Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çanakkale Balık Avı Buluşması
thunderbolt yazdı:Vallaha tarihe hiç dikkat etmeden ben de konuya atlamışım Siyirdim Lüfer heyecanı diyelim Happy Ama olursa da hiç fena olmaz hani Alkis

Nedim'im sazan akını da başlamış galiba sizin oralardaWinkBoboSiyirdimAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Nedim'im sazan akını da başlamış galiba sizin oralardaWinkBoboSiyirdimAlkis

Abi ben Balık Burcu'yum , bu çok doğal Hadiordan HappyHappyHappy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Albatros-gr yazdı:HappyHappyHappy
Nedim kusura bakma ,ilk gordugumde bende guldum..hemde yalnizlik hissetmedim..
neden diyeceksin..
cunku benimde boyle sazan gibi bakmadan atlamalarim varSiyirdimBobo

Abi ben kusurunuza bakmak haddimi aşar 76 Ne güzel eğlence oldum HappyHappyHappy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Abi ben Balık Burcu'yum , bu çok doğal Hadiordan HappyHappyHappy
ne tesaduf bende balik burcuyum..bende arada sazan gibi atliyorumSiyirdimBobo
Bul
thunderbolt yazdı:Abi ben Balık Burcu'yum , bu çok doğal Hadiordan HappyHappyHappy

Ben de nikim gereği boğa burcuyum.Fena toslarım(duvaraWink- balık tutamama konusunda tabi)SiyirdimHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Ben de nikim gereği boğa burcuyum.Fena toslarım(duvaraWink- balık tutamama konusunda tabi)SiyirdimHappy

Keşke birgün hep beraber balık tutamasak da bol muhabbet yapsak Wink Affet
Bul
Albatros-gr yazdı:ne tesaduf bende balik burcuyum..bende arada sazan gibi atliyorumSiyirdimBobo
sizler sazanı ne sandınız istavritmi?Siyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Albatros-gr yazdı:ne tesaduf bende balik burcuyum..bende arada sazan gibi atliyorumSiyirdimBobo

Abi bak şimdi ikinci yeme atlıyorum 71 Ama Faruk Abi senin burcun avatarda Oğlak görünüyor Hi

Bahadır , durumu biraz olsun kurtardık mı dersin ? DansSiyirdim
Bul
araphüso26 yazdı:sizler sazanı ne sandınız istavritmi?Siyirdim
neden alindiniz abi...
bir suc mu isledikSiyirdim
.......................
huseyin senmidin yaw,,hosgeldin
Bul
araphüso26 yazdı:sizler sazanı ne sandınız istavritmi?Siyirdim

Nasıl bişey Arabım , ahtapota benziyor mu ? Bak ben hemen kamuflaja başladım da Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda balik gfbmet 2 2,189 08-01-2011, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balık Avlama Belgesi Alma Mücadelesi nihatkr 33 10,259 28-08-2010, 18:19
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  erdek yolcusunun balık avı gulunecek kazası aahmet 33 7,980 12-07-2008, 15:18
Son Yorum: lapsekilla
  Baryramda balık mudanya 7 2,501 13-10-2007, 21:36
Son Yorum: ozansel
  hadı nezaman duzenlıyoz balık avını yavuz 21 7,525 18-12-2006, 12:10