Yorumları: 18
Konuları: 1
ben mücahit yücel'le küçükyalı'daki organizasyonda tanıştım.oraya gürhan'la birlikte gitmiştim ve çok memnun kaldım oradakiler arasında güzel bir dostluk sezdim,paylaşım üst düzeydeydi. yücel beni tanımadığı halde hiç çekinmeden çinekop iğnesi verdi ilk atışımda kurşunla birlikte denizi boyladı inanın hemen yenisini çıkarıp taktı ve hiç bir olumsuz tepki vermedi bu çok hoşuma gitti ardından hayatımın ilk çinekop avında çinekopumu yücel sayesinde yakaladım(inşallah gönen de başarılı olursun yücel).bu arada bu çevremdekilerle irtibat kurmak istiyorum elbette istanbul daki arkadaşlarla yapılacak organizasyonlara da katılmayı düşünüyorum ama işim gereği pek vakit bulamıyorum.bu yüzden darıca ve eskihisar civarında arkadaş varsa görüşelim.yalova daki organizasyonlara da katılabilirim yalovadakilere selam!en kısa zaman da narlı'ya gürhanın yanına gidicem herneyse bundan sonra görüşmek üzere...
Yorumları: 765
Konuları: 45
başarılar dileriz yalovalı tüm balıkcılar olarak arkandayız.rastgele
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
mücahit bizler her zaman burdayız çalıştığımız için vardiya denk gelmeyebilir ama benim birader darıca da oturuyor bende sık sık uğrarım yada o gelir tlf gürhanda var yetrki sen iste bizi her daim bulursun ben veya doktor
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Basarılar Yucel abı.Resımlerını beklıyoruz.
Yorumları: 495
Konuları: 42
şimdi yücelle konuştum.
2-3 tane 3 er kiloluk balık almış.
ama dereceye girmeyi beklememiş.
kendisi detayları ve resimleri atar zaten.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yücel yarışmadan önce aradı ona senden kupa istiyoruz dedim sanırım strese girdi sonradan pişman oldum sorumlulugu alan stresten tuttulur diye keşke öyle demeseydim dedim neyse artık yücel rahattır kupa sorun degil orada bişeyler paylaşmak süper olmuştur .
mücahit hoşgeldin gürhanın dostu dostumuzdur o gece tuttugun çinekopta gözümüz kaldı (gürhanla benim ) haberin olsun hehe
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Dostum haftasonu av yapmadın mı? Merakla bekliyorum yaw

))
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
GURHAN yazdı:Dostum haftasonu av yapmadın mı? Merakla bekliyorum yaw
))
yapmazmıyım yaww yaptım az da olsa bişeyler aldım baya bol istavrit bikaç kg izmarit ispari 1 ispendek 15 lüfer 1 levrek levrek tam alemdi akşama eve gidince resimleri yükleyip anlatıcam

deniz yine seviyordu beni rüzgara ragmen

)
Yorumları: 1
Konuları: 0
Merhaba arkadaşlar ben gönenden ümit hoca yücel ile yarışmada tanıştım fakat hakem heyetinde olduğum için çok fazla sohbet etme fırsatım olmadı kendiside çok fazla kalamadı .sizlere yarışma fotolarından bazılarını gönderiyorum selamlar
yücel sana özel mesaj attım fotolar için cevabını bekliyorum
Yorumları: 2,370
Konuları: 59