Yorumları: 15,531
Konuları: 117
balığı kepçeledikten sonra balığı eline aldığın andaki gülüşün , tebessümün bir harika.. o an mutluluğun resmi işte... helal olsun tüm dostlara

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Eveeet bu videodanda anlaşılacağı üzere iyi bir levrek videosu ve avı için gerekli 2 şart iyi bir videocu ve iyi bir kepçecidir
Yorumları: 25,969
Konuları: 290

soylenecek bir sey yok..
sadece sapka cikartilir

..o kadar
daha da buyuklerine insallah

rastgele Nihat
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Video çekimi çok güzel olmuş avcıyı,kepçeciyi ve videocuyu tebrik ederim..
Oltandan levrek,yüzünden gülücük eksilmesin Nihat..
Kırlangıç için sırtı takımı dibe yakın mı çekiyorsun Nihat ?
Yorumları: 74
Konuları: 4
keyifli bi gün olmuş abi belli Allah keyfinizi bozmasın daha bol balıklı günlere RastGele
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Lakerda yazdı:Video çekimi çok güzel olmuş avcıyı,kepçeciyi ve videocuyu tebrik ederim..
Oltandan levrek,yüzünden gülücük eksilmesin Nihat..
Kırlangıç için sırtı takımı dibe yakın mı çekiyorsun Nihat ?
mehmet abi benim canlı yemli levrek takımımıda herzaman dipten çekiyorum daha önce birçok yazıda yazdım kurşun yere sürterek geliyor balık o sese geliyor,bir video çektim zıpkının ucunu kuma sürtünce mırmırlar hemen zıpkının ucuna geliyorlar o sese balık meraklı anladıgım kadarıyla.
Yorumları: 20,389
LeVrEkCi yazdı:mehmet abi benim canlı yemli levrek takımımıda herzaman dipten çekiyorum daha önce birçok yazıda yazdım kurşun yere sürterek geliyor balık o sese geliyor,bir video çektim zıpkının ucunu kuma sürtünce mırmırlar hemen zıpkının ucuna geliyorlar o sese balık meraklı anladıgım kadarıyla.
aynı şeyler dalıştada geçerli.balık meraklı hayvan.ses duydumu bu ne diye gelir hemen.özellikle kevrek iki taşın birbirine vurularak çıkardığı sesi her zaman merak eder.ondan sonra hooop tele.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yycolak yazdı:aynı şeyler dalıştada geçerli.balık meraklı hayvan.ses duydumu bu ne diye gelir hemen.özellikle kevrek iki taşın birbirine vurularak çıkardığı sesi her zaman merak eder.ondan sonra hooop tele.
zaten bende bu mantıktan yola çıkarak zıpkıncılardan duyduklarımla bu kurşun yere sürtme işini akıl ettim...yaww bozuluyorum ama ben bunları birçok kez yazdım levrek konularında valla sıfır verecem size
Yorumları: 20,389
LeVrEkCi yazdı:zaten bende bu mantıktan yola çıkarak zıpkıncılardan duyduklarımla bu kurşun yere sürtme işini akıl ettim...yaww bozuluyorum ama ben bunları birçok kez yazdım levrek konularında valla sıfır verecem size 
bilmediğimizden değil nihatcım senin yazdıklarına destek olsun diye yazıyoruz.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105