Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HARUN--LEVREKCİ--BALIK AND OZAN--DARK DREAM BALIK AVCILIGI--18/10/2007
Boğaziçi yazdı:Senin için güzel macera olmuş.

DarkDream yazdı:

abi almiyim be valla diyorum bak 20 yaşındayım 20 yılda ilk kez gözlerimin altı torba torba oldu stresten valla bi daha binmeyi düşünmüyorum.  Smile

Yalnız şişme botla gitmediniz değil mi Smile Niye bu kadar stres oldu.
Zamanla alışırsın...
[/quote]

ya hüseyin o anlatılmaz ancak yaşanır ve sanırım birdaha burhanla yaşanmaz en azındn ben almıyım zaten oda almaz Smile)
resimler ve video gelecek keşke vırvır lanırken bi videosunu çekseydik neyse kaçtım ben çokk yorgunum
Bul

abi almiyim be valla diyorum bak 20 yaşındayım 20 yılda ilk kez gözlerimin altı torba torba oldu stresten valla bi daha binmeyi düşünmüyorum.  Smile

Zamanla alışırsın...

yok hüseyin ne şişme botu koca tekneyle gittik 4.5 metre. ama benim boyutlar normal olmadığı için ve yüzme bilmediğim için ve tabii ki karanlık olduğundan ayrıca ilk defa tekneyle açıldığımdan bla bla bla Smile gider böle daha bin tane sayarım
Bul
kısacaa korktugum için yazsan (seni daha fazla üzmiyim ben gidip yatıyım bu sefer gittim Smile)
Bul
LeVReKCi yazdı:

DarkDream yazdı:

Zamanla alışırsın...

ya hüseyin o anlatılmaz ancak yaşanır ve sanırım birdaha burhanla yaşanmaz en azındn ben almıyım zaten oda almaz Smile)
resimler ve video gelecek keşke vırvır lanırken bi videosunu çekseydik neyse kaçtım ben çokk yorgunum
[/quote]

bak hala burda Big Grin vırvır lanırken diyo ya. puhahahaha yarıldım gülmekten adamlar işin eğlencesinde ben orda altıma zçıyorum Smile))))))))
Bul
oh oh gece gece ortalık yıkılıyor..Bobo
Bul
LeVReKCi yazdı:kısacaa korktugum için yazsan (seni daha fazla üzmiyim ben gidip yatıyım bu sefer gittim Smile)

korkmadım ilgisi yok hava şartları kötüydü sabah gelecektim. tekrar partiyi batırırım diye gözümü korkuttunuz gelmek istemedim :=) hem istemiyonuz zorlamı gelem kıyıdan mırmır tuttum ben bi tane. hemde 9 saatte. hahaha
Bul
balikoltasi yazdı:oh oh gece gece ortalık yıkılıyor..Bobo

hehe yıkılmaz mı kıyamet kopuyo valla. karnımdan sesler duyuyorum cit çıt citir. citirt!

yarılma sesleri hahahaaa
Bul
burhan alem adammışsın kardeşim, muhabbetinizden ben de gece vakti güldüm bilgisayarın başında, sayenizde hanım deli olduğumdan emin olup salona kaçtıSmile)

nihat sabah uyanınca nasıl olsa bakarsın buraya, onun için ben yazayım yinede. adamım böyle iri adamları tekneye bindirmeyeceksin hele bota asla!

bende birgün hemen hemen aynı ebatlarda bir arkadaşı (eşimin yiğenlerinden birisi, kuzenleri ve üniversiteden arkadaşları ile beraberler, bende sırayla birer birer alıp olta attırıyorum elemanlara) bota aldım, göldeyiz en ufak esinti yok, su resmen çarşaf, ama arkadaş botta bir sallantı var. allah allah deprem olsa suda ancak bu kadar hissedilir, etrafa bakınıyorum sağa-sola derken bir baktım bizim azman botun öbür ucunda korkudan titriyomuş meğerse, erkekliğe b.k sürüp birşey de demiyor. ne oldu tuvaletin falan mı geldi diyorum kafasıyla hayır işareti yapıyor, korkabileceğini aklıma bile getiremiyorum, sorduklarıma kafasını aşağı yukarı yaparak cevap verebiliyor, derken korkmuş olabileceği aklıma geldi, korkuyor musun diyince kafasını evet anlamında salladı, güleceğim gencecik çocuk, arkadaşları kenarda, utanmasın onuru kırılmasın diye gülemiyorumda, kenara çıkmayı ister misin diyebildim, yine evet anlamında başını salladı.

neyse efendim o zaman motor yok, asıldım küreklere çıkıyoruz, bu arada açılırken attığı oltası hala sudaymış meğerse, bir de ona turna vurmasın mı? bu artık korktuğu nasıl olsa meydana çıktığı için rahatça iki eliyle bota yapışmış durumdaSmile) kucağından olta düşecek, yapıştım oltaya çektim balığı, fakat arkadaş botu bırakıp kepçeyi eline alamadı, balıkta sasiyi iyi yutmuş oltadan kurtulamadı da bota aldım hayvanıSmile ama kenara çıkana kadar (kenarda ki arkadaşlarıdan) elini uzatan birinin eline yapıştığıyla o gövdeyi nasıl karaya attıSmile) bakın bakın tuttuğum balığa bakın diyeSmile (balıkta güzel balıktı hemde) artık bende makarayı koyverdim ama kimse ona güldüğümü bilmediSmile) hala balığa gidelim mi kardeşim derim gözümün içine bakarSmile)
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:bu artık korktuğu nasıl olsa meydana çıktığı için rahatça iki eliyle bota yapışmış durumdaSmile)

Smile))))) abi ben erkekliğe b.k sürmeyi geçtim yalvarıyorum kenara gidelim mırmır tutalım kenara gidelim mırmır tutalım. kenar mırmır kenar mırmır derken sonunda attırdım kıyaya Big Grin  dayanamadım Serdar abi napayım, bişi görünmüyo deniz dalgalı, tekne yatıyo harun abi sağa ben sola yatınca salgılanan adrenalinle köpek balıkları toplandı çok afedersinSmile))
Bul
DarkDream yazdı:Smile))))) abi ben erkekliğe b.k sürmeyi geçtim yalvarıyorum kenara gidelim mırmır tutalım kenara gidelim mırmır tutalım. kenar mırmır kenar mırmır derken sonunda attırdım kıyaya Big Grin dayanamadım Serdar abi napayım, bişi görünmüyo deniz dalgalı, tekne yatıyo harun abi sağa ben sola yatınca g.tümden salgılanan adrenalinle köpek balıkları toplandı çok afedersinSmile))

ya bu kadarda açık sözlü olunmaz kardeşimSmile) sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün emiSmile)

şaka bir yana ilk tecrüben kötü olmuş ama, sonradan muhakak zevk almayı başarırsın, yeterki kendini şartlama, hani bir amerikan "atasözü" varya, "..... kaçınılmazsa zevk almaya bak" diye, bir müddet amerikalı gibi düşünmen yeterli.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,910 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 3,207 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,734 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,615 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 46,699 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  18-22 nisan sarıkanat avı.levrekci. LeVrEkCi 29 2,562 30-04-2016, 17:13
Son Yorum: yycolak
  3-5 kasım 2015 levrekci mavruşgil sarıkanat avı LeVrEkCi 24 2,834 24-11-2015, 10:41
Son Yorum: LeVrEkCi
  ekim 2015 murki-mavruş-levrekci avı LeVrEkCi 37 5,221 27-10-2015, 15:57
Son Yorum: ANTALYALI07
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,275 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,700 09-10-2015, 22:40

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: