Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buda benim köyüm
paylaşım için teşekkür,
3 sene önce yaz tatilini erdek'te geçirdim,
insanları'da, denizi'de , geceleri'de çok güzeldi,
Niyazi - 1967 - 0+
gerçekten güzel ve şirin bir köyün var... ne güzel.. gerçekten herkese nasip olmuyor (hemşehrim serdar abi inşallah görmez bu mesajı yoksa o da içerler )Sad

Harun yazdı:Yücel güzel yerler anlamadığım bir şey var tüm resimlerde 2 tane buğu var acaba  foto makinanın objektifinde su damlası falanmı var

harun abi ayrıntılarda hiç kaçmıyor senden Alkis
Bul
güzel yerler köylükten çıkmış orası şehir gibi olmuş tertip ve düzen harika tam turizm cenneti bir köşe
Bul
yücel kardeş,her sene köyünüzde1 hafta,10 gün kadar kalırız..bu sene çok güzel mırmırlar aldık..kısmetse görüşürüz..herkese tavsiye ederim..
Bul
Baya uzun kumsalı var. Ormanlık alanda var. Sakin bir yere benziyor. Güzelmiş. Tam benim sevdiğim tipte bir yer. Ama en önemli konu balıkta varsa... Tamamdır.
Bul
Harun yazdı:Yücel güzel yerler anlamadığım bir şey var tüm resimlerde 2 tane buğu var acaba foto makinanın objektifinde su damlası falanmı var

evet harun abi kardeşim denize girmiş tuzlu su damlası gelmiş oda fark etmemiş sıcakyan su kurumuş iz yapmış ben tatile gidin ce bak ne fotolar getirecem ozaman sen gör
inş. yücel iyi tatil yap
Bul
darbecimesut yazdı:yücel kardeş,her sene köyünüzde1 hafta,10 gün kadar kalırız..bu sene çok güzel mırmırlar aldık..kısmetse görüşürüz..herkese tavsiye ederim..

mesut abi nerde ve kimde kalıyorsunuz
arkadaşlar çok güzel çadır kurulacak sahile 150-200 metre çamlık ve kavaklık var kamp yapmak için ideal bir yer
Harun yazdı:inş. yücel iyi tatil yap

harun abi bu ay içinde bir kaç gün kaçabilirim erdeğe iki akşam gönende dayımda kalırım gönen barajı için birdaha ki 15 günlük iznim eylül veya ekim

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  güzel köyüm balıkcı uğur 49 6,570 04-06-2010, 15:54
Son Yorum: balıkcı uğur
  benim memleketim.. kaya 16 3,485 06-04-2007, 09:18
Son Yorum: harslan1978
  işte dostlar...buda benim cennetim... ANTALYALI07 11 3,449 01-04-2007, 21:59
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi