Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşkinadan geldim...
GURHAN yazdı:
levrekci yazdı:yaww olur çok isterim ama başka zaman hanımdan dayak yedirteceksiniz 5 dk sonra yola çıkıyorum 2 gün boya bvadana arada hanımdan gizli gizli kaçıp tekneye atladıgım gibi balıga kaçacagım 2 gün yokum Smile)

Yaw hanımdan dayağı her zaman yersin dayak kaçmıyor ya BoboBoboBobo
  Ama Narlıda eşkina bu ay olur sonra karagöze talim ederizBoboBobo Bu arada kaçıyorum yarın balığa gidecem yemlerimi almam lazım. Karar verirsen msn den görüşelim...
gürhan gelemezdim iikide gelmemişim istavritmi tutacaktık yaww
Bul
Wallahi şu mesajı görmemiş gibi yapıp hiç bozuntuya vermeden devam etsem dedim ama daha tıklar tıklamaz istavrit utancıyla yüzyüze geldim. Ne yapalım artık bu utancla yaşamaya bakacaz bir süre SmileSmile
Bul
Merhaba arkadaşlar
biz arkadaşımla Armutlu/Fıstıklı limanından avlanıyoruz. şuana kadar sadece gündüz ispari avlayabildik. kıstırma kursun ve 10 no iğne ile.yem olarak teke kullanıyoruz. sorum şu ki eşkinaya nasıl bir takım yapmamız gerekiyor.? çünkü mekan kayalık-balık yaklaşık 7-8 mt. ileride. iğne ve takım düzeneği hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.şuana kadar hiç eşkina alamadık.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Bul
abi güzel av olmuş.
bu arada dün 2 şişe ZUZU geldi gene yurt dışından
inşallah bir dahaki görüşmemize kadar bitirmemiş olurum Smile
Bul
kaya güzel av olmuş rastgele tebrikler
Bul
güzel balıklar taşlarını ayırda ihtiyacı olan birine verebilirsin afiyet olsun rastgele
Bul
ellerine kollarına sağlık iyi av yapmışınız birgün tuzladan beraber açılalım
Bul
kayacığım güzel av olmuş büyük olan ne kadar var.kısmetse cuma akşamı muallimköy e gideceğiz eşkinaya güzel yapıyormuş
Bul
eşkinalar güzelmiş
tebrikler
Bul
Kaya abi gercekten super balıklar tebrıkler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Selam arkadaşlar ben geldim ALTAYLI 32 5,378 16-04-2009, 09:11
Son Yorum: dincobey
  05:30 BALIKTAN GELDİM GURHAN 26 5,172 26-04-2007, 00:20
Son Yorum: GURHAN