Yorumları: 2,342
Konuları: 160
LeVReKCi yazdı:küçükyalıya gelirken yem aldıgım adamla baya konuştuk adam buralarda canlı teke bulamıyoruz diyor bulsak acaip eşkina çıkıyor buradan diyor tarabya otelini geçince virajların orada kazıkların altında magaralar varmış orada zamanında irde gemi kıyıya 2 metre kala durmuş ve oldugu yere batmıştı daha öncede orada eşkina oldugunu duymuştum teke bulunamadıgı dogrudur suya inemiyorsun duvar yer yani durmaya yer yok bi ara deneyelim orayıda aklım orada
Abi bu dediğin yer. Tarabya dan Sarıyer e giderken mi? Yoksa Aşağı ya doğru mu? Tam yer nedir acaba. Sağol.
Bu arada bizim buradan canlı teke bulabilirsem. Bugün, yarın moda sahillerine bir sefer düzenlemeyi düşünüyorum.
Acaba bulunduğunuz yer stada mı yakın moda iskelesine mi?
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
sen ne zaman gelelim onu söyle nihat balık nerde biz orda gerisini merak etme
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
tekeyi 5 saat canlı tutabilsem kovada teke burda çok bugün deneme yapayım kovaya yosunda koyup az da su bakalım ne kadar dayanacaklar eğer başarılı olursam teke tutar gelebilirim. ha bide yinede takım toplanmışsınız ama aahmet abi yok aranızda güzel balıkçılık yapmışsınız fotokopicinin elindeki ne balığı eşkinaya pek benzemiyo lapin gibi duruyo bende 15 günlüğüne izine çıktım düzceye gitcem bir haftalığına bütün dere ve gölleri dolaşmaya çalışcam (kılçık)hocam bu msj okursan cuma akşamı ordayım.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Çımariva yazdı:LeVReKCi yazdı:küçükyalıya gelirken yem aldıgım adamla baya konuştuk adam buralarda canlı teke bulamıyoruz diyor bulsak acaip eşkina çıkıyor buradan diyor tarabya otelini geçince virajların orada kazıkların altında magaralar varmış orada zamanında irde gemi kıyıya 2 metre kala durmuş ve oldugu yere batmıştı daha öncede orada eşkina oldugunu duymuştum teke bulunamadıgı dogrudur suya inemiyorsun duvar yer yani durmaya yer yok bi ara deneyelim orayıda aklım orada
Abi bu dediğin yer. Tarabya dan Sarıyer e giderken mi? Yoksa Aşağı ya doğru mu? Tam yer nedir acaba. Sağol.
tarabya otelini sarıyere dogru geçince içe dogru derin bir viraj vardır o virajı sarıyere dogru çıkınca olan ucu yani virajın sarıyer ucu zaten orada devamlı bir oltacı vardır orası yalnız orada gidipte bensiz eşkina veya karagöz tutan olursa siteye resim göndermesin direk bagırırrım haberiniz olsun
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
yalova tatar yazdı:tekeyi 5 saat canlı tutabilsem kovada teke burda çok bugün deneme yapayım kovaya yosunda koyup az da su bakalım ne kadar dayanacaklar eğer başarılı olursam teke tutar gelebilirim. ha bide yinede takım toplanmışsınız ama aahmet abi yok aranızda güzel balıkçılık yapmışsınız fotokopicinin elindeki ne balığı eşkinaya pek benzemiyo lapin gibi duruyo bende 15 günlüğüne izine çıktım düzceye gitcem bir haftalığına bütün dere ve gölleri dolaşmaya çalışcam (kılçık)hocam bu msj okursan cuma akşamı ordayım.
tatar o işin uzmanı erol teke motorları eroldan sorulur.o motoru taktınmı bir gün canlı tutarsın
Tamam. Sarıyer yakasının patronu sensin. İzinsiz gitmeyiz.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ali abi her yanımız motor oldu birazda doğal takılalım
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
istavritci yazdı:sen ne zaman gelelim onu söyle nihat balık nerde biz orda gerisini merak etme
abi bu akşam 8 de yarın 8 de pazartesiden sonra 7 de orada olabilirim siz ne zaman isterseniz o zaman gelin bana haber verin oltayı evden kapıp gelirim bugün biraz işlerim var çıkıcam geldimmi okurum yazıları direk geçerim tarabyaya veya yarın nasıl isterseniz farketmez veya haftaya nasıl isterseniz