyorum; arada sırada yazan oluyor o raporlara göre kendimi ayarlayacagım ........ benimde balıksız raporlarım var abi paylaştım bazı yerlerde Gulumse abi zaten niyetim sadece tavalıgı cıkartmak birdaki gidişimdede rahatlıkla izin alabilmek için Smile zaten bugüne kadar eve 2 kere balık getirebildim biri mezgitti suyunu falan değiştirmediğim için buzumda olmadıgı için çürümüştü aattım kedilere Big Grin ama ondan sonra arastırdım nasıl saklayacagımı falan . digeride istavritti onlarda mideye inmişti . Bide eve balıkla dönmemdeki diğer amaç ise arkadaşların dilinden kurtulmak 5kg balıgı tutup mahalleye geldiğimde o dedikleri lafların boş oldugunu göstermek . bide yanlışım varsa düzeltin cünkü benim bildiğim amatör balıkcıların en fazla 5kg tutabilecekleriydi Hi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,879 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,701 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 46,547 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  iftarda balık yalova tatar 13 2,443 07-08-2015, 13:01
Son Yorum: bucalıfikret
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,914 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,871 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  Buyuk tekne ile buyuk balik mi tutulur? Albatros-gr 19 3,692 29-08-2014, 17:23
Son Yorum: tahsinmersin
  13/01/2014 balık avı BALIK and OZAN 20 2,976 20-01-2014, 19:49
Son Yorum: doktor
  Galata köprüsü balik avi 12/12/2013 BALIK and OZAN 19 4,352 31-12-2013, 00:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  maydanozun kıyısındada balık varmış. yycolak 70 7,409 29-04-2013, 08:09
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi