Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kandilli de MuhteşeM Kefal Avı
LeVrEkCi yazdı:burhan resimleri küçültüp siteye direk eklentilerden eklersen bizde resimleri daha sağlıklı görürüz..
kefal raporunu ben rapordan saymıyorum yazık etmişsin balıklara,
doğruyu söyle ne yaptın balıkları?

yycolak yazdı:iyi gidiyorsun sen devamet burhancım.AlkisAlkisAlkis

Smile Abi bizim bir enişte var, ayvalık ve şileye gidiyo düzenli. Kalkan, levrek, kofana vb. tüm irice balıkları avlıyor. Kendisiyle bir gün gidicem balığa Smile
Bul
yeniolta yazdı:Av bana göre muhteşem oldu. Çünkü neden ? Çünkü uzun zamandır balık avlamıyordum, birde çok keyif alınca bana muhteşemmiş gibi geldi ama değil tabi. [SIZE="4"]İstavrit çaparisine 5'er 6'şar çinekop yavrusu geliyordu, nazikçe çıkarıp suya geri bıraktım onları.[/SIZE] Zargana yine yoktu zaten. Balıkları arkadaşıma verdim pilaki yapacaklarmış cumartesi günü. Ömerliye gidecekler orda yerler galiba. Belki ben de giderim bilmiyorum. Tahsin abi temizlik yaptık orayı öle bırakmadık Smile Ağbilerin hepsi beğenmiş bi Nihat abi beğenmemiş av raporumu.

Buna özel bir tebrik AlkisAlkisAlkis
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
nihat beğenmez tabii ki.
o kim ,kefal kim.Happy
şimdiye kadar kefal mi tutmuş.Hadiordan
sen biraz Enişteye iri balık için takıl,peşini bırakma.
ilk başta yakalayamazsanda tecrüben artar.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
xfisher yazdı:Buna özel bir tebrik AlkisAlkisAlkis

Smile aralık gibi geri toplicaz ama abi. şimdilik büyüsünler,sonra elimden çekecekleri var Smile Siyirdim
Bul
tahsinmersin yazdı:nihat beğenmez tabii ki.
o kim ,kefal kim.Happy

ben kefal balığını sevmiyorum abi,hayatımda ne zaman yediysem pis kokuyordu ve çamurda lağımda yaşadıklarını gördükçe soğudum o balıktan..istesem bizim orada 2-3 kiloluklarını vururum ama ilk deneyimlerim kötü oldugu için hep o balık bana kötü gelmiştir.iyiside varmış ama marmarada o iyilerinin oldugunu sanmıyorum..
Bul
yeniolta yazdı:Smile aralık gibi geri toplicaz ama abi. şimdilik büyüsünler,sonra elimden çekecekleri var Smile Siyirdim

aralığa kadar bekleme bence, ekim gibi abileri amcaları gelir onların.. üsküdardan, kandilliden, kanlıcadan, hisardan, tarabyadan, emirgandan rapala atarsın bol bol Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben kefal balığını sevmiyorum abi,hayatımda ne zaman yediysem pis kokuyordu ve çamurda lağımda yaşadıklarını gördükçe soğudum o balıktan..istesem bizim orada 2-3 kiloluklarını vururum ama ilk deneyimlerim kötü oldugu için hep o balık bana kötü gelmiştir.iyiside varmış ama marmarada o iyilerinin oldugunu sanmıyorum..
NİHAT abi ANTALYA da sarısu bogaçay gibi yerde ve oraya yakın denizde avlandıgın zaman aynen dedigin gibi o kokuyu akıyorsun ama yakın yerinde tatlı su olmayan denizde avladıgım meralarda kefaller de o koku yokGulumse
Bul
tahsinmersin yazdı:nihat beğenmez tabii ki.
o kim ,kefal kim.Happy

Big Grin ekim de çinekopa gidicez kandilliye. şimdilik kefale devam abi.

xfisher yazdı:aralığa kadar bekleme bence, ekim gibi abileri amcaları gelir onların.. üsküdardan, kandilliden, kanlıcadan, hisardan, tarabyadan, emirgandan rapala atarsın bol bol Seerf

Abi kandilli çok iyi eskiden de oraya gidiyoduk. Ekimin kaçı gibi gitmek lazım ki daha çok var gerçi
Bul
yeniolta yazdı:Big Grin ekim de çinekopa gidicez kandilliye. şimdilik kefale devam abi.

Abi kandilli çok iyi eskiden de oraya gidiyoduk. Ekimin kaçı gibi gitmek lazım ki daha çok var gerçi

Biz muhtemelen eylül ortalarında yoklamaya başlarız meraları, ekimi beklemeyiz..
Bul
Tebrikler güzel av olmuş Alkis
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Akdeniz turunda muhteşem sinaritler.. SpinAvcısı 25 3,145 29-11-2013, 14:19
Son Yorum: SpinAvcısı
  1 Buçuk saatlik kefal avı maceram SpinAvcısı 27 4,364 25-08-2013, 20:12
Son Yorum: Cahit Acun
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 7,162 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  Finike'de Kefal Avı ufuktan26 33 6,241 17-07-2012, 20:42
Son Yorum: Avramit
  Eşkina, Hanos ve Kefal.. ortaya karışık.. xfisher 37 4,832 14-07-2012, 02:30
Son Yorum: xfisher
  10-11.05.2011 mersin tömük kefal avı kurusogan 24 7,258 17-05-2011, 21:04
Son Yorum: orhanekmekci
  22.07.2010-Tatlısu Kasna (Kefal) Avımız FuRkAn * 12 3,492 09-08-2010, 09:50
Son Yorum: FuRkAn *
  kefal azalıyor kefalcı ibo 18 3,334 14-11-2009, 02:08
Son Yorum: Master
  küçük ve büyük kefal kefalcı ibo 21 4,516 07-10-2009, 21:27