13-12-2007, 23:39
(Son Düzenleme: 30-10-2008, 15:46, Düzenleyen: BALIK and OZAN.)
dün uzun bir aradan sonra arkadaşım hasanın teknesiyle balığa çıktık..sabah 6 da tekneye geldik..tüm hazırlıklar bir gün öncesinden yapılmıştı..neyse kontağı çevirdik ama tık yok motora elektrik gitmiyor marş hiç basmıyor..akü dedik akü sağlam..taksi tutup kadıköyden oto elektrikçi bir arkadaş getirdik..saat 8.30 a kadar anca arızayı halledebildi..kablolardan biri kopmuş ...hevesimiz kursağımız da kalmış bir şekilde çıktık yola saat 9 gibi haydarpaşa mendrek açıkların da kanal üzerine geldik..geldiğimizde 20 den fazla tekne vardı hepsi de balık alıyordu..hemen raplaları kanal suyuna kaptırdık ve atçek çinekop sarıkanat gelmeye başladı...sabah ilk çok balık alınmış çapari ile ama geç kalmamıza rağmen hasanla gerçekten şow yaptık..herkesin gözü bizde idi**bir ara nazar değdi gerçekten..balık alamadık..çok şımardık..valla balık bizi yalan söylemiyeyim çok havalandırdı çoştuk..o yeşil princess-m 7cm ile ben yozuri m-113 baby brook 7 cm le kapıştık..neredeyse kafa kafaya giddik..sonraları öğleye doğru bizim rapalalr iş yapmamaya başladı..herkes maviye döndü..mavi rapalalrla da aldık..balık yavaş yavaş azaldı ve kesti..saat 12 .30 gibi boğaz tarafından hava da gelmeye başladı..bütün tekneler dönmeye başladı ve bizde döndük..çok bereketli geçti..84 balık kova ile 10.500gr geldi..çok zevk aldım tekneden ilk defa rapala ile balık aldım..ellerim misinadan parçalandı..2-3 hafta önce tuttuğum balıkları da gönderiyorum..sanırım sezon bu şekil de kapandı gibi...balıklar kanalda akıyor ..göremeyiz bir daha bana öyle geliyor..bakalım c tesi de hava kalır sa son kez denerim..sonucuna bakarız..herkese rastgele..saygılar..