Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27 mayıs levrekci kendi sahasında çalıştı
dodidodi yazdı:işte bu yöntemlerden bana en çok uyan 3 üncü yani lü takıma yem takmak abicim ama sorun şu ki teke işi bozuyor, burada kolay buluna bişey değil, istavrit diyolar bana bıçakla kes parça parça tak diye ama o işe yaramaz mı abicim?

Bu arad burda travla dedikleri bir yaratık var, aman Allahım!!!Siyirdim

Allahın gücüne gitmesin de o nasıl itici, pis bir yaratıktır inanamazsınız, böyle çıyanın kısa ayaklısı, sümüklü böceğin kankası, solucanın abisi, kırkayağın bacanağı gibi tiksindirici bi tip, dediler balıklar buna bayılır feci eşkina tutarsın, dedim balık bayılabilir de ben ona dokunursam ve iğneye takarsam ben kusarken bayılırım zaten kalsınSiyirdim

Cevabın için sağol abicim, sahtelerle zaten deneyeceğim de canlının daha çok iş yapacağını düşünüyorum buranın balıkları biraz fazla akıllı, istavrit işe yarar mı abicim?

canlı izmarit de istavritde işe yarar doğuş.
Bul
Nihat hayirli sezon..
ailece guzel bir acilis olmusAlkisbalik dersen var..cesir dersen o da var..afiyetle
sizin taraftada kalamar gozukmesi guzel...caparinin en altina,1 kalamar sahtesi baglayin...ozellikle aksam uzeri gun batmadan..bizim burada kalamar o saatlerde cok oluyor...
hedef balik levrek olmamis ama..saglik olsun.tavalik degil tavaliklar cikmis
bir dahakine levreklisine insallahAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Nihat hayirli sezon..
ailece guzel bir acilis olmusAlkisbalik dersen var..cesir dersen o da var..afiyetle
sizin taraftada kalamar gozukmesi guzel...caparinin en altina,1 kalamar sahtesi baglayin...ozellikle aksam uzeri gun batmadan..bizim burada kalamar o saatlerde cok oluyor...
hedef balik levrek olmamis ama..saglik olsun.tavalik degil tavaliklar cikmis
bir dahakine levreklisine insallahAffet
rastgele

bunu düşündüm aslında ama iş yapmaz heralde dedim,çapari yaparken sahte bağlayayım bari.teşekkür ederim faruk abi Seerf
Bul
Güzel av olmuş Nihat amca tebriklerAlkisAlkisAlkis
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Ortak o avın ne zevkli geçtiğini anlayabiliyorum,deniz zaten muhteşem görünüyor,çeşidi sağlam yapmışsınAlkisSeerf ,bu arada göbekte kaybolmuş haSmileSiyirdim
Bul
muhammed tr yazdı:Güzel av olmuş Nihat amca tebriklerAlkisAlkisAlkis
eyvallah saolasın.
tedirgin SaZaN yazdı:Ortak o avın ne zevkli geçtiğini anlayabiliyorum,deniz zaten muhteşem görünüyor,çeşidi sağlam yapmışsınAlkisSeerf ,bu arada göbekte kaybolmuş haSmileSiyirdim

yok be ortak resim çekerken içeri çektim gobeği Siyirdim
Bul
nihat ailecek güzel bir gün geçirmişsin tebriklerAlkis kalamar harika kalamar takımı varmıydı balıklar çeşit bacanak bu akşam gerekeni yapar hedef balık birdahaki sefere mutlaka alırsın şimdiden rast gele.AlkisAlkisSeerfSeerf
Bul
nihat abi tebrikler,süper bir av olmuş,livarın içindeki balıkları görünce insanın içi gidiyor,bence en güzel poz livarın içindeki balık pozuSmilebereketli bir av olmuş.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bucalıfikret yazdı:nihat ailecek güzel bir gün geçirmişsin tebriklerAlkis kalamar harika kalamar takımı varmıydı balıklar çeşit bacanak bu akşam gerekeni yapar hedef balık birdahaki sefere mutlaka alırsın şimdiden rast gele.AlkisAlkisSeerfSeerf
bacanağa fiyet olsun fikret abi bende uskumruları merak ediyorum nasıl acaba diye Gulumse
ANTALYALI07 yazdı:nihat abi tebrikler,süper bir av olmuş,livarın içindeki balıkları görünce insanın içi gidiyor,bence en güzel poz livarın içindeki balık pozuSmilebereketli bir av olmuş.bol şanslar rastgele.
ah be aytekin öyle özlemişimki denizde olmayı sorma gitsin Seerf
Bul
nihat sezonu çok güzel ailenle birlikte ve karışık balık çeşidiyle başlamışsın,harika olmuş,işşallah bu sene levrekleri sıralarsın tebrik ederim,bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08\10\2014 levrekci lüferler LeVrEkCi 21 4,260 26-10-2014, 11:39
Son Yorum: mariner8
  09\10\2014 levrekci lüferleri.. LeVrEkCi 25 4,234 16-10-2014, 14:34
Son Yorum: bucalıfikret
  22nisan2014 levrekci 2. tur LeVrEkCi 24 3,928 16-10-2014, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  21 mayıs 2014 levrekci avı LeVrEkCi 23 5,252 16-10-2014, 10:56
Son Yorum: LeVrEkCi