Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arap hüseyinin yalova ziyareti
Böyle güzel görüntileri görmek insanı sevindiriyor Alkis. Devamını dilerim.
Hüseyin abi sen tuzlu su avına başlasan hiç de fena olmayacak, tekneye daha çok yakışıyorsun Gulumse...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
güzel insanlar bir arada,Rosene güzel görüntüler.hepinizi kucaklıyorum.Sefiomharikasınız.Alkis
Bul
Cok güzel kareler. Hüseyin abide varsa o karede keyifli olur illaki. Insallah birdakine daha güzel bir av olur. Paylasim icin tesekkürler.. RastgeleAlkisAlkis
Bul
kengin yazdı:allah muhabbetinizi arttırsın...Gulumse
teşekkürler kamil seninle tanışmayıda isterim inşallah ogünleride görürüzWink
orhanekmekci yazdı:Sıradaki gelsinAlkisHappy

şimdi kafayı kefale taktım bir şekilde yakalacam onuda sarmaları hazırladım babaSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
cranium yazdı:Böyle güzel görüntileri görmek insanı sevindiriyor Alkis. Devamını dilerim.
Hüseyin abi sen tuzlu su avına başlasan hiç de fena olmayacak, tekneye daha çok yakışıyorsun Gulumse...
başlayacam değerli kardeşimde eskişehire denizi getiremedilerSiyirdimşaka tabiiki nasip olur emekli olup denize yakın bir yere yerleşirsem oda olacak inşallah çok teşekkür ederim
yycolak yazdı:güzel insanlar bir arada,Rosene güzel görüntüler.hepinizi kucaklıyorum.Sefiomharikasınız.Alkis
sarıl bize ağabey cansın Sefiom
bill74 yazdı:Cok güzel kareler. Hüseyin abide varsa o karede keyifli olur illaki. Insallah birdakine daha güzel bir av olur. Paylasim icin tesekkürler.. RastgeleAlkisAlkis

sağ ol var ol kardeşim biz teşekkür ederizWink
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
vay arapım şimdide yalovada denizdesin valla sana helal olsun öpmediğin balık kalmayacak bu gidişle,yalnız aklıma geldide şu ahtapotu neden öpmeye kalkmadın yahuuu Siyirdimbi sarsaydı seni kollarıyla Siyirdim,
töbe töbeeee hadi iyi geceler Happy
Bul
Sitemizdeki en keyifli paylaşımlardan birine daha imza atan arkadaşlarımı AlkisAlkisAlkisum. Nr keyiflidir bu beraberlikler. Daim olsun ve Allah içinize sindirsin. Arabım oğlunun başarılarla mevzun olmasını tekrar diliyorum. Ayrıca Emin ellerde orada birçok amcası var.
Zarganayı yem olarak takıp sırtı çekseydiniz ya. Ne olurdu bilemem ama denseydiniz be abiler76
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla sana helal olsun öpmediğin balık kalmayacak bu gidişle,yalnız aklıma geldide şu ahtapotu neden öpmeye kalkmadın yahuuu Siyirdimbi sarsaydı seni kollarıyla Siyirdim,

Happy Bobo Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:vay arapım şimdide yalovada denizdesin valla sana helal olsun öpmediğin balık kalmayacak bu gidişle,yalnız aklıma geldide şu ahtapotu neden öpmeye kalkmadın yahuuu Siyirdimbi sarsaydı seni kollarıyla Siyirdim,
azimliyim evelallah ben balık öperim ahtapot tipim değilSiyirdim
ALTAYLI yazdı:Sitemizdeki en keyifli paylaşımlardan birine daha imza atan arkadaşlarımı AlkisAlkisAlkisum. Nr keyiflidir bu beraberlikler. Daim olsun ve Allah içinize sindirsin. Arabım oğlunun başarılarla mevzun olmasını tekrar diliyorum. Ayrıca Emin ellerde orada birçok amcası var.
Zarganayı yem olarak takıp sırtı çekseydiniz ya. Ne olurdu bilemem ama denseydiniz be abiler76

sirtiyi çekecek malzeme varmıdı bilmem abicim. teşekkür ederim yazdıkların için Sefiom
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
dostlar hepiniz bir harikasınız resimler harika teşekkürler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova da fiko rüzgarı yalova tatar 13 2,259 09-09-2015, 16:16
Son Yorum: yaser2sultan
  YALOVA dan TAHSİN geçti yalova tatar 34 3,903 27-04-2012, 08:51
Son Yorum: Cahit Acun
  Ufuk Hoca Yalova'daydı.. Lakerda 26 5,667 21-06-2011, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin
  ALTAYLI yine Yalova'ya uğradı.. Lakerda 17 3,863 18-05-2011, 22:44
Son Yorum: yalova tatar
  Yalova Tanışma seabasshunter 20 5,333 23-02-2011, 17:43