Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda sırtı -2-
yycolak yazdı:Teşekkürler Hocam.Seriye dahil olmak istersen,ağırlamaktan şeref duyarız.76Rose

Teşekkür ederim,istemezmiyim Yalçınım.Sizlerle birlikte hem muhabbet hem balık oyy oyyy ooyyy.Seerf
Nasip,inşallah diyelim Yalçınım.Gulumse Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
cranium yazdı:Tek rapor içinde fotoğraflar hep sonda yer alıyor, onu kastetmiştim Yalçın abi.

Onunda bir formülü varda ben bilmiyorum Serkancım.En kısa zamanda cevap gelecektir mutklaka.Onu bende merak ediyorum.Hi
Bul
cranium yazdı:Tek rapor içinde fotoğraflar hep sonda yer alıyor, onu kastetmiştim Yalçın abi.
Serkan bizim sistem buna imkan vermiyor.Denemedim ama raporu word dökümanı olarak istediğin şekilde hazırlayıp buraya ''kopyala-yapıştır'' şeklinde konulabilir diye düşünüyorum. Aklıma taktın bak şimdi.İlk fırsatta deneyeceğim Gulumse
Bul
Sizi tebrik ediyorum avınız güzel geçmiş afiyet olsun SmileGulumserastgele
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
ufuktan26 yazdı:Yalçınım eline yüreğine sağlık.Ne kadar tatlı anlatmışsın.Ercan abi ve Ertürk'e de ayrı ayrı teşekkürler ve tebrikler.Alkis
Mercanlar çok güzel.Bir dahakine belki torik belki de kılıç olur kim bilebilirki. Maydanozda sırtı serisi güzel oldu.Devamı dileklerimle, afiyet olsun AlkisSeerf

Ufuk hocam bu işten ben de çok keyif alıyorum ve eminim MAYDONOZ'da SIRTI bu seneye damgasını vuracaktır. Yeterki Tanrım nasibimizi açık eylesin ve işlerimizde rast gitsin. Artık Maydonoza demirledim. Zamanla suları tanıyarak daha bilerek av yapıcaz.76Ve kwesinlikle bekliyoruz çok ters bir şey olmadıkça teknem YALIÇIN kardeşime emanet
Bul
cranium yazdı:Bence bu rapor devam etmeliydi. Daldım gittim...
Ne denir ki, çok güzel anlatmışsın Yalçın abi, tebrik ederim. Sanki ben de ordaydım.
Mercanlar afiyet olsun bu arada.

Ama sen hata yapmışsın, Ercan abi kılıca göz koymuş Gulumse, aklım onda kaldı ...

ADMINE NOT : Biz de fotoğrafları raporun içine koyabilsek ne güzel olurdu...
Serkan kardeşim ben de aynı şeyi yazdım. Sağolsun Yalıçın kardeşim çok iyi betimlemiş. Kılıç klonusuna gelince nasipse EKİM sonuna kadar Raporlarda görürüz76
Bul
ALTAYLI yazdı:Ufuk hocam bu işten ben de çok keyif alıyorum ve eminim MAYDONOZ'da SIRTI bu seneye damgasını vuracaktır. Yeterki Tanrım nasibimizi açık eylesin ve işlerimizde rast gitsin. Artık Maydonoza demirledim. Zamanla suları tanıyarak daha bilerek av yapıcaz.76Ve kwesinlikle bekliyoruz çok ters bir şey olmadıkça teknem YALIÇIN kardeşime emanet

Keyif alınmazmı abicim.Seni çok iyi anlıyorum.Anladığıma göre mera da verimli yani.İnşallah herşey gönlünüzce olur.Ayrıca Yalçın'ı da raporlarda görmek çok güzel.Maydanoza devam Ercan abi hayırlısıyla.Rastgele Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Hey maşşallah.Alkis Aynı ekip harikalar yaratıyor.Alkis
Ercan abi,Yalçın ve Ertürk ustalar.Yürüyün be kim tutar sizi.Alkis
İnşallah Kılıç'ta olacak raporlarda.Affet

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Keyif alınmazmı abicim.Seni çok iyi anlıyorum.Anladığıma göre mera da verimli yani.İnşallah herşey gönlünüzce olur.Ayrıca Yalçın'ı da raporlarda görmek çok güzel.Maydanoza devam Ercan abi hayırlısıyla.Rastgele Seerf
Bu mera bana yıllardır av yaptığım FOÇA'mın önceki hallerini hatırlatıyor. Orada çok ciddi hatalar yaparak meramdaki avlarımı ve yöntemlerimi herkese öğrettim ve kötü avlanan acımasız insan kopyalarının saldırısyla meralar çok ciddi hasar gördü ve kısırlaştı. Çok şükür ki burada yerleşik değilim ve sadece bu sitede paylaşıyorum. Suları, akışları, zamanlamaları ve türleri öğrendikçe sizlerle çok keyifli paylaşımlarımızın olacağından şüphem yok.76
Bul
Maydanoz team tum buyuklugu ile yine karsimizda..bravo beyler..Alkis
kirmizilar cok guzel..afiyet olsun ..Seerf
Yalcin mindar gitmesinler..Siyirdim
ayrica guzel bol fotolu rapor cinde tesekkurler..
bir dahakine trofeli olur insallah..
rastgeleyin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,501 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,650 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,628 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,527 01-12-2012, 12:11
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,270 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,895 16-05-2012, 08:45
  maydanozda -4- yycolak 90 7,288 05-10-2011, 20:09
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,134 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,635 26-04-2011, 21:10