Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşkina taşı
Cemil bey önce doktor a gitmenizi tavsiye ederim sağlık doktorun işi bu sene işler yoğun olduğundan eşkina balığı tutmaya gidemedim bu yüzden elimde taş yoktur eşkina taşı ben kullandım faydasını gördüm fakat ben deki böbrek taşları 7-ile 12mm arasında idi faydasını gördüm taşlarınız büyük ise kullanmanızı tavsiye etmem kanalları tıkayabilirsiniz sonra daha büyük sorunlar çıkarabilir bilginiz olsun geçmiş olsun.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
geolog yazdı:sayın arkadaşlarım şerif eren ve mehmet tanrıkulu internette araştırırken rastladım eşkina taşının gerçeğini balıkçı dostlarımdan temin edebileceğimi düşündüm ve bu sayfada sizin yardımcı olduğunuzu gördüm. 1 haftadır müthiş acılar içindeyim eşkina taşını araştırdığımda ticaretini yapanlarada rastladım lakin güvenemedim. Bir çaredir diye düşünerek size yazdım eşkina taşı temin edebilirmiyiz ücretini vermek isterim saygılarımla.

öncelikle hoş geldin cemilcim.geçmiş olsun.sitedeki arkadaşların elinde varsa yardımcı olscaklardır.sağlıklar dilerim.
Bul
rusan bey teşekkür ederim haberinizi bekleyeceğim.Taş düşürmek çok acı veren bir rahatsızlık kimse yaşamasın isterim benim ailemde irsi . Şerif bey sizede teşekkür ederim dediğiniz gibi doktoruma göründüm 6.3mm büyüklüğünde bir taş var. eşkina taşını yeni duydum taşı kırdıracağım kardeşimde şuan hastanede dün yattı enteresan tesadüf aynı anda düşürüyoruzSmile eşkina taşının şifa olacağını düşündüm kırıldıktan sonra uygulamak istiyorum.yalçın bey sizede teşekkür ederim saygılarımla.
Bul
ALLAH şifa versin bende sizin gibi aynı durumdayım tavsiyem bir avuç nohutu kanatıp dinlendikten sonra bir su bardağı suyunu için arnavut kaldırımlı yolda bisiklete binin derim denenmiştir. SAGILARIMLA
BALIK TUTMAK BİR TERAPİDİR .
Bul
Cemil bey kusura bakmayın bıraz gec oldu ama ıstanbuldan çok uzaklardaydım. Elimde 3 adet taş kalmış. Bana özel mesajdan adres ve telefonunuzu yazarsanız bunları size gönderebilirim.
Sazanları özledim...
Bul
ruşan bey teşekkür ederim . Dedim arkadaşım unuttuSmile Allah razı olsun senden acılarım umarım son bulacak sağolasın. bana tel yazarsan seni arayacağım şimdi. saygılarımla.
Bul
yakup bey teşekkür ederim öneriniz için taş düşürmek büyük ızdırap hiç kimse bu acıyı yaşamasın sizede acil şifalar diliyorum saygılar.
Bul
Öncelikle acil şifalar dilerim...
Benim bu konuda düşüncemde bu taş düşürme olayında eşkina taşının öneminden çok buradaki limon suyunun görevinin önemli olduğu zannederim, limon suyu içmenizin faydasını göreceksiniz, birde denediğimiz için rahatlıkla söyleyebilirm, maydonozu salata gibi doğrayıp, üzerine halis SIZMA..! zetinyağı döküp salata gibi yemeniz, inşallah faydasını görürsünüz... tekrar geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim... Smile
Bul
geolog yazdı:yakup bey teşekkür ederim öneriniz için taş düşürmek büyük ızdırap hiç kimse bu acıyı yaşamasın sizede acil şifalar diliyorum saygılar.

Şu an bende 2 yıdır yok fakat çok su içiyorum diğer arkadaşın dediği gibi limon yemeni kabuğula ama şifa olacak niyetiyle saygılarımla.
BALIK TUTMAK BİR TERAPİDİR .
Bul
Merak ettiğim bir konu idi çok teşekkürler.

Saygılar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşkina (Sciana Umbra) rusan 61 15,734 09-10-2016, 13:50
Son Yorum: haseremarket
  Eşkina balığının faydası ksedes 19 13,352 05-02-2009, 23:26
Son Yorum: Lakerda
  Eşkina (Kaya Levreği) Lapsetur 0 11,792 20-12-2005, 17:29
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi