Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda -4-
Kamil ILIPINAR yazdı:ooo bayağı bir resim gelecek gibi iyi yer ayırmışlar hadi bakalım rastgelmiştir inşalllahSeerf

bizde öyle planlamıştık şekerim.SiyirdimSnifsinf
Bul
Albatros-gr yazdı:rastgeleyin beyler..
bekliyoruzSeerf

bekleneni bu sefer veremedik.sonrakine sağlık.Mahcup
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:hadi bakalım sıra sizde şekerim şimdiden iyi avlar rastgele Seerf

eyvallah şekerim.ama.....Mahcup
Bul
AlkisAlkisAlkis Bravo arkadaş , çok güzel kafadar ekip yapmışsınız AlkisAlkisAlkis devamını diliyorum , rastgeleyin 76
Bul
mariner8 yazdı:AlkisAlkisAlkis Bravo arkadaş , çok güzel kafadar ekip yapmışsınız AlkisAlkisAlkis devamını diliyorum , rastgeleyin 76

teşekkürler arkadaşım.daha iyileri sizlerin olsun.Alkis
Bul
yycolak yazdı:olmaz şekerim.biz doğallıktan yanayız.Wink

yine yapmışsın yapacağını biliyormusun sardalyalar yemlikti olmayınca balık sardalyalar olmuş yemeklik ula oğlum ya ben aklım eserde çıkar gelirsem sende balıkta olusan var ya kıyıdan oltayı atar seni tekneden çekerim ona göre.öpüldün anlalamadıysan yanaklarını elle bak anlarsın.HadiordanHiHiHi
Bul
hus213 yazdı:yine yapmışsın yapacağını biliyormusun sardalyalar yemlikti olmayınca balık sardalyalar olmuş yemeklik ula oğlum ya ben aklım eserde çıkar gelirsem sende balıkta olusan var ya kıyıdan oltayı atar seni tekneden çekerim ona göre.öpüldün anlalamadıysan yanaklarını elle bak anlarsın.HadiordanHiHiHi

canımsın benim,her zaman baş tacısın.76
Bul
Maydanoz team ..harikasiniz...
balik olmamis ama arada boyle durumlard oluyor..
bu arad teknenin temizlik olayina bayildim,hele Yalcin`senin ciktigin fotoda ,temizligin detayi gozukuyorAlkis
capa olayina gelince,derya deniz..hakikaten cok gicik olay..
bir dahakine bol baliklisina insallah..rastgeleyin...izliyoruzSeerf

yemlik baliklar..mi..tavaya girdiSiyirdim
merak etme yalniz degilsin..Siyirdim
bu hafta benim buyuk kanca paragati atmak icin ,sardalya almistim...tam paragati yemliyecektim...baktim sardalyalar piril-piril..mamunum da var..hanim dedim..bunlari sardalya pandremenez yapalim....turkce tercumesi..evli sardalya..buralarda meshirdur..
paragati kucuk kancali olani mamun ile yemledim..devami raporumda var..
,...............................................

sardalaya pandremenez..(evli sardalya)
[COLOR="Blue"]sardalyalar temizlenir,itina ile bel kemigi kilcigi ile cikarilir..ikiye acilmis sardlayanin uzerine,ufak dilim domates,bir ufak parca sogan konur..ve uzerine diger sardalya ile kapatilir..yani evlendirilir..
simdi bunlari ya mangala koyarsin..veya bir tepsiyi biraz zeytin yagio ile yaglayip..firina..
asil mangalda dir ozelligi..
bir defa deneyin derim..eger yemlikler artarsa...
[/COLOR]
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Maydanoz team ..harikasiniz...
balik olmamis ama arada boyle durumlard oluyor..
bu arad teknenin temizlik olayina bayildim,hele Yalcin`senin ciktigin fotoda ,temizligin detayi gozukuyorAlkis
capa olayina gelince,derya deniz..hakikaten cok gicik olay..
bir dahakine bol baliklisina insallah..rastgeleyin...izliyoruzSeerf

yemlik baliklar..mi..tavaya girdiSiyirdim
merak etme yalniz degilsin..Siyirdim
bu hafta benim buyuk kanca paragati atmak icin ,sardalya almistim...tam paragati yemliyecektim...baktim sardalyalar piril-piril..mamunum da var..hanim dedim..bunlari sardalya pandremenez yapalim....turkce tercumesi..evli sardalya..buralarda meshirdur..
paragati kucuk kancali olani mamun ile yemledim..devami raporumda var..
,...............................................

sardalaya pandremenez..(evli sardalya)
[COLOR="Blue"]sardalyalar temizlenir,itina ile bel kemigi kilcigi ile cikarilir..ikiye acilmis sardlayanin uzerine,ufak dilim domates,bir ufak parca sogan konur..ve uzerine diger sardalya ile kapatilir..yani evlendirilir..
simdi bunlari ya mangala koyarsin..veya bir tepsiyi biraz zeytin yagio ile yaglayip..firina..
asil mangalda dir ozelligi..
bir defa deneyin derim..eger yemlikler artarsa...
[/COLOR]

ilgine teşekkürler farukcum.avcılık böyle işte.olsun gün güzel gündü.
sardalya tarifini en kısa zamanda deneyeceğim.evdekiler sevmezler böyle şeyleri.yani bildiklerinden şaşmazlar.ben ise bayılırım.teşekkür ederim.Alkis
Bul
Geçen hafta balığa cıkarsam diye Karaburundan taze sardalya almışdım,çıkamayınca benim yemlik oldu tavalıkHappy sardalyanında tam lezzetli zamanıSeerfperşembeye rastgele.yemliklere afiyet olaSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,654 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,916 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,749 01-12-2012, 12:11
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,847 22-12-2011, 18:39